malgosimi 25.08.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 bo nei widzialam, a chyba dobra rzecz by byla... juz mam typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.08.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 No to ślij te "czarne" namiary, bo właśnie chcę sprzęt AGD kupić przez Internet, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 25.08.2006 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 ale czy to dobry dzial? w kazdym razie z calego serca odradzam sklep maximedia.pl sprzet ktory mialam dostac w 2 dni (1 plyta indukcyjna za prawie 6000) szedl neimal 2 tygodnie okazalo sie wczoraj ze brakuje jakiejs prowadnicy do montazu. Gosc mi mowi, ze on nic nie wie o takiej czesi. W Siemensie mi mowia, ze musze na nia czekac kilka tygodni. Chce wiec oddac sprzet godnie z ustawa. Ale cow, sprzetu nie chca przyyjac z powrotem mimo ze Rzecznik Konsumenta Warszawski (znaczy jego biuro) jasno mi powiedzialo, ze nei maja prawa.Ale moge tylko wystapic do rzecznika, przeciez nei zmusze ich do niczego. No i moge odradzic ten sklep jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.08.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 malgosimi dzięki, wykreslam ich z listy i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 27.08.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 dzieki za ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 27.08.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 To mi się udało. Sporo u nich kupiłam, na szczęście bez ekscesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 28.08.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam Co do maximedia, to ja tez doloze swoje 3 grosze Chcielismy u nich kupic plyte i piekarnik, plyta w normalnej "internetowej" cenie, natomiast piekarnik w cenie 300 pln tanszy niz w innych sklepach internetowych No to dlugo sie nie zastanawialismy....po telefonie...zamowienie zlozone Ale nie....za 3 dni telefon, i tu pan zaczal nam wyjasniac , ze piekarnika nie ma, bo producent sie przeprowadza, ze rezygnuje z tej lini, a w ogole to moze nam go sprowadzic z 4 tygodnie jak sie producent przeprowadzi i nie bedzie juz klopotow logistycznych jesli beda produkowali ta linie, no i cena moze ulec zmianie Grzecznie acz stanowczo podziekowalismy za cale zamowienie Jakie bylo nasze zdziwienie, kiedy na takie samo zamowienie w innym sklepie internetowym, zamowienie potwierdzono po 2 dniach i paczki dotarly do nas po 5 dniach Natomiast w innych sklepach, jak sprawdzalismy to takze moglismy kupic taki zestaw w ciagu gora 5 dni. A maximedia, coz nie chceili zrealizowac zamowienia bo sie przejechali z cena, tylko dlaczego zaraz takie kłamstwa? Gdyby człowiek powiedzial nam wprost, ze nie przypilnowali ceny, zrozumialbym, w koncu ciezko pilowac cen kilkuset lub kilku tysiecy towarow. Tylko po co nam takie farmazowny wciskali? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 29.08.2006 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 no bo to jest po prostu nieuczciwy sklep. I o ile póki wszystko jets w miare ok (czyt. sprawne) to we wszystkich sklepach jest podobnie, to w przypadku maximedii zszokowana bylam zachowaniem gosci tam sprzedajacych. Kpiące ,,no i co nam Pani moze zrobić"; ,,to jest pani interpretacja prawa", gotowe formułki mające klienta coś reklamujacego zniechęcić do wszelkich prób ,,te dni liczą się od dty zamowienia a nie zakupu", ,,to się nie liczy bo pani odebrała w sklepie u nas a nie przez kuriera") no i tekst, że jak chcę zareklamować płytę /brakowalo prowadnicy przykrecanej do dziury w blacie/ (za drobne 6000) to musze przyjechac razem z plytą, instrukcja, gwarancja, opakowaniem, wszystkim. Ciekawe jak to sie odbywa jesli sie mieszka na drugim koncu Polski i brakuje wlasnei takiego jednego drobiazgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 30.08.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 wywalalm ich z listy .... stracili chłopcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trusia 30.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 a moze ktos ma jakies nowinki w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts