Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co za słodziak, normalnie się napatrzeć nie idzie :D :D :D :D

Swoja drogą, ciekawe czy będzie miała takie cudne rzęsy jak Piotruś.

A właśnie - jak Piotruś zaakceptował siostrzyczkę?? Pewnie to trochę potrwa ale mam nadzieję, że ich relację dobrze się ułożą i zrozumie że musi się teraz podzielić mamusią i tatusiem.

Pozdrówka

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gratulacje z okazji narodzin maleńkiej Zosieńki

i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :D

życzę szybkiej wiosny i takich kwiatuszków na waszej działce :wink:

http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/4957_DSCN6775x.jpg

Kasiu cudowna wiadomosc!!!!!!!!!! :p 8) :D

To niewiarygodne,że tak mała istotka tak wiele radości ze sobą na świat przyniosła... niech zawsze będzie słońcem Waszego życia i dostracza wielu powodów do radości i dumu...! GRATULACJE!!! :D :D :D

http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/0/4/9/49_4949_353.jpg

:o Jaki słodziaczek :D

gratulacje :D

:D :D :D

Niech się wam zdrowo chowa :D

to dla malutkiejhttp://www.teddybearfriends.co.uk/images/teddy-bears/large/large-pink-teddy-bear.jpg

to dla ciebiehttp://www.kolomisyjne.friko.pl/kwiaty.jpg

a to dla Piotrusia :D

http://www.teddybearfriends.co.uk/images/teddy-bears/large/sunkid-loreno-teddy-bear.jpg

• 2 weeks później...

Kasiu -bardzo Ci dziękuje za miłe słowa i życzenia świąteczne-przepraszam ze dopiero teraz odpisuję na Twoje posty ,ale wyobraź sobie ze nie dostałam ANI JEDNEGO powiadomienia na pocztę ze ktoś do mnie napisał :( . Myślę ze musimy teraz to nadrobić :D

No i najważniejsze GRATULACJE Z OKAZJI NARODZENIA ZOSIEńKI.

Cudowna wiadomość. Trzymajcie sie zdrowo!!!

gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Ciebie podwójna mamusiu jak i dla Twojej córeczki, oby chowała się jak najlepiej, a dla Twych panów to duuużo cierpliwości i pogody ducha życzę. Coś wiem o tym kiedy ma się dwójkę maluchów w domu, coś wiem.... :wink:

ale nie żałuję....

Kasiu Kochana!

Serdeczne gratulacje!

Zosienka jest przepiekna i takaaa slodziutka! Bardzo sie dla Was ciesze! Zycze duzo sily i zdrowka dla Ciebie i rodzinki!

Mam nadzieje, ze synek juz sie przyzwyczail do sytuacji - pewnie tez jest mu ciezko 8)

A twoj plaski brzuszek - jak ty to robisz ;)

Kasiu,

miło Cię znowu słyszeć. Cieszę się, że pokonałaś trudnosci, teraz napewno będzie juz lepiej. Mój Szymek płakał do roku. Były chwile, że załamywałam ręcę ale przetrwaliśmy a teraz jest super.

A jak tam Piotruś, oswoił się z nową sytuacją?

My też czekamy wiosny i słońca. Nareszcie człowiek odżyje i nabierze energii i chęci do działania.

pozdrowionka Monika

• 3 weeks później...

Kasiu,

nareszcie się do nas odezwałaś. Świetnie, że ruszacie z budową i ożywi się Twój dziennik :lol: A jak tam dzieciaczki, oswoiły się ze sobą? Może jakieś nowe zdjecia :lol:

U mnie też zaczyna się gorąco robić na budowie. Mamy zrobioną elektrykę, hydraulik działa, jutro montują okna, bramy garażowe i alarm.

Kasiu,

nareszcie się do nas odezwałaś. Świetnie, że ruszacie z budową i ożywi się Twój dziennik :lol: A jak tam dzieciaczki, oswoiły się ze sobą? Może jakieś nowe zdjecia :lol:

U mnie też zaczyna się gorąco robić na budowie. Mamy zrobioną elektrykę, hydraulik działa, jutro montują okna, bramy garażowe i alarm.

Witaj Moniczka :lol:

Też się cieszę, że w końcu zaczyna się coś dziać :D

Bardzo chcę zamieszkać w naszym domu, bo tu w tym naszym "wielkim królestwie" nie jest za ciekawie... Piotrek w jednym pokoju, Zosia w drugim, a my w kuchni :roll:

Dzieciaczki super :lol:

Mam nadzieję, że bezpowrotnie minęły złe dni, kiedy Zośka strasznie płakała a ja nie potrafiłam jej pomóc. Teraz musi być już tylko lepiej :p :p :p

A Twoje postępy na budowie - WOW super tylko pozazdrościć :)

A tak na marginesie - dlaczego ty nie masz dziennika?????? :o

Dlaczego nie mam dziennika? Bo jestem leniuch, któremu nie chce się pisać. Poza jakbym zaczęła opisywać moje perypetie z murarzami partaczami to co niektórym odechciałoby się budować. Odpukać odkąd zaczelismy robić w środku trafiamy na solidnych fachowcówi oby tak do końca.

Super, że z Zosieńką coraz lepiej. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę takiej slicznej córeczki. Ja jakos nie mogę namówić męża a Szymek zaczyna dopominać się o towarzystwo. Ostatnio zapytał się czy mam w brzuszku małego Szymka albo siostrzyczkę bo chętnie by się z kimś pobawił. Może na nowy dom :lol: .

To na kiedy planujecie przeprowadzę?

tak sobie o tobie przypomniałam :lol: :lol:

spóźnione gratulacje :wink:

Mój synek Jeremi Wincenty urodził sie 11 grudnia....niestety cały czas płacze i bardzo mało śpi....eh...więc tylko badania..lekarze...a budowa nadal nie skończona

Witaj isztar :D

miło mi, że zaglądnęłaś do mnie.....

Widziałam Twojego synka na naszym miastowym :wink: forum - śliczny chłopczyk...

Muszę w końcu się tam zalogować :oops:

Dlaczego Twój maluszek płacze - bo jeśli to coś związanego z brzuszkiem to chętnie podzielę się z tobą moim sposobem - normalnie kolki minęły jak ręką odjął. Zosia sama zasypia w swoim łóżeczku, płacze tylko wtedy jak jest głodna.

W razie czego pisz :lol:

Pozdrawiam :)

Odnośnie kolek to mój Szymek miał straszne. Płakał i płakał. Żaden lek z apteki nie działał. Wreszcie nasza pani pediatra przepisała lek na zamówienie, debridat, i jak ręką odjął. Może komuś pomogę.