Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKRZAT - komentarze do dziennika Kasi i Łukasza

kasia w

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiula czy ty jestes pedagogiem ? :wink:

Slicznie wszystko mnie wytlumaczylas, jak Piotrusiowi, ach... ten to ma cierpliwą mame :D

Normalnie az mi sie wstyd zrobilo jak zobaczylam te zakladki w progr. IKEA na temat zlewu, baterii itd. No ja chyba slepa byłam :oops:

Cześć Małgosia!

Cieszę się, że mogłam pomóc :)

Lecę do ciebie pooglądać kuchenkę :D

Życzę powodzenia.. Gratuluję Piotrka, fajnego projektu i pięknej działki.. :) :) Przez długi czas szukaliśmy działki, znaleźliśmy dużą za b.fajne pieniądze. Mieliśmy kupić ją razem ze znajomymi. Nie mogliśmy spisać umowy przedwstępnej, gdyż włascicielka nie miała dowodu osobistego.. i w końcu otrzymała ten dowód, ale zamiast 100 tys. zażądała 390 tys. :) Najbardziej mi szkoda czasu, jaki Marcin poświęcił na załatwianie formalności i kierowaniu sprzedawcy za rączkę..

Całe szczęście, że równolegle interesowaliśmy się domkami z niedokończoną budową.. Marcin znalazł żółtego Gargamela do wykończenia i teraz załatwiamy formalności, szukamy inspiracji i porady. Mamy umowę przedwstępną i nawet klucze, ale i tak się martwię, że własciciel zmieni zdanie :-?

powodzenia w papierologi, spisuj umowy, podbijaj gwarancje..

ania

Witaj Aniu!

Miło mi gościć kogoś z mojego miasta :D

Faktycznie z tą działką to wyszło nie za ciekawie.

Trzymam kciuki za wasz domek do wykończenia.

Jestem bardzo ciekawa jak wygląda ten "żółty Gargamel"

Trzeba być dobrej myśli :D

Pozdrawiam kasia

Cześć Kasiu,

żółty gargamel wygląda jak ... gargamel.. kiedy go zobaczyłam widziałam tylko jego wady:)

za duże plastikowe okna, tynk w kolorze słonecznika, brak okna w salonie z widokiem na większą część ogrodu, brak wejścia od frontu, bez pomieszczenia gospodarczego..ale z drugiej strony domek już stał i czekał na wykończenie.. nieduży, ale z salonem 35mkw, płaską działką 10ar, w dobrej dzielnicy i w cenie mieszkania.. mamy już szczerze dosyć centrum, a uwierz mi bardziej w centrum nie można już mieszkać:) pozatym odkąd wyprowadziłam się z domu z ogrodem i tułałam się po mieszkaniach marzyłam o skrawku trawnika. podziwiam wszystkich, którzy budują sami :) nam zabrakło odwagi

pozdrawiam

Witam!! Również wybraliśmy ten projekt raczej na 99%!

Także bedzie nam miło wymieniać uwagi podczas budowy która podobnie jak u Państwa rozpocznie się jak tylko zelżeją mrozy!!!

My też czekamy niecierpliwie na możliwość nabycia naszej działki no i rozpoczęcie uruchomienia kredytu na budowę.

Pozdrawiam serdecznie

Cześć Kasiu,

żółty gargamel wygląda jak ... gargamel.. kiedy go zobaczyłam widziałam tylko jego wady:)

za duże plastikowe okna, tynk w kolorze słonecznika, brak okna w salonie z widokiem na większą część ogrodu, brak wejścia od frontu, bez pomieszczenia gospodarczego..ale z drugiej strony domek już stał i czekał na wykończenie.. nieduży, ale z salonem 35mkw, płaską działką 10ar, w dobrej dzielnicy i w cenie mieszkania.. mamy już szczerze dosyć centrum, a uwierz mi bardziej w centrum nie można już mieszkać:) pozatym odkąd wyprowadziłam się z domu z ogrodem i tułałam się po mieszkaniach marzyłam o skrawku trawnika. podziwiam wszystkich, którzy budują sami :) nam zabrakło odwagi

pozdrawiam

Cześć Aniu!

Okno w salonie zawsze można wstawić :D

Kolor słonecznika zawsze można przemalować :D

10 arów to fajna powierzchnia do zagospodarowania.

W cenie mieszkania :o - tylko pozazdrościć. Super

Aniu ja mieszkam teraz w centrum i wiem co masz na myśli :D

Załóż dziennik wykończeń :D

No i koniecznie pochwal się jak już podpiszecie umowę i będziecie mogli mówić "NASZ DOM".

Trzymam kciuki, że wszystko ułoży się po waszej myśli :D

Pozdrawiam kasia

kasia w polecam się na przyszłośc heheheh :lol:

:lol: :lol: :lol: ...będę pamiętać :lol:

A Kasia nie próżnuje

tak trzymać! :D

Nooo :lol: Ja to mam plan, żeby w tym roku zamieszkać....

Zobaczymy :roll:

fajnie Kasia imienniczko mojej żonki . buszowałem przyznam się po cichutku już jakiś czas temu po Waszym dzienniku :D , to miło że zajrzałś w moje skromne progi . pozdrawiam z bratniego Chrzanowa . Oczywiście nie omieszkam pilnie podglądać Waszego gniazdka :D

Witam u siebie :D

I pozdrowienia dla mojej imenniczki :D

Pozdrawiam wszystkich kasia

Kasia widzę, że ciągle coś załatwiasz :D ... a to okna, a to dach - no nieźle :D !

Ja ciągle biję się z myślami -co wybrać?, jak zrobić, żeby było dobrze :-? ..

Cześć Monika!

Dzisiaj dotarło do mnie, że jak chcemy zacząć na przełomie maja i czerwca to już najwyższa pora, żeby kupować materiały. Podobno strasznie długo trzeba czekać. Na dachówkę, nawet na zwykłe cegły :o

Szkoda, że nie posiadam takiego zmysłu artystycznego jak świercz :oops: :oops: - normalnie mu zazdroszczę :wink:

Pozdrowionka :D

Nooooo :D

Takie komplementy.....:lol:

U nas Łukasz ma zmysł artystyczny - tzn. on twierdzi, że ma...... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: