Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No Kasiu...

Zajrzałam po kolejnej, długiej przerwie i znowu w szoku jestem. Jest pięknie. Największe wrażenie na nas zrobiły oczywiście pokoiki dziecięce (temat na czasie :wink: ).

Cieszę się, że już mieszkacie.

Pozdrawiam,

Dominika

Hej Kasia! :D

Superowo wszystko urządziłaś! :) Miodzo! :D

Gdzie kupiłaś takie fajne półeczki na samochodziki Piotrka? :) Też takie chcę dla Młodziaka!!! 8) fajny bajer! Przynajmniej nie leży wszystko na kupie w pudle zapomniane przez dzieciaka. O porysowanej karoserii nie wspomne :wink:

buziaki M.

No Kasiu...

Zajrzałam po kolejnej, długiej przerwie i znowu w szoku jestem. Jest pięknie. Największe wrażenie na nas zrobiły oczywiście pokoiki dziecięce (temat na czasie :wink: ).

Cieszę się, że już mieszkacie.

Pozdrawiam,

Dominika

Hej Dominika :)

Pokoiki dziecięce już się trochę zmieniły, bo u Piotrka doszły półeczki, a u Zosi zniknął materac....

Też za niedługo będziesz urządzać pokoik dla Twojego maleństwa :lol:

Trzymam mocno kciuki, kasia

Kasiu gratuluję pieknego łoża. Zosia widze juz podbiera Twoje korale, niedługo będziecie wypozyczać sobie inne ciuchy, zleci to szybko.

Pozdrawiam . maria

Dzięki Marysiu :)

łoże fajne, wygodne no i duże - mieścimy się wszyscy :lol: :lol: :lol:

Ciuchy to chętnie pożyczyłabym od Zosi - tylko rozmiar nie ten :wink: :lol:

pozdróweczki, kasia

Hej Kasia! :D

Superowo wszystko urządziłaś! :) Miodzo! :D

Gdzie kupiłaś takie fajne półeczki na samochodziki Piotrka? :) Też takie chcę dla Młodziaka!!! 8) fajny bajer! Przynajmniej nie leży wszystko na kupie w pudle zapomniane przez dzieciaka. O porysowanej karoserii nie wspomne :wink:

buziaki M.

Te półeczki Magduśka są z Ikei - kupię Ci jak tam będę :lol:

Odbierzesz jak wpadniesz do nas............. w końcu :wink: :lol:

Buźka, kasia

Witaj Kasiu gdzie kupiłaś taką ładną lampę do sypialni ? Podoba mi się jest piękna jak ta w kuchni.Całuję Zosię ,imienniczkę mojej mamy.Właśnie dzisiaj przyjechała z daleka do mnie i opowiadałam jej o Twojej Zosi (internetowej).Pozdrawiam również Piotrusia i Was. maria
Witaj Kasiu gdzie kupiłaś taką ładną lampę do sypialni ? Podoba mi się jest piękna jak ta w kuchni.Całuję Zosię ,imienniczkę mojej mamy.Właśnie dzisiaj przyjechała z daleka do mnie i opowiadałam jej o Twojej Zosi (internetowej).Pozdrawiam również Piotrusia i Was. maria

Hej Marysiu,

lampa kupiona w Leroy Merlin - w ostatnim czasie była tam akcja oświetlenie,

dzięki za pozdrowienia dla Zosieńki :lol:

Pozdróweczki, kasia

mam pytanko jaki rodzaj i kolor fugi stosowałaś w "ciemnej" łazience

Iza

Cześć Iza :)

W ciemnej łazience mamy fugę z kerakolla, z wzornika wybraliśmy najbardziej zbliżoną kolorem do płytki - niestety po nałożeniu okazała się dużo jaśniejsza :(

pozdrawiam, kasia

mam pytanko jaki rodzaj i kolor fugi stosowałaś w "ciemnej" łazience

Iza

Cześć Iza :)

W ciemnej łazience mamy fugę z kerakolla, z wzornika wybraliśmy najbardziej zbliżoną kolorem do płytki - niestety po nałożeniu okazała się dużo jaśniejsza :(

pozdrawiam, kasia[/quoteantracytowy czy czarny ?

Kasiula serdeczne gratulacje z okazji zamieszkania na swoim!!!!! 8) :D

http://www.e-kwiaty.pl/images/dk001-d.jpg

Dawno mnie tu nie było, więc gratulacje mocno spóźnione :oops: :oops: ...mam nadzieję, że mieszka się dobrze, a wszystko układa się po waszej myśli :D - czego gorąco wam życzę :D

Pozdróweczki dla całej rodzinki! :D