Szkrab 04.04.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Przyłączam się do opinii Roma. Betonowy słup można obić drewnem albo obłożyć tynkiem lub płytkami. Poza tym widoczny jest od balustrady do rynny. Można go dodatkow przysłonić kwiatami. Możliwości jest jak widzisz sporo. Więc nie pozwól, aby jeden słup wpłynął na funkcjonalność pomieszczeń i powierzchnię domu. Tego już nie naprawisz w przyszłości a słupy za 20 lat nie będą już tak piękne i wytrzymałe jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.04.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 06.04.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/9430/DV25067.jpeg WESOŁEGO ALLELUJA KASIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 06.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://images20.fotosik.pl/203/30f4064be62300b9.jpg wesołych pogodnych świąt nie wiem jak wstawić ruchomy obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 06.04.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witaj Kasiu,Ja również życzę Wesołych Świąt Wielkanocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 06.04.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Wesołego jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 06.04.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych oraz dużo pogody ducha i wytrwałości w budowlanych zmaganiach, życzymy my: Marta, Dawid i Arturek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.04.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Kasiu, radosnych, pogodnych, spokojnych Swiat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rapit 07.04.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witaj Kasiu Dziękuję za życzenia i jeszcze raz również życzę Spokojnych Świąt Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 07.04.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://jewel.posty.net/cards/carde8.jpg Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.04.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Kasieńko Tobie i Twoim najbliższym: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/jongleur.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemeziz_aki 10.04.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dziękuję Ci serdecznie Kasiu za życzenia.Wiem że jest już trochę za późno ale mam nadzieję że pogoda nie popsuła Wam Świąt i spędziliście je w miłej atmosferze.Pozdrawiam ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.04.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.04.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Kasiu będę kciuki za Wasze pozwolenie żeby sie wszytko udało Brawa dla Lukasza że udało mu się przekonać Ciebie co do orzecha. Przecież on jest piękny, a tak jak mówisz, zawsze będzie można go wyciąć jakby przeszkadzał. Tylko, że na wycięcie takiego dużego drzewa trzeba mieć pozwolenie urzędu. Szkoda tej jabłonki A z małego ogrodnika niezły pomocnik Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.04.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Dzięki Romek za trzymanie kciuków A jeśli chodzi o tego orzecha to Luk mówi, że podobno nie trzeba pozwolenia na jego wycięcie, bo to jest drzewo owocowe. Ale jak na razie zostaje więc nie ma problemu. W ten weekend jeszcze grilujemy na działce, ale za tydzień, dwa to będzie trzeba na dobre pożegnać się z altanką Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.04.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 No rzeczywiście chyba jest coś takiego że na drzewa owocowe nie potrzeba pozwolenia. To orzech jest owocem chyba na tej lekcji nie byłem Ja rozpocząłem ezon grillowy w drugie święto. Zimno było jak cholera, padał deszcz ale uparłem się - wystawiłem grilla na taras i smażyłem karkówkę. MMM jakie pyszne było . Zachęcam gorąco - rozmroź karkówkę dzień wcześniej, niech się przez noc moczy w takiem marynacie olejowo-ziołowej i następnego dnia na ruszt. Palce lizać Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.04.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 ROM prosze Cie nie podjudzaj , pogoda piekna, chyba wezne grill pod pache i pojade na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.04.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 ROM prosze Cie nie podjudzaj , pogoda piekna, chyba wezne grill pod pache i pojade na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.04.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam Kasiu, Przypadkiem trafiłam na twój dziennik i proszę jesteśmy trochę w podobnej sytuacji. Budujemy się na niewielkiej działce rekreacyjnej i do tej pory też tylko przecinaliśmy krzewy i niepotrzebne drzewka. Ale na dniach zaczynamy budować... Mam nadzieję, że już zapomniałaś o przebojach z drogą i reszta przedsięwzięcia będzie przebiegać harmonijnie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.04.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Kasiu w takim razie wielkie odliczanie A jesli chodzi o sąsiadów to przygotuj sie dobrze, niech stanie w odpowiednim czasie tablica informacyjna, zeby mily sąsiad nie zepsuł Ci humoru, a pewnie bedzie intensywnie podglądal co sie dzieje za płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts