Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Do redakcji!!!!!!!!!!!!!

blablaluga

Recommended Posts

zielonooka rozumiem że w tym CKM-ie lubisz pooglądać sobie kobitki :wink: ?

tez :wink:

co Ty - jeszcze nie wiesz ze kobiety(a przynajmniej znaczna wiekszosc) bardzo ale to bardzo zwracaja uwage na inne babeczki? :wink:

Lubimy popatrzec (i pokrytykowac :wink: no ewentualnie nabawic sie komplexow ew. cos podpatrzec w makijarzu , fryzurze itp :wink: )

Uwierz mi - zdrowe jak najbardziej heterosexualne kobiety zauwazaja inne babki (jako potencjalną konkurencje :lol: :lol: :lol: )

a w CKM - oprocz dolowania sie ze sliczne niunie lubie poczytac teksty - z jajem pisane :wink:

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak mawiał mój dziadek, do każdego kto się wymądrzał..."w d..pie byłeś i g...wno widziałeś..." i tym zamykał dalszą dyskusję...

hiehiehie ... fajnego dziadka miales :wink: podoba mi sie... :wink:

nie ma to jak celna riposta :wink: :D

zielonooka... hehe... troszkę po przodkach odziedziczyłem... i miałem i mam cały czas z tego powodu kłopoty.... tzw.."niewyparzona gęba"

heheh

Ja tam w przeciwieństwie do naszego wspólnego kolegi mam dobrą pamięć.

I nie wiem czy mu o szpan z anglojęzycznością chodziło, czy raczej jest to próba złośliwego skojarzenia Twojego nicku z jabco...kiem. 8)

Tak czy siak zaliczył kolejną wpadkę. :D :D :D

No i jest jeszcze sprawa trzecia, dotycząca... podwójnej moralności. :wink:

1) Pierwszy mulat IV RP o spojrzeniu onanisty - szerzej znany jako kosmita z Klewek który daje w "papę" niepokornym

Wilebiciel Anana Cofana.

Jedyny mulat w kraju o umyśle geniusza po niedokończonej zawodówce

2) Pierwszy faszysta IV RP czyli Roman Wielki alias faszysta.

Główny bohater filmu "Koń który mówi"

Ostanio znany szerokiej publiczności jako Roman łaskawca czyli człowiek który rozdaje matury

Oczywiście możemy prowadzić dyskusję w tym tonie, ciekawe do czego nas to zaprowadzi.

Ten styl mówienia prędzej świadczy o autorze tych słów, niż o samych domniemanych osobach.

Przed chwilą albo na rmf albo zetce wywiad z Tuskiem który nie zaprzecza wspólnej koalicji z Samoobroną, że prowadzone są rozmowy przez Schetyne, a nawet wspólnemu rządowi na wiosnę....

Wniosłem tylko o szacunek wobec drugiego człowieka i jego poglądów politycznych a oczywiście skończyło się na mojej osobie.

Ależ dokładnie wiadomo.

Płacimy dlatego ze jest monopol

A monopol jest dlatego bo banda Kaczorów z Mulatem i Koniem na czele spowalniali prywatyzację całymi latami a teraz wstrzymali ja kompletnie.

W końcu trzeba gdzieś obsadzać prezesów a w prywatnych firmach się nie da :roll:

1) Pierwszy mulat IV RP o spojrzeniu onanisty - szerzej znany jako kosmita z Klewek który daje w "papę" niepokornym

Wilebiciel Anana Cofana.

Ostanio znany szerokiej publiczności jako Roman łaskawca czyli człowiek który rozdaje matury

Witam mam pytanie czemu służy obrażanie innych???

Myślę że to forum jest dla wszystkich, niezależnie od kolorów politycznych!

SZanujmy demokrację i jej wybory, brońmy jej przed takimi szowinistami jak jabko.

Pytanie było proste, ile płacicie za prąd, odpowiedź jest także prosta, suma wyrażona w PLN, zaśmiecanie takiego wątku przez teksty polityczne naznaczone obraźliwymi epitetami to nie tylko złamanie netetytkiety internetowej ale i regulaminu forum!!!

Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy:

a) wypowiedzi naruszają prawo prasowe,

b) wypowiedzi naruszają dobra osobiste, dobre obyczaje, są w formie obraźliwej lub wulgarnej; atakują osobę a nie poglądy!

c) temat wątku jest niemerytoryczny, zaśmiecający FORUM,

d) uczestnik FORUM zamieszcza reklamy bądź inne materiały lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym; jedno(!) ogłoszenie można zamieścić wyłącznie w dziale: "Ogłoszenia drobne" na FORUM,

e) uczestnik FORUM wykorzystuje je do agitacji politycznej, religijnej lub innej niezgodnej z tematyką MURATORA i duchem FORUM,

f) uczestnik FORUM (Czatu) notorycznie narusza regulamin, swą postawą zniechęcając innych użytkowników do korzystania z FORUM, a prośby moderatora o przestrzeganie regulaminu nie odnoszą skutku.

W związku z tym proszę administratora o reakcję i zamknięcie tego wątku!

dodam,że chyba nie na to forum napisałaś a nagłowki muratora tylko wkleilaś.

Radze Ci zmień je jak najszybciej bo długo tu miejsca nie zagrzejesz.a może chcesz dowodów????

spokojnie po cichu tak po indiansku odstąp.

:lol:

temat:

jabko napisał:

Ależ dokładnie wiadomo.

A monopol jest dlatego bo banda Kaczorów z Mulatem i Koniem na czele spowalniali prywatyzację całymi latami a teraz wstrzymali ja kompletnie.

W końcu trzeba gdzieś obsadzać prezesów a w prywatnych firmach się nie da

jabko napisał:

Wilebiciel Anana Cofana.

a nie państwa osobiste porachunki.

Ależ dokładnie wiadomo.

W końcu trzeba gdzieś obsadzać prezesów a w prywatnych firmach się nie da :roll:

Wilebiciel Anana Cofana.

temat wątku

:):)

temat wątku

:):)

I apropos czepiania się, to powyższa swoją wypowiedzią wniosłeś bardzo wiele do tematu.

A co do samego wątku - chcesz na temat proszę bardzo.

Tak cenisz demokrację??To daj wypowiedzieć innym swoje poglądy (mimo że bez nazwisk było). Ty uderzasz czołem na widok Anrzeja L i Romana G., a inni na ich widok uderzają się w czoło. To sie nazwywa róznica poglądow i nie podejrzewam, by za to ktoś zamykał temat. To sie nazywa dyskusja bez cenzury. I miejmy nadzieję że mimo zapędów niektórych "demokratów" długo tak jeszcze będzie.