Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKRZAT - komentarze do dziennika Kasi i Łukasza

kasia w

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu - witaj .Mam pytanie odnosnie wykończenia płytek na podłogach , chodzi mi o cokoły. Z czego masz zrobione , czy płytkarz ciął płytki , czy masz drewniane. To co widze to wydaje mi się ,że sa takie same jak płytki .

może głupie pytanie , ale sie zastanawiam co robic ,żeby lepiej sie przezenowało.pozdrawiam maria

Kasiu - witaj .Mam pytanie odnosnie wykończenia płytek na podłogach , chodzi mi o cokoły. Z czego masz zrobione , czy płytkarz ciął płytki , czy masz drewniane. To co widze to wydaje mi się ,że sa takie same jak płytki .

może głupie pytanie , ale sie zastanawiam co robic ,żeby lepiej sie przezenowało.pozdrawiam maria

Cześć Marysiu:)

Zamiast cokołów robionych z przyciętych płytek mamy wszędzie listwy przypodłogowe takie zwykłe jak przy panelach. Akurat kolorystycznie pasowały te z pokoju Zośki, więc wyszło super. Myślę, że docinane płytki po pierwsze trochę za drogie, bardziej pracochłonne i jak dla nas za ciężkie....

Listwy prezentują się naprawdę fajnie, są przyklejane do ścian.

Pozdróweczki, kasia

Witam :p :p :p ,miło się patrzy na Twoją piękną kuchnię,fakt,że zdjęcia specjalnie dla Reni. Ale ja też przy okazji ucieszyłam oczy :wink: . A jak tam prace ogrodniczo-brukarskie?

Pozdrawiam,w szczególności Zosię i Piotrka :lol:

Witaj Asiu:)

Dzięki za pozdróweczki dla moich kochanych pociech :lol:

Cieszę się, że kuchnia się podoba i muszę tu jeszcze raz powtórzyć, że ten układ jest dla mnie idealny. I nie wiem, czy to zależy od mojej wprawy, czy układu mebli, ale tą naszą kuchnie sprząta się super szybko!!!!!! To dla mnie naprawdę ważne :wink:

Prace ogrodnicze się wykonują, jednak większość robót zostawiamy po kostce :roll:

pozdrawiam, kasia

hej Kasia :)

Co tam słychać w krecikowej chatce? :roll: :lol:

Jak przygotowania do letnich nasiadówek na tarasiku? :lol: Bruk już wybrany? :roll:

pozdrawiam cieplutko

M.

Magduśka, nasiadówki na tarasiku (na razie na kamieniach) odbywają się codziennie :lol: :lol: :lol:

Piotrek po powrocie z przedszkola siedzi w ogródku do oporu i dzielnie pomaga Lukasowi w typowo męskich robotach :lol: No i strasznie to lubi!!!!!

Kostka wybrana, wkleję zdjęcia do dziennika :)

Teraz czekamy na płytki klinkierowe, które miały być już dawno...

Mam nadzieję, że do poniedziałku dojadą, bo z samego rana wchodzi Sławek i zaczyna kleić je na cokół :roll:

Buziaczki, kasia

Kasiu kochanie , a jakie to sa listwy drewniane czy plastikowe , i gdzie je kupowałaś. ? proszę bardzo doradż mi , pa

Hej Marysiu, to listwy drewniane.

Wklejam ci linka, nasze to 58 mm x 12 mm x 240 cm :lol:

http://www.quick-step.com/europe/pl/pl/skirting.aspx

Kupowaliśmy je w Bel-Pol-u na Komorowickiej, zresztą tak jak wszystkie panele :)

pozdróweczki, kasia

Witam :p :p :p ,miło się patrzy na Twoją piękną kuchnię,fakt,że zdjęcia specjalnie dla Reni. Ale ja też przy okazji ucieszyłam oczy :wink: . A jak tam prace ogrodniczo-brukarskie?

Pozdrawiam,w szczególności Zosię i Piotrka :lol:

Witaj Asiu:)

Dzięki za pozdróweczki dla moich kochanych pociech :lol:

Cieszę się, że kuchnia się podoba i muszę tu jeszcze raz powtórzyć, że ten układ jest dla mnie idealny. I nie wiem, czy to zależy od mojej wprawy, czy układu mebli, ale tą naszą kuchnie sprząta się super szybko!!!!!! To dla mnie naprawdę ważne :wink:

Prace ogrodnicze się wykonują, jednak większość robót zostawiamy po kostce :roll:

pozdrawiam, kasia

Kasia, a może Ty jesteś właścicielką marzenia każdej kobiety :roll:

samosprzątającej się kuchni :lol: :lol: :lol:

A tak naprawdę to chyba wynik kilku elementów: Twojej wprawy, układu mebli,Twojego wieku i to że to są nowe meble.

Pozdrawiam, odezwij się czasami :p