madmegs 08.04.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/q/1/1/3/44050168_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.04.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.pieczatki-poligrafia.pl/wielkanoc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 09.04.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://images47.fotosik.pl/101/0f6db54d419a8d09.jpg Żeby Wielkanoc w tym roku przyszła z sukcesem u boku Aby żyło się Wam zdrowo prywatnie i zawodowo Wielu, wielu chwil radosnych i cudownej, ciepłej wiosny. życzy Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 09.04.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/ad8790_wielkanocne261.jpg Błogosławionych Świąt !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wielkiej Nocy czas nadchodzi, Cały dzień się każdy głodzi. By móc jutro o poranku Siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, Zającami i kaczkami. A już następnego ranka Wiadrem wody zlać baranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.04.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 KASIEŃKO, WESOŁEGO ALLELUJA!!! http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 WESOŁEGO ALLELUJA ŻYCZY MONIKA http://g.infor.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/2000/pisanki1_2802.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.04.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Kasiu -Wszystkiego najlepszego z okazji świat Wielkanocy , spełnienia marzeńzyczy maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.04.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Kochani wszystkim bardzo dziękuję za życzenia świąteczne i również (trochę spóźniona ) życzę wszystkiego dobrego, słońca w sercach i miłości co dzień pozdrawiam gorąco, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 20.04.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Kasiu - witaj .Mam pytanie odnosnie wykończenia płytek na podłogach , chodzi mi o cokoły. Z czego masz zrobione , czy płytkarz ciął płytki , czy masz drewniane. To co widze to wydaje mi się ,że sa takie same jak płytki .może głupie pytanie , ale sie zastanawiam co robic ,żeby lepiej sie przezenowało.pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.04.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Kasiu napisz prosze z czego masz blaty w kuchni i jaka jest ich grubosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.04.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Kasiu - witaj .Mam pytanie odnosnie wykończenia płytek na podłogach , chodzi mi o cokoły. Z czego masz zrobione , czy płytkarz ciął płytki , czy masz drewniane. To co widze to wydaje mi się ,że sa takie same jak płytki . może głupie pytanie , ale sie zastanawiam co robic ,żeby lepiej sie przezenowało.pozdrawiam maria Cześć Marysiu:) Zamiast cokołów robionych z przyciętych płytek mamy wszędzie listwy przypodłogowe takie zwykłe jak przy panelach. Akurat kolorystycznie pasowały te z pokoju Zośki, więc wyszło super. Myślę, że docinane płytki po pierwsze trochę za drogie, bardziej pracochłonne i jak dla nas za ciężkie.... Listwy prezentują się naprawdę fajnie, są przyklejane do ścian. Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.04.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Kasiu napisz prosze z czego masz blaty w kuchni i jaka jest ich grubosc. magpie, blaty w kuchni są granitowe i mają grubość 3cm pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.04.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Witam ,miło się patrzy na Twoją piękną kuchnię,fakt,że zdjęcia specjalnie dla Reni. Ale ja też przy okazji ucieszyłam oczy . A jak tam prace ogrodniczo-brukarskie? Pozdrawiam,w szczególności Zosię i Piotrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 22.04.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 hej Kasia Co tam słychać w krecikowej chatce? Jak przygotowania do letnich nasiadówek na tarasiku? Bruk już wybrany? pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 23.04.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kasiu kochanie , a jakie to sa listwy drewniane czy plastikowe , i gdzie je kupowałaś. ? proszę bardzo doradż mi , pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 23.04.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam ,miło się patrzy na Twoją piękną kuchnię,fakt,że zdjęcia specjalnie dla Reni. Ale ja też przy okazji ucieszyłam oczy . A jak tam prace ogrodniczo-brukarskie? Pozdrawiam,w szczególności Zosię i Piotrka Witaj Asiu:) Dzięki za pozdróweczki dla moich kochanych pociech Cieszę się, że kuchnia się podoba i muszę tu jeszcze raz powtórzyć, że ten układ jest dla mnie idealny. I nie wiem, czy to zależy od mojej wprawy, czy układu mebli, ale tą naszą kuchnie sprząta się super szybko!!!!!! To dla mnie naprawdę ważne Prace ogrodnicze się wykonują, jednak większość robót zostawiamy po kostce pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 23.04.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 hej Kasia Co tam słychać w krecikowej chatce? Jak przygotowania do letnich nasiadówek na tarasiku? Bruk już wybrany? pozdrawiam cieplutko M. Magduśka, nasiadówki na tarasiku (na razie na kamieniach) odbywają się codziennie Piotrek po powrocie z przedszkola siedzi w ogródku do oporu i dzielnie pomaga Lukasowi w typowo męskich robotach No i strasznie to lubi!!!!! Kostka wybrana, wkleję zdjęcia do dziennika Teraz czekamy na płytki klinkierowe, które miały być już dawno... Mam nadzieję, że do poniedziałku dojadą, bo z samego rana wchodzi Sławek i zaczyna kleić je na cokół Buziaczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 23.04.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kasiu kochanie , a jakie to sa listwy drewniane czy plastikowe , i gdzie je kupowałaś. ? proszę bardzo doradż mi , pa Hej Marysiu, to listwy drewniane. Wklejam ci linka, nasze to 58 mm x 12 mm x 240 cm http://www.quick-step.com/europe/pl/pl/skirting.aspx Kupowaliśmy je w Bel-Pol-u na Komorowickiej, zresztą tak jak wszystkie panele pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.04.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Witam ,miło się patrzy na Twoją piękną kuchnię,fakt,że zdjęcia specjalnie dla Reni. Ale ja też przy okazji ucieszyłam oczy . A jak tam prace ogrodniczo-brukarskie? Pozdrawiam,w szczególności Zosię i Piotrka Witaj Asiu:) Dzięki za pozdróweczki dla moich kochanych pociech Cieszę się, że kuchnia się podoba i muszę tu jeszcze raz powtórzyć, że ten układ jest dla mnie idealny. I nie wiem, czy to zależy od mojej wprawy, czy układu mebli, ale tą naszą kuchnie sprząta się super szybko!!!!!! To dla mnie naprawdę ważne Prace ogrodnicze się wykonują, jednak większość robót zostawiamy po kostce pozdrawiam, kasia Kasia, a może Ty jesteś właścicielką marzenia każdej kobiety samosprzątającej się kuchni A tak naprawdę to chyba wynik kilku elementów: Twojej wprawy, układu mebli,Twojego wieku i to że to są nowe meble. Pozdrawiam, odezwij się czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts