mamamatinka 10.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Kasia, przestudiowała cały twój dziennik i kurcze - wszystko wam idzie jak po maśle!!! Super. Że w ogóle takich fachowców znalazłaś co terminy jeszcze mają!!! Ciekawa jestem też ceny od Pana Bogdana II. Pisz jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 16.01.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Hej,dawno mnie tu nie było więc po kolei:gratuluję rozwiązania problemów z drogą gratuluję wyboru projektu - bardzo zgrabny!ekipę wybrałabym tą drugą - umowa to umowa, i jesli jeden fachowiec może zrealizować całość tym lepiej - ja dzisiaj tak bym właśnie postąpiła - od fundamentów po wykończeniówkę. Nawet jeśli ta ekipa będzie ciut droższa, stracisz mniej czasu ( i pieniędzy mimo wszystko) niż w modelu - szukam sam kolejnych ekip. Pozdrawiam i życzę wytrwałości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.01.2007 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Kasia, przestudiowała cały twój dziennik i kurcze - wszystko wam idzie jak po maśle!!! Super. Że w ogóle takich fachowców znalazłaś co terminy jeszcze mają!!! Ciekawa jestem też ceny od Pana Bogdana II. Pisz jak najszybciej. Hej, dawno mnie tu nie było więc po kolei: gratuluję rozwiązania problemów z drogą gratuluję wyboru projektu - bardzo zgrabny! ekipę wybrałabym tą drugą - umowa to umowa, i jesli jeden fachowiec może zrealizować całość tym lepiej - ja dzisiaj tak bym właśnie postąpiła - od fundamentów po wykończeniówkę. Nawet jeśli ta ekipa będzie ciut droższa, stracisz mniej czasu ( i pieniędzy mimo wszystko) niż w modelu - szukam sam kolejnych ekip. Pozdrawiam i życzę wytrwałości! Kurczę nareszcie udało mi się wejść na forum. Próbuję już od godziny i normalnie wkurzam się, bo cały czas mnie wywala Ale jestem i chcę powiedzieć, że czekam na tę wycenę od pana Baogdana II (tak go będę nazywać coby nie mylić go z poprzednim panem B.). Tak w ogóle to osobiście poznałam pana Bogdana, bo wcześniej znał go tylko mój mąż. Pan Bogdan nadzorował i zajmował się przebudową domu i remontem najpierw piętra, a teraz parteru u jego rodziców. Mam nadzieję, że jego cena mnie nie zabije. W tym tygodniu będę miała jasność. jk69 miło cię znowu gościć w moich skromnych progach Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.01.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Kasia widzę planuje, przestawia, kombinuje całą parą szkoda troche tej spizarki ale bez szafy w przedsionku to też koszmar Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 A licznik gazowy montuje się w skrzynce w granicy działki a nie w garażu Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 17.01.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 hej Kasia, no takie przestawianie w środku to sama radość No to kiedy chcecie ruszać z Panem Bogdame II. My tez musimy wreszci eywkonac tel. do naszego majstra zeby wreszcie jakąś cene usłyszeć... Zobaczymy, już się boję. Ale i tak nikogo innego nie bierzemy - bo oni robią kompleksowo, są sprawdzeni i że tak powiem tacy swoi nie obcy. A ja tak zajrzalam do twojego dzienniczka, bo coś nastrój mam lewy dzisiaj. Na pocieszenie (samej siebie) stronka o podłogach, o których myślę http://www.quick-step.com/range.aspx?group=PL95&id=1&sound=N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.01.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 HaloJa właśnie w weekend oglądałam sobie te panele na tej stronce http://www.pantom.com.pl/panele/laminowane/quick_step/panele_laminowane_quick_step_perspective.htmlczy pod nie można dać podłogówke??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 17.01.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 tak, można, bez problemu, na ich stronie są często zadawane pytania i tam wszystko jest napisane. Myślę, ze nie jest to problem - tylko podłoga musi byc pływająca, no i odpowiedni podkład pod spód. ja widziałam te podłogi na żywo i nie umiałam uwierzyć, że to nie jest drewno. Wygląda super a wybór kolorów ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Halo Ja właśnie w weekend oglądałam sobie te panele na tej stronce http://www.pantom.com.pl/panele/laminowane/quick_step/panele_laminowane_quick_step_perspective.html czy pod nie można dać podłogówke??? A nie lepiej byłoby dać płytki? Lepiej przewodzą ciepłod paneli. No tylko że to sprawa gustu. Mi np nie bardzo podobaja się płytki w salonie. Chociaż jak sobie tak myślę dlaczego nie lubię tego rozwiązania - chyba przez to że są takie zimne - no ale przy ogrzewaniu podłogowym będą ciepłe i fajnie by było zasuwać w skarpetkach No ale nie mam ogrzewania podłogowego - przy budowie następnego domu jak już spłace obecny ( hahaha chyba na emeryturze) będę musiał nad tym pomyśleć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.01.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Halo Ja właśnie w weekend oglądałam sobie te panele na tej stronce http://www.pantom.com.pl/panele/laminowane/quick_step/panele_laminowane_quick_step_perspective.html czy pod nie można dać podłogówke??? A nie lepiej byłoby dać płytki? Lepiej przewodzą ciepłod paneli. No tylko że to sprawa gustu. Mi np nie bardzo podobaja się płytki w salonie. Chociaż jak sobie tak myślę dlaczego nie lubię tego rozwiązania - chyba przez to że są takie zimne - no ale przy ogrzewaniu podłogowym będą ciepłe i fajnie by było zasuwać w skarpetkach No ale nie mam ogrzewania podłogowego - przy budowie następnego domu jak już spłace obecny ( hahaha chyba na emeryturze) będę musiał nad tym pomyśleć Pozdrawiam Myśle o tych panelach bo myśle o podłogówce w jadalni i korytarzach, kafle beda w łazienkach , kuchni i wiatrołapie i niechce ich juz wiecej. Lubie chodzic na boso, a kafle są nieprzyjemnie twarde i zimne latem, a przez to mniej zdrowe. Zresztą w swieta moje malenstwo o kafle u kuzynki rozbilo buzke, pól 1-ki wypadło i z ząbka wystawała miazga. Musielismy pojechac do dentysty zeby cos z tym zrobił bo małego to strasznie bolało. Nie pytajcie nawet jak było bo przeżyłam horror. Jestem więc trochę nadąsana na kafle, a dzieci mam jeszcze małe więc boje sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kasia nie gniewasz sie? ze sie tak wywodze na rozne tematy w Twoich komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Brrrrrr już sobie wyobrażam rozbite zęby na podłodze.......no to jednak zostanę przy panelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.01.2007 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 A licznik gazowy montuje się w skrzynce w granicy działki a nie w garażu Pozdrówka Racja Romek Zagalopowałam się Kasia widzę planuje, przestawia, kombinuje całą parą szkoda troche tej spizarki ale bez szafy w przedsionku to też koszmar Pozdrawiam Wolę szafę w przedsionku niż spiżarkę Ja i tak jestem zwolenniczką mrożenia owoców. Nie robię kompotów w słoikach, a jak się nauczę i będzie mi się chciało kiedyś jakiś dżemik lub powidła zrobić to se do lodówki włożę A tak na poważnie to zrobię sobie jedną taką większą wysoką półkę do przechowywania sprzętów (tosteru, mixeru, maszynki do mięsa, itd). Już zmieniłam koncepcję kuchni i chyba zrobimy zabudowę w kształcie litery "U". Później wkleję jak to wygląda. hej Kasia, no takie przestawianie w środku to sama radość dokładnie...sama radość No to kiedy chcecie ruszać z Panem Bogdame II. Czekam i czekam, ale jak coś będę wiedzieć to od razu daję znać. Powiedział, że wycena w tym tygodniu będzie. Dzisiaj środa, więc jescze ma 2 dni A stronkę o podłogach zaraz będę oglądać Kasia nie gniewasz sie? ze sie tak wywodze na rozne tematy w Twoich komentarzach. ... zapraszam do poruszania różnych tematów w moich komentarzach. Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja i tak jestem zwolenniczką mrożenia owoców. Nie robię kompotów w słoikach, a jak się nauczę i będzie mi się chciało kiedyś jakiś dżemik lub powidła zrobić to se do lodówki włożę Ale fajnie tak sobie w zimie kompocik z gruszek otworzyć mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.01.2007 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja i tak jestem zwolenniczką mrożenia owoców. Nie robię kompotów w słoikach, a jak się nauczę i będzie mi się chciało kiedyś jakiś dżemik lub powidła zrobić to se do lodówki włożę Ale fajnie tak sobie w zimie kompocik z gruszek otworzyć mniam mniam Najlepszy kompocik to z mrożonych śliwek i świeżych jabłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja i tak jestem zwolenniczką mrożenia owoców. Nie robię kompotów w słoikach, a jak się nauczę i będzie mi się chciało kiedyś jakiś dżemik lub powidła zrobić to se do lodówki włożę Ale fajnie tak sobie w zimie kompocik z gruszek otworzyć mniam mniam Najlepszy kompocik to z mrożonych śliwek i świeżych jabłek z jabłek - mniam mnia, ze śliwek - ble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.01.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja i tak jestem zwolenniczką mrożenia owoców. Nie robię kompotów w słoikach, a jak się nauczę i będzie mi się chciało kiedyś jakiś dżemik lub powidła zrobić to se do lodówki włożę Ale fajnie tak sobie w zimie kompocik z gruszek otworzyć mniam mniam Najlepszy kompocik to z mrożonych śliwek i świeżych jabłek z jabłek - mniam mnia, ze śliwek - ble Mam na myśli śliwki i jabłka w jednym garnku Też nie lubię z samych śliwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a to ciekawe nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.01.2007 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a to ciekawe nie próbowałem Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kasiu Twoje tempo odpowiedzi jest niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts