vg-m 25.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witam;) mam straszny dylemat nie wiem gdzie kupić parkiet u nas (Płock) w żadnym sklepie nie kupi sie parkietu tylko barlinek i jakies finishei inne tego..typu a parkiet zwykły klejony z jak najdłuższą klepką: czeresnia, wiąż,jesion, doussie, badi nie ma nigdzie gdzie nie zadzwonie to wszedzie tylko dąb!! na litośc....pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 25.08.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Co dla Ciebie oznacza długa klepka? 30cm , 40cm, metr?Ja kupowałem rok temu w komforcie w Płocku 400x70x22 mm, jesion country. Leży w salonie rok - żadnych zmian, zadnych szpar - czyli towar sprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 25.08.2006 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 a widzsz w komforcie nie byłam:) ale to hiper-a ja w nich nie kupuje...tak chodzi i mi o min 40cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 25.08.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 a widzsz w komforcie nie byłam:) ale to hiper-a ja w nich nie kupuje... tak chodzi i mi o min 40cm ...... hiper to raczej jest auchan przy którym do końca lipca był komfort. W komforcie jest trochę inaczej niż w innych hipermarketach budowlanych. Zresztą komfort to raczej tylko to co na podłogę. Obsługa zna się na towarze. Przynajmniej ta w komforcie płockim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 25.08.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witam ja też szukam w płocku lub okolicach lamparkietu egzotycznego. Mam zamiar polożyć go na ogrzewanie podłogowe choc ponoć tak się nie robi, ale wolę 10 mm oryginały niż 15 mm w tym orginalnego drewna 3. Jak to potem cylinować ? I w ogóle mam dylemat co półożyć bo ma być ciemne i twarde i nie rozchodzić się i ma się iumać kocich pazurków, psie pewnikiem też dojdą no i dwójki 5 i 3 letnich diablaków) No to mam zagwostkę jak powiada czasem zielonooka A tak poważnie to POMOCY: alternatywą są płytki a ja ich NIE CHCĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 25.08.2006 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 anowi a to masz wymagania przebiłes nawet moje pomocy:nikt nie zna w mazowieckim dobrego producenta parkietu???????????? help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 25.08.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 anowi a to masz wymagania przebiłes nawet moje pomocy:nikt nie zna w mazowieckim dobrego producenta parkietu???????????? help .........jedź do żuromina, to niedaleko przecież od Płocka. Albo zajrzyj tu: http://www.maxparkiet.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 26.08.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 anowi a to masz wymagania przebiłes nawet moje ano, jak szaleć to szaleć max parkiet jest OK. ale ma tylko polskie parkiety i mozaiki i pellety byłam widziłam i zakupiłam mozaikę ładna, leży i czeka chyba na instrrukcje boorga bo finansowo to już się raczej wykończyliśmy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts