zielonooka 11.09.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 zielonooka rozumiem że w tym CKM-ie lubisz pooglądać sobie kobitki ? tez co Ty - jeszcze nie wiesz ze kobiety(a przynajmniej znaczna wiekszosc) bardzo ale to bardzo zwracaja uwage na inne babeczki? Lubimy popatrzec (i pokrytykowac no ewentualnie nabawic sie komplexow ew. cos podpatrzec w makijarzu , fryzurze itp ) Uwierz mi - zdrowe jak najbardziej heterosexualne kobiety zauwazaja inne babki (jako potencjalną konkurencje ) a w CKM - oprocz dolowania sie ze sliczne niunie lubie poczytac teksty - z jajem pisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 jak mawiał mój dziadek, do każdego kto się wymądrzał..."w d..pie byłeś i g...wno widziałeś..." i tym zamykał dalszą dyskusję... hiehiehie ... fajnego dziadka miales podoba mi sie... nie ma to jak celna riposta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 11.09.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 jak mawiał mój dziadek, do każdego kto się wymądrzał..."w d..pie byłeś i g...wno widziałeś..." i tym zamykał dalszą dyskusję... hiehiehie ... fajnego dziadka miales podoba mi sie... nie ma to jak celna riposta zielonooka... hehe... troszkę po przodkach odziedziczyłem... i miałem i mam cały czas z tego powodu kłopoty.... tzw.."niewyparzona gęba" heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Tiaaa a riposta - dosyc "hardcore'owa" ale!!! na histeryczno- faNnatyczne tony (ktorych to osobiscie nie znosze ) najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 11.09.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Tiaaa a riposta - dosyc "hardcore'owa" ale!!! na histeryczno- faNnatyczne tony (ktorych to osobiscie nie znosze ) najlepsza wiesz nie ma się pierdasić w tańcu... pozdrówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 11.09.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 p.s. Cieszę się jabco że napisałeś, co napisałeś, te teksty świadczą o Tobie, gratuluje poparcia na forum dla takiego sposobu prowadzenia rozmowy z osobami mającymi inne zdanie. Per "jabco" do jabko zwracał się tylko i wyłącznie niejaki gregmena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 mTom pamiętasz tak odległe czasy ?? Nieźle. Gargamella był fajny. tabaluge też lubie I czekam na fotę w biało-czerwonym krawacie Z tym "jabco" to chyba taki szpan że niby po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 11.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja tam w przeciwieństwie do naszego wspólnego kolegi mam dobrą pamięć. I nie wiem czy mu o szpan z anglojęzycznością chodziło, czy raczej jest to próba złośliwego skojarzenia Twojego nicku z jabco...kiem. Tak czy siak zaliczył kolejną wpadkę. No i jest jeszcze sprawa trzecia, dotycząca... podwójnej moralności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 12.09.2006 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 1) Pierwszy mulat IV RP o spojrzeniu onanisty - szerzej znany jako kosmita z Klewek który daje w "papę" niepokornym Wilebiciel Anana Cofana. Jedyny mulat w kraju o umyśle geniusza po niedokończonej zawodówce 2) Pierwszy faszysta IV RP czyli Roman Wielki alias faszysta. Główny bohater filmu "Koń który mówi" Ostanio znany szerokiej publiczności jako Roman łaskawca czyli człowiek który rozdaje matury Oczywiście możemy prowadzić dyskusję w tym tonie, ciekawe do czego nas to zaprowadzi. Ten styl mówienia prędzej świadczy o autorze tych słów, niż o samych domniemanych osobach. Przed chwilą albo na rmf albo zetce wywiad z Tuskiem który nie zaprzecza wspólnej koalicji z Samoobroną, że prowadzone są rozmowy przez Schetyne, a nawet wspólnemu rządowi na wiosnę.... Wniosłem tylko o szacunek wobec drugiego człowieka i jego poglądów politycznych a oczywiście skończyło się na mojej osobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ależ dokładnie wiadomo. Płacimy dlatego ze jest monopol A monopol jest dlatego bo banda Kaczorów z Mulatem i Koniem na czele spowalniali prywatyzację całymi latami a teraz wstrzymali ja kompletnie. W końcu trzeba gdzieś obsadzać prezesów a w prywatnych firmach się nie da 1) Pierwszy mulat IV RP o spojrzeniu onanisty - szerzej znany jako kosmita z Klewek który daje w "papę" niepokornym Wilebiciel Anana Cofana. Jedyny mulat w kraju o umyśle geniusza po niedokończonej zawodówce 2) Pierwszy faszysta IV RP czyli Roman Wielki alias faszysta. Główny bohater filmu "Koń który mówi" Ostanio znany szerokiej publiczności jako Roman łaskawca czyli człowiek który rozdaje matury Witam mam pytanie czemu służy obrażanie innych??? Myślę że to forum jest dla wszystkich, niezależnie od kolorów politycznych! SZanujmy demokrację i jej wybory, brońmy jej przed takimi szowinistami jak jabko. Pytanie było proste, ile płacicie za prąd, odpowiedź jest także prosta, suma wyrażona w PLN, zaśmiecanie takiego wątku przez teksty polityczne naznaczone obraźliwymi epitetami to nie tylko złamanie netetytkiety internetowej ale i regulaminu forum!!! Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy: a) wypowiedzi naruszają prawo prasowe, b) wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej; atakują osobę a nie poglądy! c) temat wątku jest niemerytoryczny, zaśmiecający FORUM, d) uczestnik FORUM zamieszcza reklamy bądź inne materiały lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym; jedno(!) ogłoszenie można zamieścić wyłącznie w dziale: "Ogłoszenia drobne" na FORUM, e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM, f) uczestnik FORUM (Czatu) notorycznie narusza regulamin, swą postawą zniechęcając innych użytkowników do korzystania z FORUM, a prośby moderatora o przestrzeganie regulaminu nie odnoszą skutku. W związku z tym proszę administratora o reakcję i zamknięcie tego wątku! dodam,że chyba nie na to forum napisałaś a nagłowki muratora tylko wkleilaś. Radze Ci zmień je jak najszybciej bo długo tu miejsca nie zagrzejesz.a może chcesz dowodów???? spokojnie po cichu tak po indiansku odstąp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 mTom pamiętasz tak odległe czasy ?? Nieźle. Gargamella był fajny. Był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 gargamel przestań się błaźnić i uzywaj jednego nicka. - gregmen- wareczka- lewakk- blablaluga pomiędzy tymi bylo jeszcze pare innych, ale mniej znaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 12.09.2006 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 temat: jabko napisał: Ależ dokładnie wiadomo. Płacimy dlatego ze jest monopol A monopol jest dlatego bo banda Kaczorów z Mulatem i Koniem na czele spowalniali prywatyzację całymi latami a teraz wstrzymali ja kompletnie. W końcu trzeba gdzieś obsadzać prezesów a w prywatnych firmach się nie da jabko napisał: 1) Pierwszy mulat IV RP o spojrzeniu onanisty - szerzej znany jako kosmita z Klewek który daje w "papę" niepokornym Wilebiciel Anana Cofana. Jedyny mulat w kraju o umyśle geniusza po niedokończonej zawodówce 2) Pierwszy faszysta IV RP czyli Roman Wielki alias faszysta. Główny bohater filmu "Koń który mówi" Ostanio znany szerokiej publiczności jako Roman łaskawca czyli człowiek który rozdaje matury a nie państwa osobiste porachunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 12.09.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości? Ja dodam białą laskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 12.09.2006 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 widzę że mamy tu zawodowych spamowiczów jeśli dobrze pamiętam jeden z regulaminów mówi coś nieco o wpisach nie na temat wątku..???? ja jeszcze pamiętam, gęgusia, lolusia, mtoma, akacje i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 12.09.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 gargamel przestań się błaźnić i uzywaj jednego nicka. - gregmen - wareczka - lewakk - blablaluga pomiędzy tymi bylo jeszcze pare innych, ale mniej znaczne. mi sie najlepiej "noblokers" podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.09.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 łośmiornica z klockiem w czaszce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 12.09.2006 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Ależ dokładnie wiadomo. Płacimy dlatego ze jest monopol A monopol jest dlatego bo banda Kaczorów z Mulatem i Koniem na czele spowalniali prywatyzację całymi latami a teraz wstrzymali ja kompletnie. W końcu trzeba gdzieś obsadzać prezesów a w prywatnych firmach się nie da 1) Pierwszy mulat IV RP o spojrzeniu onanisty - szerzej znany jako kosmita z Klewek który daje w "papę" niepokornym Wilebiciel Anana Cofana. Jedyny mulat w kraju o umyśle geniusza po niedokończonej zawodówce 2) Pierwszy faszysta IV RP czyli Roman Wielki alias faszysta. Główny bohater filmu "Koń który mówi" Ostanio znany szerokiej publiczności jako Roman łaskawca czyli człowiek który rozdaje matury temat wątku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 12.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ale się czepiasz blablaluga jak pijany płota......i nie podskakuj za bardzo bo Ci ten piękny moherowy berecik wpadnie do błota.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 12.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 temat wątku :) I apropos czepiania się, to powyższa swoją wypowiedzią wniosłeś bardzo wiele do tematu. A co do samego wątku - chcesz na temat proszę bardzo. Tak cenisz demokrację??To daj wypowiedzieć innym swoje poglądy (mimo że bez nazwisk było). Ty uderzasz czołem na widok Anrzeja L i Romana G., a inni na ich widok uderzają się w czoło. To sie nazwywa róznica poglądow i nie podejrzewam, by za to ktoś zamykał temat. To sie nazywa dyskusja bez cenzury. I miejmy nadzieję że mimo zapędów niektórych "demokratów" długo tak jeszcze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts