jabko 12.09.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 gargamel przestań się błaźnić i uzywaj jednego nicka. - gregmen - wareczka - lewakk - blablaluga pomiędzy tymi bylo jeszcze pare innych, ale mniej znaczne. mi sie najlepiej "noblokers" podobał No to widzę że gargamella szeroko znany i lubiany. A ja myślałem że tylko mnie sie trafił taki baran forumowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 13.09.2006 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ależ dokładnie wiadomo. Płacimy dlatego ze jest monopol A monopol jest dlatego bo banda Kaczorów z Mulatem i Koniem na czele spowalniali prywatyzację całymi latami a teraz wstrzymali ja kompletnie. W końcu trzeba gdzieś obsadzać prezesów a w prywatnych firmach się nie da 1) Pierwszy mulat IV RP o spojrzeniu onanisty - szerzej znany jako kosmita z Klewek który daje w "papę" niepokornym Wilebiciel Anana Cofana. Jedyny mulat w kraju o umyśle geniusza po niedokończonej zawodówce 2) Pierwszy faszysta IV RP czyli Roman Wielki alias faszysta. Główny bohater filmu "Koń który mówi" Ostanio znany szerokiej publiczności jako Roman łaskawca czyli człowiek który rozdaje matury Jeśli tym językiem zdobywamy uznanie i budujemy demokrację, to gratuluję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 13.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jeśli tym językiem zdobywamy uznanie i budujemy demokrację, to gratuluję.... To się nazywa po prostu "krytyka". A jaka władza, taka i krytyka. Tu się nie da delikatniej tego nazywać. Demokracja - jest, bo rządzą (niestety). Wolnosć słowa też jest (na szczęście), bo krytykować można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 a ten blabla... w kółko macieju swoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.09.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Może mu się płyta zacięła?Ciekawe dlaczego ciągle zmienia nicki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Może mu się płyta zacięła? Ciekawe dlaczego ciągle zmienia nicki... bo on jest oryginalny wiekszosc nicki ma te same za to rozne rzeczy pisze w poszczegolnych postach a on na odwyrtke rozne nicki a tresc w postach ta sama :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 13.09.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Treść i forma, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Jeśli tym językiem zdobywamy uznanie i budujemy demokrację, to gratuluję.... A czego sie tak czepiasz ? Calkiem fajnie napisane Jak jabko sam to wymyslil to jeszcze Mu piwko postawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.09.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 ... Jak jabko sam to wymyslil to jeszcze Mu piwko postawie A niby z kim miałem wymyśleć ?? Chyba znalazłem nowy sposób na kobiety - drastyczny komentarz polityczny Czekam na pifko rrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mTom 14.09.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 jabko napisał: (...) Dlaczego przestałeś pisać "jabco"? Zreflektowałeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts