blablaluga 25.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ależ dokładnie wiadomo. Płacimy dlatego ze jest monopol A monopol jest dlatego bo banda Kaczorów z Mulatem i Koniem na czele spowalniali prywatyzację całymi latami a teraz wstrzymali ja kompletnie. W końcu trzeba gdzieś obsadzać prezesów a w prywatnych firmach się nie da 1) Pierwszy mulat IV RP o spojrzeniu onanisty - szerzej znany jako kosmita z Klewek który daje w "papę" niepokornym Wilebiciel Anana Cofana. Jedyny mulat w kraju o umyśle geniusza po niedokończonej zawodówce 2) Pierwszy faszysta IV RP czyli Roman Wielki alias faszysta. Główny bohater filmu "Koń który mówi" Ostanio znany szerokiej publiczności jako Roman łaskawca czyli człowiek który rozdaje matury Witam mam pytanie czemu służy obrażanie innych??? Myślę że to forum jest dla wszystkich, niezależnie od kolorów politycznych! SZanujmy demokrację i jej wybory, brońmy jej przed takimi szowinistami jak jabko. Pytanie było proste, ile płacicie za prąd, odpowiedź jest także prosta, suma wyrażona w PLN, zaśmiecanie takiego wątku przez teksty polityczne naznaczone obraźliwymi epitetami to nie tylko złamanie netetytkiety internetowej ale i regulaminu forum!!! Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy: a) wypowiedzi naruszają prawo prasowe, b) wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej; atakują osobę a nie poglądy! c) temat wątku jest niemerytoryczny, zaśmiecający FORUM, d) uczestnik FORUM zamieszcza reklamy bądź inne materiały lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym; jedno(!) ogłoszenie można zamieścić wyłącznie w dziale: "Ogłoszenia drobne" na FORUM, e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM, f) uczestnik FORUM (Czatu) notorycznie narusza regulamin, swą postawą zniechęcając innych użytkowników do korzystania z FORUM, a prośby moderatora o przestrzeganie regulaminu nie odnoszą skutku. W związku z tym proszę administratora o reakcję i zamknięcie tego wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.08.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 nie kumam - prawde przecie pisze co-prawda zona go odstawiła ostatnio i przez to sie troszku nerwowy zrobił ps. ten styl mi coś przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 a niby dlaczego redakcja ma zamknąć wątek o kim to mowa, żadnych nazwisk nie widzę? jeżeli Ty blablaluga wiesz o kogo chodzi, to może ty masz problem nie powinieneś tak mysleć o bliźnich, to grzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.08.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 a niby dlaczego redakcja ma zamknąć wątek o kim to mowa, żadnych nazwisk nie widzę? jeżeli Ty blablaluga wiesz o kogo chodzi, to może ty masz problem nie powinieneś tak mysleć o bliźnich, to grzech ŁoMatkoPolko - kopytami się nakryłam .....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 25.08.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM, Czyli ten watek: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71505&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nalezaloby zamknac a uczestnikow zbanowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 25.08.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 proszę administratora o reakcję i zamknięcie tego wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.08.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Tam się szczypać...wszystkie zamknšć i wszystkich zbanować! A co! A blablaluge za blablalugowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaaBaa 26.08.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 a niby dlaczego redakcja ma zamknąć wątek o kim to mowa, żadnych nazwisk nie widzę? jeżeli Ty blablaluga wiesz o kogo chodzi, to może ty masz problem nie powinieneś tak mysleć o bliźnich, to grzech Popieram! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.08.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 ciekawi mnie kiedy to forum przestanie istnieć .....czy to w ogóle mozliwe .....................??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.08.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 hiehie ja proponuje...samozbanowanie kazdy ma obowiazek min. raz na 3 miesiace sie sam zbanowac najlepiej na tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 28.08.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 W związku z tym proszę administratora o reakcję i zamknięcie tego wątku! Jedno musimy powiedziec sobie glosno . Forum Muratora to nie koncert zyczen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 28.08.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ja Wam mówię - jabko pewnie ma na imię Hubert... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 29.08.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 hehe...ale jaja... i dobrze bo kolorowo jest... emocje są, poglądami się scierają... jestem za czasem jest nudno, tylko fugi, deski kominki, piece... i tak w kółko aha jeszcze beton... ale z tym mulatem... to przebój roku... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 02.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 nie kumam - prawde przecie pisze co-prawda zona go odstawiła ostatnio i przez to sie troszku nerwowy zrobił ps. ten styl mi coś przypomina ...ja proponuje...samozbanowanie kazdy ma obowiazek min. raz na 3 miesiace sie sam zbanowac... Zielona kotku to wygląda jak porada z Cosmopolitana To "zbanowanie" to jakiś nowoczesny slang młodzieży ? blablauga czy Ty przypadkiem nie pracujesz w Radio ... ?? a prywatnie nosisz specjalny krawat czy chodzisz na spotkanie młodzieżówek ?? Nie wiem oczywiscie do kogo przykleiłeś sobie te opisy ale skoro tak Cie to ubodło to musisz być nieźle oddany sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 11.09.2006 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 1) Pierwszy mulat IV RP o spojrzeniu onanisty - szerzej znany jako kosmita z Klewek który daje w "papę" niepokornym Wilebiciel Anana Cofana. Jedyny mulat w kraju o umyśle geniusza po niedokończonej zawodówce 2) Pierwszy faszysta IV RP czyli Roman Wielki alias faszysta. Główny bohater filmu "Koń który mówi" Ostanio znany szerokiej publiczności jako Roman łaskawca czyli człowiek który rozdaje matury Jeszcze raz czemu na forum służy obrażanie innych???? Ton takiej dyskusji jest równy szambu, niestety... Dbajmy o kulturę na forum Szanujmy demokrację i jej wybory. Szanujmy drugiego człowieka i jego poglądy. Redakcja oczywiście ma prawo nie szanować swojego regulaminu!! b) wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej; atakują osobę a nie poglądy! e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM. p.s. Cieszę się jabco że napisałeś, co napisałeś, te teksty świadczą o Tobie, gratuluje poparcia na forum dla takiego sposobu prowadzenia rozmowy z osobami mającymi inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.09.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Niech prawica którą prawdopodobnie blablaluga reprezentujesz sama respektuje demokrację !!! Takich numerów przed kamerami to nawet komuchy nie robiły. Oops zaraz ktoś mnie skopie za komuchów. Acha, te numery to np: - głosowanie do skutku, - wywlekanie dziadka w wehrmachcie (mój też tam był ), - pokazywanie że największymi agentami bezpieki byli księża, działacze solidarności i Zyta a nie ci prawdziwi agenci, - podwyższanie podatków zamiast obniżania, - prezydent który słabo czyta z kartki, - mglisty obraz IV RP z billboard-ów itp, itd. Ja szanuję wyniki wyborów i nie wołam o nowe. Robi to za mnie Andrew The Red. Nie wiem ile masz blablaluga lat ale ja pamiętam cenzurę, życie w komunie i kłamstwa komunizmu. Teraz PiS+spółka ciągną w tą samą stronę. Radykałowie tak mają niestety. No cóż.. ale to w imię jedynie słusznej sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ...ja proponuje...samozbanowanie kazdy ma obowiazek min. raz na 3 miesiace sie sam zbanowac... Zielona kotku to wygląda jak porada z Cosmopolitana To "zbanowanie" to jakiś nowoczesny slang młodzieży ? no ja ...cóz... juz nie mlodzież i cosmopolitana nie czytam jak juz to CKM (a to ten sam wydawca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 11.09.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 zielonooka rozumiem że w tym CKM-ie lubisz pooglądać sobie kobitki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 11.09.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 blablaluga... daj se spokój i nie musisz ze swej ambony prawić nam morałówjak mawiał mój dziadek, do każdego kto się wymądrzał..."w d..pie byłeś i g...wno widziałeś..." i tym zamykał dalszą dyskusję...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts