malmuc 22.02.2007 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Kasiula czy ty jestes pedagogiem ? Slicznie wszystko mnie wytlumaczylas, jak Piotrusiowi, ach... ten to ma cierpliwą mame Normalnie az mi sie wstyd zrobilo jak zobaczylam te zakladki w progr. IKEA na temat zlewu, baterii itd. No ja chyba slepa byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 23.02.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Kasiula czy ty jestes pedagogiem ? Slicznie wszystko mnie wytlumaczylas, jak Piotrusiowi, ach... ten to ma cierpliwą mame Normalnie az mi sie wstyd zrobilo jak zobaczylam te zakladki w progr. IKEA na temat zlewu, baterii itd. No ja chyba slepa byłam Cześć Małgosia! Cieszę się, że mogłam pomóc Lecę do ciebie pooglądać kuchenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.02.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 nie wiem czy zobaczysz cos nawala ten fotosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 23.02.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 nie wiem czy zobaczysz cos nawala ten fotosik Widzę wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 23.02.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 nie wiem czy zobaczysz cos nawala ten fotosik Widzę wszystko O ty! jakies czary mary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 23.02.2007 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Życzę powodzenia.. Gratuluję Piotrka, fajnego projektu i pięknej działki.. Przez długi czas szukaliśmy działki, znaleźliśmy dużą za b.fajne pieniądze. Mieliśmy kupić ją razem ze znajomymi. Nie mogliśmy spisać umowy przedwstępnej, gdyż włascicielka nie miała dowodu osobistego.. i w końcu otrzymała ten dowód, ale zamiast 100 tys. zażądała 390 tys. Najbardziej mi szkoda czasu, jaki Marcin poświęcił na załatwianie formalności i kierowaniu sprzedawcy za rączkę.. Całe szczęście, że równolegle interesowaliśmy się domkami z niedokończoną budową.. Marcin znalazł żółtego Gargamela do wykończenia i teraz załatwiamy formalności, szukamy inspiracji i porady. Mamy umowę przedwstępną i nawet klucze, ale i tak się martwię, że własciciel zmieni zdanie powodzenia w papierologi, spisuj umowy, podbijaj gwarancje.. ania Witaj Aniu! Miło mi gościć kogoś z mojego miasta Faktycznie z tą działką to wyszło nie za ciekawie. Trzymam kciuki za wasz domek do wykończenia. Jestem bardzo ciekawa jak wygląda ten "żółty Gargamel" Trzeba być dobrej myśli Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
novi_ana 26.02.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Cześć Kasiu, żółty gargamel wygląda jak ... gargamel.. kiedy go zobaczyłam widziałam tylko jego wady:) za duże plastikowe okna, tynk w kolorze słonecznika, brak okna w salonie z widokiem na większą część ogrodu, brak wejścia od frontu, bez pomieszczenia gospodarczego..ale z drugiej strony domek już stał i czekał na wykończenie.. nieduży, ale z salonem 35mkw, płaską działką 10ar, w dobrej dzielnicy i w cenie mieszkania.. mamy już szczerze dosyć centrum, a uwierz mi bardziej w centrum nie można już mieszkać pozatym odkąd wyprowadziłam się z domu z ogrodem i tułałam się po mieszkaniach marzyłam o skrawku trawnika. podziwiam wszystkich, którzy budują sami nam zabrakło odwagi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 26.02.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 kasia w poproś EDZIE o przeniesienie komentarza z dziennika. chyba pierwszy temat w dziennikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam!! Również wybraliśmy ten projekt raczej na 99%! Także bedzie nam miło wymieniać uwagi podczas budowy która podobnie jak u Państwa rozpocznie się jak tylko zelżeją mrozy!!! My też czekamy niecierpliwie na możliwość nabycia naszej działki no i rozpoczęcie uruchomienia kredytu na budowę. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.02.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 My też jesteśmy z Bielska. Już mamy domek gotowy i mieszkamy od września 2006. Jest super - polecamy budowę i trzymamy kciuki. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.02.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 witaj, my chcemy budować Codziennego c 117 a, ten sam projektant podobne wnętrze, tylko dwuspadowy dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.02.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 OOO wycenka bardzo przyjemna Pogratulować my nadal wykonawcy szukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 28.02.2007 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dzięki świercz za cynk Dzięki Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 28.02.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Cześć Kasiu, żółty gargamel wygląda jak ... gargamel.. kiedy go zobaczyłam widziałam tylko jego wady:) za duże plastikowe okna, tynk w kolorze słonecznika, brak okna w salonie z widokiem na większą część ogrodu, brak wejścia od frontu, bez pomieszczenia gospodarczego..ale z drugiej strony domek już stał i czekał na wykończenie.. nieduży, ale z salonem 35mkw, płaską działką 10ar, w dobrej dzielnicy i w cenie mieszkania.. mamy już szczerze dosyć centrum, a uwierz mi bardziej w centrum nie można już mieszkać pozatym odkąd wyprowadziłam się z domu z ogrodem i tułałam się po mieszkaniach marzyłam o skrawku trawnika. podziwiam wszystkich, którzy budują sami nam zabrakło odwagi pozdrawiam Cześć Aniu! Okno w salonie zawsze można wstawić Kolor słonecznika zawsze można przemalować 10 arów to fajna powierzchnia do zagospodarowania. W cenie mieszkania - tylko pozazdrościć. Super Aniu ja mieszkam teraz w centrum i wiem co masz na myśli Załóż dziennik wykończeń No i koniecznie pochwal się jak już podpiszecie umowę i będziecie mogli mówić "NASZ DOM". Trzymam kciuki, że wszystko ułoży się po waszej myśli Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.02.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 kasia w polecam się na przyszłośc heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.03.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 A Kasia nie próżnuje tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 01.03.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 fajnie Kasia imienniczko mojej żonki . buszowałem przyznam się po cichutku już jakiś czas temu po Waszym dzienniku , to miło że zajrzałś w moje skromne progi . pozdrawiam z bratniego Chrzanowa . Oczywiście nie omieszkam pilnie podglądać Waszego gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 02.03.2007 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 kasia w polecam się na przyszłośc heheheh ...będę pamiętać A Kasia nie próżnuje tak trzymać! Nooo Ja to mam plan, żeby w tym roku zamieszkać.... Zobaczymy fajnie Kasia imienniczko mojej żonki . buszowałem przyznam się po cichutku już jakiś czas temu po Waszym dzienniku , to miło że zajrzałś w moje skromne progi . pozdrawiam z bratniego Chrzanowa . Oczywiście nie omieszkam pilnie podglądać Waszego gniazdka Witam u siebie I pozdrowienia dla mojej imenniczki Pozdrawiam wszystkich kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 02.03.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Kasia widzę, że ciągle coś załatwiasz ... a to okna, a to dach - no nieźle ! Ja ciągle biję się z myślami -co wybrać?, jak zrobić, żeby było dobrze .. Szkoda, że nie posiadam takiego zmysłu artystycznego jak świercz - normalnie mu zazdroszczę . Pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 02.03.2007 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Kasia widzę, że ciągle coś załatwiasz ... a to okna, a to dach - no nieźle ! Ja ciągle biję się z myślami -co wybrać?, jak zrobić, żeby było dobrze .. Cześć Monika! Dzisiaj dotarło do mnie, że jak chcemy zacząć na przełomie maja i czerwca to już najwyższa pora, żeby kupować materiały. Podobno strasznie długo trzeba czekać. Na dachówkę, nawet na zwykłe cegły Szkoda, że nie posiadam takiego zmysłu artystycznego jak świercz - normalnie mu zazdroszczę Pozdrowionka Nooooo Takie komplementy..... U nas Łukasz ma zmysł artystyczny - tzn. on twierdzi, że ma...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts