kasia w 24.01.2007 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 To ścianka działowa - możesz rónie dobrze przesuwać ją już przy budowie Nie Romek w oryginalnej wersji ściana oddzielająca salon od reszy domu to ściana nośna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.01.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Teoretycznie można ją zmienić na działową, ale trzeba będzie kombinować wtedy przy stropie Ale tak jak pisałam to jest zadanie dla architekta Mam nadzieję, że mój okaże się zdolnym projektanem Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ale się zamotałem no przecież sam wcześniej o tym pisałem hahahhaa chyba musze iśc na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.01.2007 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ale się zamotałem no przecież sam wcześniej o tym pisałem hahahhaa chyba musze iśc na urlop Z urlopem to poczekaj kilka miesięcy Urodzi się dzidziuś to będziesz musiał pomóc swojej żonie... Pieluszki, kupki, mleczko, kąpiel, itd. A tak w ogóle to już o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Jeszcze jak co tydzień czytam co się dzieje w maluszkiem i mamą w kolejnym tygodniu ciąży, zacząłem nawet czytywać gazety o ciąży i niemowlakach Muszę powiedzieć żę zaangażowałem się na maksa Wczoraj była u nas kuzynka z 7-miesięcznym bobaskiem i mój wniosek jest jeden: JA JUŻ TEŻ CHCĘ TAKIEGO!!!! MYŚLĘ O TYM NAOKĄGŁO CHYBA MI ODBIŁO ALE TO MIŁE ODBICIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.01.2007 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Jeszcze jak co tydzień czytam co się dzieje w maluszkiem i mamą w kolejnym tygodniu ciąży, zacząłem nawet czytywać gazety o ciąży i niemowlakach Muszę powiedzieć żę zaangażowałem się na maksa Wczoraj była u nas kuzynka z 7-miesięcznym bobaskiem i mój wniosek jest jeden: JA JUŻ TEŻ CHCĘ TAKIEGO!!!! MYŚLĘ O TYM NAOKĄGŁO CHYBA MI ODBIŁO ALE TO MIŁE ODBICIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.01.2007 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Romek a jak tam zdjęcie Twojego pieca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Romek a jak tam zdjęcie Twojego pieca? Zajrzyj na mejliczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.01.2007 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Romek a jak tam zdjęcie Twojego pieca? Zajrzyj na mejliczka Na mejleczku pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 cierpliwościczasami wp ma opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.01.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Dostałam Twoją wiadomość Dzięki i pozdrawiam Kaisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.01.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 jutro będzie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 25.01.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 No faktycznie ten zasobnik to ogromna bestia U moich rodziców bojler wisi na ścianie i tym samym mają większą część kotłowni do wykorzystania. Dzięki Romek za fotkę. Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 25.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 witam kasia w. przejrzałem osttnie posty twojego dziennika i musze powiedzieć że fajnie sobie to wymysliście tylko z tą zamianą sciany nosnej na działową to pojechałas - raczej tego nie ruszajcie - niech zostanie nośna bo za dzużo kombiancji ze stropem by było z reszta tak tez pisze ci archi - ale reszta super!!! gratulacje! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 25.01.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Cześć świerczu! Nie będziemy zmieniać tej ściany nośnej na 100%. Tak mi się wkleiło niechcący Jeszcze raz gratuluję maleństwa Teraz to na pewno będzie dobrze Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 25.01.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 dzieki kasia! mam nadzieje że bedzie dobrze..... aż sie boje pomysleć..... wole nawet nie pisać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszeq 26.01.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 ehhh,.. powiem tylko tyle: masz naprawde przesliczna dzialeczke zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 28.01.2007 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 ehhh,.. powiem tylko tyle: masz naprawde przesliczna dzialeczke zazdroszcze Dziękuję bardzo Ale jak sobie przypomnę, że chcieliśmy ją sprzedać i kupić działkę na jakimś zadupiu byleby była płaska to normalnie, aż mi dreszcze przechodzą. Dobrze, że ktoś nad nami czuwa. Dzisiaj dostałam aktualne mapki i okazało się, że w miejscu gdzie będzie stał dom jest różnica 1 metra. Także nie jest źle. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kertoiP68 28.01.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 No, no, no... Kilka dni nieobecności wśród czytelników dziennika i komentarzy i proszę: zmiana nazwy, kolejny image prowadzącej... Prawie nie poznałem. Już pomyślałem, że to jakaś psota internetu, który "przeflancował" mnie na jakąś inną, choć równie ciekawą stronę. Co by nie mówić, warto zaglądać tu częściej. Serdecznie pozdrawiam wszystkich tu zaglądających, a budowniczą "Skrzata" w szczególności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Też zauważyłem same zmiany Niowa nazwa piękne zdjęcie Mapka gotowa Nic tylko wbijać łopatę i zaczynać budowę Ale im odbiło z tymi mapkami. Jak ja robiłem mapki to musiała być na nich tylko moja działka a nie jakiś pas dookoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts