kasia w 01.02.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Najnowszy raport po wtorkowym USG: długość :12,5cm od główki do dupki waga : 225g rozwój : prawidłowy Ja też już tak chcę!!! Nie jestem wredna mama, z Zuzia siedzialam, a z Kasperkiem juz nie moglam. A on jest taki spragniony spacerów, ciagle ubiera sie w Zuzi buty i mówi ze idzie pa pa. Z tymi butami Zuzi to jest tak, ze ona chodzila w nich jak miala 3,5 roku, a szłapine to ona ma duzą. Kasper nie ma 2 lat i juz chodzi w tych butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ja też już tak chcę!!! jescze jedno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 01.02.2007 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 no!!!Taką malutką dziewuszkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 no!!! Taką malutką dziewuszkę..... Nie będę Ci mówił jak to zrobić Sama wiesz najlepiej Tak więc....do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 01.02.2007 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 no!!! Taką malutką dziewuszkę..... Nie będę Ci mówił jak to zrobić Sama wiesz najlepiej Tak więc....do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.02.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Kasia podrzuc mi swojego maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 02.02.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 witaj, my chcemy budować Codziennego c 117 a, ten sam projektant podobne wnętrze, tylko dwuspadowy dach. Podoba mi się ten domek, jedyne co bym zmieniła to ten wykusz w salonie OOO wycenka bardzo przyjemna Pogratulować my nadal wykonawcy szukamy Wycenką też jestem zachwycona, a tym bardziej, że na lepszych ludzi nie mogłam trafić Kasia podrzuc mi swojego maila [email protected] Z góry dzięki Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 03.02.2007 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Hej, Teraz my gościmy u Ciebie... Wasza działeczka- cudo. Pozazdrościć tych pięknych drzewek. Pozdrawiamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.02.2007 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Hej, Teraz my gościmy u Ciebie... Wasza działeczka- cudo. Pozazdrościć tych pięknych drzewek. Pozdrawiamy... Witaj roni! Dzięki, że wpadłaś do mnie Sposób Marty na Twoje fotki działa, więc muszę ci powiedzieć, że w ślicznym miejscu będziecie stawiać wasz domek. Okolica naprawdę piękna. Ten kto był w Ustroniu lub Brennej nie mówiąc o Wiśle ten wie, że to niesamowite i pełne uroku mieściny. Latem często bywamy u Ustroniu nad rzeczką. Pamiętam, że dwa dni przed urodzeniem mojego synka taplałam się pod wodospadem na 100% pewna, że mój maluszek ma jeszcze czas... A jeśli chodzi o nasze drzewka to trochę się zaczęliśmy o nie martwić coby nikt nic złego przy budowaniu im nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 05.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Witaj Kasiu, jak poczytałem Twój dziennik to stwierdzam że ja mam problemiki masz piękną dziełeczkę ale ceny u Was są zawrotne niby mieszkamy w jednym kraju a ceny nawet w urzędach są inne w końcu jaki projekt wybraliście? Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kasiu dużo wydaliście jak na wydatki przed wbiciem łopaty No ale głównie to z powodu tej drogi No ale co tam...najważniejsze że już coraz bliżej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.02.2007 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witaj Kasiu, jak poczytałem Twój dziennik to stwierdzam że ja mam problemiki masz piękną dziełeczkę ale ceny u Was są zawrotne niby mieszkamy w jednym kraju a ceny nawet w urzędach są inne w końcu jaki projekt wybraliście? Pozdrawiam Mariusz Wybraliśmy Skrzata i trochę go przerobiliśmy. Jak dla nas bardzo fajnie Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.02.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kasiu dużo wydaliście jak na wydatki przed wbiciem łopaty No ale głównie to z powodu tej drogi No ale co tam...najważniejsze że już coraz bliżej budowy Wiem... teraz jak sobie to wszystko napisałam to dopiero widzę ile to kasy. Teraz najbardziej przerażają mnie te uzgodnienia, kilka osób mnie postraszyło, że to wcale nie jest takie proste...Że urzędnicy to nie są jakoś chętni do pomocy. Ale podobno architekt powie mi dokładnie wszystko co i jak i mam nadzieję, że wszystko pozałatwiam. Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 06.02.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kasiu skoro dałaś 300 i 500 zaliczki na projekt zagospodarowania i adaptacje to ile ma kosztowa na koniec? nie robi tego ta sama osoba? Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 06.02.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kasiu, Zajrzyj w mój kosztorys. Sama prawie spadłam z krzesła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.02.2007 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kasiu skoro dałaś 300 i 500 zaliczki na projekt zagospodarowania i adaptacje to ile ma kosztowa na koniec? nie robi tego ta sama osoba? Pozdrawiam Mariusz Plan zagospodarowania działki - 700zł Zmiany w projekcie - 1800 Robi mi to jedno biuro. Wiem , że te zmiany to dużo kasy, ale inna babka krzyknęła 6000zł Facet mi tłumaczył, że projekt jest zrobiony nie pod nasze warunki pogodowe, czyli śniegi i wiatry jakoś tak. Więc normalnie przeliczenie wszystkiego i dostosowanie do miejscowej strefy (u nas chyba IV) kosztuje to około 1200. No i plus moje zmiany dają taką kwotę. Wiem, że to nie mało kasy, ale trudno. Nie chciało mi się latać po architektach i porównywać cen to mam. Człowiek cały czas się czegoś uczy i na dzień dzisiejszy dołożyłbym trochę kasy i mogłabym mieć projekt indywidualny. Tylko w sumie nasz domek po przeróbkach jest taki jaki sobie wymarzyłam. Wychodzi na jedno. Coby nie powiedzieć nie jest źle Lubię się pocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.02.2007 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kasiu, Zajrzyj w mój kosztorys. Sama prawie spadłam z krzesła... Nie jest wcale tak źle. My dostaliśmy działkę od rodziców, więc duża kasa została w kieszeni Ale jak patrzę na Twój punkt 9, to.... ci zazdroszczę. Robiliście jakieś zmiany w waszym projekcie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 06.02.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Zmiany w projekcie - 1800 za te które ty chcesz to bardzo mało!!! ale czy to wraz z adaptacją???? bo to zmienia postać rzeczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.02.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Zmiany w projekcie - 1800 za te które ty chcesz to bardzo mało!!! ale czy to wraz z adaptacją???? bo to zmienia postać rzeczy.... Zawsze myślałam, ze adaptacja to właśnie zmiany... Możesz mi świerczu napisać co to dokładnie jest adaptacja, bo normalnie już się pogubiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 06.02.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Najważniejsze że jesteś zadowolna, w końcu troszkę w tym swoim domku pomieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts