aguleczka 15.01.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Czy dzrwi to porta nova 5.5 kolor orzech 4 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.01.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 kasiu będę bardzo wdzięczna jak podasz mi wymiary grzejników w górnych pokojach. Zależy mi głownie na głebokości -ładnie wyglądają (dyskretnie) a ja obawiam się żeby nie przywalić za wielkich. Iza Ponieważ powierzchnia pokoi na poddaszu jest prawie identyczna, wszędzie są takie same kaloryfery szerokość 140cm, wysokość 40cm i głębokość 10cm. W przedpokoju jest analogicznie 60 x 60 x 10. Wyglądają ładnie i proporcjonalnie pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.01.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 nie pękacie że któreś dzieciątko walnie mocniej drzwiami i szyba poleci ? no chyba że macie tam odbojnik założony odbojniki będą we wszystkich pokojach na górze.... w sypialni ze względu na to lustro, a w pokojach dzieci z powodu płyt gipsowych przy mocniejszym trzaśnięciu drzwiami robią się wgniecenia.... ach gdybym była mądrzejsza to na poddaszu na 100% byłyby tynki, ale cóż mądry Polak po szkodzie........ Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.01.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Czy dzrwi to porta nova 5.5 kolor orzech 4 ?? dokładnie te kolor orzech 3 http://www.porta.com.pl/images/kolory_dur/_/k_dur_orzech3_b.jpg Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.01.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 ach gdybym była mądrzejsza to na poddaszu na 100% byłyby tynki, ale cóż mądry Polak po szkodzie........ Pozdrawiam, kasia Hejka Kasiu Nie przejmuj się, nobody is perfect Chętnie skorzystam, jeśli można, z Twojego doświadczenia ( któryż to już raz? ) i kiedyś, kiedy się dorobię poddasza, to go wytynkuję buziak M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.01.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Czy dzrwi to porta nova 5.5 kolor orzech 4 ?? dokładnie te kolor orzech 3 http://www.porta.com.pl/images/kolory_dur/_/k_dur_orzech3_b.jpg Pozdrawiam, kasia To ja zamówiłam orzech 4 troszke ciemniejsze drzwi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.01.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Hejka Kasiu Nie przejmuj się, nobody is perfect Chętnie skorzystam, jeśli można, z Twojego doświadczenia ( któryż to już raz? ) i kiedyś, kiedy się dorobię poddasza, to go wytynkuję buziak M. wytynkuj, wytynkuj.....o płytach nawet nie myśl a dorobisz się kochaniutka tego poddasza już za niedługo buźka, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.01.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 To ja zamówiłam orzech 4 troszke ciemniejsze drzwi super drzwi super tylko te mleczne szybki źle się myje.... pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 16.01.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 drzwi super tylko te mleczne szybki źle się myje.... pozdrawiam, kasia paluchy pewnie się odbijaja i z jednej strony pewnie jest sliska a z drugiej taka piaskowana ? i z tamtej żle się myje czy o co chodzi?? niewiem jakie maja być szybki ale zamawiałam takie cus jak ty masz więc pewnie inne nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 16.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witaj Kasiu, slicznie mieszkacie. A ten salon to jest super przytulanski. Bardzo przyjemne pierwsze wrazenie no i ten kominek... Dzieciaczki masz przeslodkie no i Zosia juz chodzi!!! Hi hi fajnie oglada sie wasze schody teraz i ... jak to bylo przedtem Pozdrowienia dla calej wesolej rodzinki@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.01.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 aguleczka - źle się myje właśnie z tej piaskowej strony, paluchy się odbijają też... ale myślę, że jak dzieci podrosną to problem z paluchami się rozwiąże sam... bo teraz to jak mi szybki np. w łazience zaparują to na dolnej widać tylko małe rączki Lipowa Panienko - dziękuję za miłe słowa i cieszę się, że Ci się podoba jeszcze trochę dodatków brakuje, ale to wszystko z czasem przyjdzie Pozdrawiam Was dziewczyny cieplutko, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.01.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 źle się myje właśnie z tej piaskowej strony, paluchy się odbijają też... ale myślę, że jak dzieci podrosną to problem z paluchami się rozwiąże sam... bo teraz to jak mi szybki np. w łazience zaparują to na dolnej widać tylko małe rączki Jejku, mam to samo! Koszmar! Najgorsze, że kiedyś wyczyściłam sobie tą piaskowaną stronę jakimś ustojstwem z nanotechnologią ( chyba był to MrMuscle ) i teraz mam normalnie jakby tłuste PRZEŹROCZYSTE placki. Porażka! Odtąd myję to delikatnie tylko wilgotną ściereczką. Za to jak kogoś interesuje, to SĄ szyby matowe dwustronnie gładkie. Można sobie zamówić. Koszmarne drogie, więc dałam sobie spokój. Teraz mam za swoje No, w drzwiach do wc i łazienki były szybki oryginalne, więc nie miałam wyboru , ale w innych mogłam. Pokarało mnie za skąpstwo. Co innego nie wiedzieć i nie kupić, a co innego wiedzieć i pożałować... jak mówią: chytry dwa razy traci... Z drugiej strony, coś w tym domu trzeba robić , skoro jest to pucowanie szyb - trudno. pozdróweczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.01.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 teraz mam normalnie jakby tłuste PRZEŹROCZYSTE placki. Porażka! dokładnie!!!!!!! Ale dzisiaj Łukasz bierze się za mycie drzwi więc może w końcu uda mu się to doczyścić buźka, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.01.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dokładnie!!!!!!! Ale dzisiaj Łukasz bierze się za mycie drzwi więc może w końcu uda mu się to doczyścić Tylko uważaj CZYM to będziesz myć, bo te kilka tłustych przexroczystych placków zostało mi na trwałe. Nie wiem, czy szorując zdarłam to piaskowanie , czy moje dzieci mają żrący dotyk, czy to ta nanotechnologia tak mi "do czysta" wypucowała te szyby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.01.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Tylko uważaj CZYM to będziesz myć, bo te kilka tłustych przexroczystych placków zostało mi na trwałe. Nie wiem, czy szorując zdarłam to piaskowanie , czy moje dzieci mają żrący dotyk, czy to ta nanotechnologia tak mi "do czysta" wypucowała te szyby. Ja myłam wcześniej te szybki jakimś właśnie czymś do szyb a potem cifem.... To czym teraz to umyć????? Samą wodą???? Może z delikatnym mydłem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.01.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 cholera wie... Ja już teraz myję tylko wilgotną ściereczką z mikrofibry. I drugą taką samą wycieram. Wbrew pozorom daje doskonałe efekty. Nie robi się więcej nowych trwałych plam, a palcówki znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 20.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 A swoją drogą czy Wy też macie tyle prania do składania??????? http://images36.fotosik.pl/48/94d863f87cec3df4.jpg Raz w tygodniu półtorej godziny z głowy Mam nadzieję, że za niedługo dzieci będą mnie w tym wyręczać Pozdrawiam i śmigam na spacer No, a jak tak sobie już tutaj klachamy , to powiem Ci, że odgapiłam od Ciebie i ostatnią ( zapewniam, że większą od Twojej) sterte prania ( 6 pralek - 1 weekend ) poskładałam li i tylko. Żadnego prasowania! Sopelkiewicz, podglądalam rano, za trzecim podejściem wyciągnął t-shirt z szafy, widać trafił na ten z poprzedniej "serii" , więc nie pyskował. A dzieciom wszystko jedno. Bedę zatem prasować co drugą serię Zawsze więc będzie w szafie coś wyprasowanego, więc nie będzie argumentu do rozwodu Że też kobieta musi siemarnowaćna takie przyziemne srawy. Ciekawe czy Curie-Skłodowska prasowala gacie swojemu Pietrkowi, czy jak mu tam było Założę się że nie! Dzieki zatem za natchnienie! Spożytkuję moją energię na coś znacznie pożyteczniejszego. czytanie książek? Malowanie pazurów? "Ląfry" po koleżankach? buziak M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Pomyśl co się będzie działo przy tróce dzieci Właśnie Romek, jak tam żonka - dzieciaczki dają jej popalić, czy raczej spokojne bestyjki Macie już imiona??? Zona próbuje mnie przekonać co do Zosi i Marysi....a ja się nadal zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.01.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Magduśka - ja naprawdę podziwiam dziewczyny, które prasują wszystkie ciuchy z pralki.... U nas jak Łukasz potrzebuje koszulę, to prasuje sobie sam Ja po prostu nienawidzę tego robić!!!!!!!!! A dobra książka, malowanie pazurków, czy klachy z koleżankami są na pewno przyjemniejszą rzeczą do roboty Tak się teraz zastanawiam to mimo, że nie prasuje ciuchów to nie jestem jakaś pogięta Więc po co marnować czas, skoro można bez tego żyć????? Buziaczki i nie prasuj - będziesz szczęśliwsza kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.01.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Zona próbuje mnie przekonać co do Zosi i Marysi....a ja się nadal zastanawiam No co ty????? Nie zastanawiaj się - to piękne imiona!!!!!!! Moja Zośka ma na drugie Maryśka Będą dwie dziewczynki....... Jest Martusia....... O rany!!!!!!!!!! Tyle kobiet w domu Będziesz ich rodzyneczkiem i będą Cię na rękach nosić!!!!!!! Super!!!!!!!! Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts