Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKRZAT - komentarze do dziennika Kasi i Łukasza

kasia w

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Piękny dach, który w zależności od światła mienił się niesamowicie. Śliczny grafit. Podbijamy do przesympatycznego gościa. Okazało się, że to Euronit podwójne S - naprawdę piękna :D Jurto będę miała wycenę.

Nie wiem dlaczego wcześniej tak się napalaliśmy na ceramiczną, ta cementowa jest baaaardzo efektowna :lol:

No własnie u mnie jest Euronit podwójne S - oj piękna piękna :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zobacz sobie zdjęcie ceramicznej u moich sąsiadów - czywygląda tak efektownie????? :p :p :p

Piękny dach, który w zależności od światła mienił się niesamowicie. Śliczny grafit. Podbijamy do przesympatycznego gościa. Okazało się, że to Euronit podwójne S - naprawdę piękna :D Jurto będę miała wycenę.

Nie wiem dlaczego wcześniej tak się napalaliśmy na ceramiczną, ta cementowa jest baaaardzo efektowna :lol:

No własnie u mnie jest Euronit podwójne S - oj piękna piękna :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zobacz sobie zdjęcie ceramicznej u moich sąsiadów - czywygląda tak efektownie????? :p :p :p

Jak masz na mysli tą czerwoną to powiem ci, że w ogóle nie umywa się do grafitu :D

Ale to moje skromne zdanie.

A powiedz mi rozpatrywaliście też braasa? Bo to chyba ta sama półka, choć mogę się mylić. :roll:

nie - odrazu Euronit wpadł nam w oko - troche myśleliśmy tzn ja myślałem bo małza nie chciała bo sie uparła ( i dobrze) nad kształtem, ponieważ podwójne S to naprostszy wzór - i na ten sam robione są balchodachówki :roll: i myślałem, że to bedzie właśnie tak wyglądało - ale nie jest super! nawet sam dekarz powiedział że rewlacujnie dobraliśm sobie dachówke (kształ i kolor) do nadbitki i że dom fajnie wygląda :oops:

ps. a ja nieskromnie potwierdze, że sie nie umywa :wink: :lol:

uuuuuuuu :(

ja mam ceramiczną antracyt

nie podoba wam sie ? :( :wink:

http://www.rmucha.photosite.com/~photos/tn/7565403_104.ts1168210138661.jpg

Kolor bardzo fajny :lol:

Bo to nie jest taki bardzo ciemny....chyba...

Co to za firma Małgosiu????

To w sumie na żywca całkiem inaczej pewnie wygląda.

Ale jak dzisiaj oglądałam antracyt Robena to bardzo wpadł mi w oko :lol:

Pozdrawiam kasia

malmuc http://www.rmucha.photosite.com/~photos/tn/7565403_104.ts1168210138661.jpg - to twój dach?

wezwana do tablicy melduje sie :D

przyznaje sie bez bicia, ze to mój dach

dachowka Koramic, antracyt angobowany (nie szlachetny :wink: )

Powiem tak: kolorki na fotkach oddaja rzeczywisty kolor, czasami traca brązem, troche tu namieszałam, ale to prawda

to nie jest taki grafit na tip -top i czasem mnie to wkurza :lol:

Witam

Wczoraj podróżując po Starym Bielsku i szukając kawałka ziemii dla siebie natknąłem się na Twoją działeczkę. Droga ładna ale żeby tyle kasy za jej kawałeczek ....zdzierstwo! Na zdjęciach działeczka wygląda na duuużo większą - nie ma ktoś z twoich sąsiadów jakiejś parceli na sprzedaż ??

Pozdrawiam