Rom 04.05.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Romek - dzięki tato Bo widzę, że u Was już końcóweczka Pozdrów żonkę i daj znać jak już będziecie w komplecie Też baaaardzo się cieszę O kurde...właśnie sobie uświadomiłem że zaczyna się 8 miesiąc Już niedługo wielka rewolucja w naszym życiu Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 04.05.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 cześć krótko - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 04.05.2007 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 cześć krótko - trzymam kciuki cześć maanmy No to ja też krótko - dzięki Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANDIX 04.05.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Piękna działka, ale najpiekniejsze jest to, co rośnie pod Twoim sercem. Życzę radości z wszystkiego, a w szczególności z OCZEKIWANIA i SPEŁNIENIA. Uśmiech dla dzidziusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.05.2007 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Piękna działka, ale najpiekniejsze jest to, co rośnie pod Twoim sercem. Życzę radości z wszystkiego, a w szczególności z OCZEKIWANIA i SPEŁNIENIA. Uśmiech dla dzidziusia. Baardzo dziękuję ANDIX za miłe słowa. Pozdrawiam serdecznie kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 07.05.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 No gratulacje Kasia... Jak ty sobie radzisz z tym wysypem pozytywnych wydarzeń w Twoim życiu? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 07.05.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 w moim otoczeniu wysyp ciąż wysyp dzieci wysyp pozwoleństwa budowlanego dobrze jest! Kasiu niech aparat już sie grzeje, fotorelacja obowiązkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.05.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 No gratulacje Kasia... Jak ty sobie radzisz z tym wysypem pozytywnych wydarzeń w Twoim życiu? Pozdrowionka Dzięki Dominika Jakoś se radzę No ale dzisiejszy dzionek to Ty też chyba zaliczasz do udanych? Dostałysmy pozwolenie w tym samym dniu - to musi coś znaczyć Pozdrawiam cię cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.05.2007 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 w moim otoczeniu wysyp ciąż wysyp dzieci wysyp pozwoleństwa budowlanego dobrze jest! Kasiu niech aparat już sie grzeje, fotorelacja obowiązkowa Małgosiu jest dobrze Aparat już nie może doczekać sie sesji na placu boju Byleby tylko modele dopisali Pozdróweczka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.05.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Kasiu moje gratulacje z okazji pozwolenia No to teraz dopiero się będzie działo. Mam nadzieję, że wszystkie postępy budowlane będziesz dokumentować słownie i fotograficznie w dzienniczku Pamietam jak to było u nas - nawet nie czekaliśmy przepisowych dwoch tygodni ( ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ). Dwa dni później już wbijaliśmy łopaty Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pineska 08.05.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 gratuluję otrzymania pozwolenia na budowę no i życzę jak najmniej problemów z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.05.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Kasia gratuluje pozwolenia!!! troche mnie nie było na forum a tu prosze takie wiadomości. Ciszesz się razem z wami - to naprawde już duży krok do przodu! WOW!! i jeszcze fasola!!!!! EXTRA!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.05.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Kasia gratuluje pozwolenia!!! troche mnie nie było na forum a tu prosze takie wiadomości. Ciszesz się razem z wami - to naprawde już duży krok do przodu! WOW!! i jeszcze fasola!!!!! EXTRA!!!!!!!!!!!!! No właśnie świerszczu! Opuszczasz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.05.2007 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Kasiu moje gratulacje z okazji pozwolenia No to teraz dopiero się będzie działo. Mam nadzieję, że wszystkie postępy budowlane będziesz dokumentować słownie i fotograficznie w dzienniczku Pamietam jak to było u nas - nawet nie czekaliśmy przepisowych dwoch tygodni ( ale o tym ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ). Dwa dni później już wbijaliśmy łopaty Pozdrówka Cześć Romek Oj będzie się działo, będzie.... Mam zamiar wszystko dokumentować tak więc zdjęć będzie dużo Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.05.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 gratuluję otrzymania pozwolenia na budowę no i życzę jak najmniej problemów z budową Dziękuję pineska bardzo Mam nadzieję, że problemów z budową nie będzie tak wiele Wiadomo, że bez kłopotów się nie obędzie, ale jestem przygotowana Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.05.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Kasia gratuluje pozwolenia!!! troche mnie nie było na forum a tu prosze takie wiadomości. Ciszesz się razem z wami - to naprawde już duży krok do przodu! WOW!! i jeszcze fasola!!!!! EXTRA!!!!!!!!!!!!! Cześć świercz No same takie fajne newsy, że aż się boję, co będzie dalej A pomijając sprawy budowlane, to fasolka pod serduszkiem to niesamowicie przyjemne uczucie Też łokropnie się cieszę Pozdrówka dla żonki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.05.2007 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 No właśnie świerszczu! Opuszczasz sie No tak opuszcza się na forum, ale wystarczy zerkąć do dziennika, jakie tam postępy Normalnie idzie jak burza - no i dlatego myślę, że jego chwilowa nieobecność jest usprawiedliwona Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.05.2007 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ostatnio nurtuje mnie sprawa wyłazu dachowego Macie takie cuś w swoich domkach? Nie wystarczy drabina dla kominiarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 08.05.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ostatnio nurtuje mnie sprawa wyłazu dachowego Macie takie cuś w swoich domkach? Nie wystarczy drabina dla kominiarza? ja mam wyłazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_zaz 08.05.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 (edytowane) My tez juz mamy wylazik Wszystkie naprawy wykonujemy w naszej firmie i jako nieliczni na rynku nie podzlecamy usług innym firmom. Dzięki temu między klientem końcowym a serwisem nie ma pośredników, naprawa telewizorów LCD, LED, Plazm naprawa starszych telewizorów kineskopowych naprawa sprzętu audio i video regeneracja kolumn głośnikowych Dysponujemy własnym transportem i urządzenie możemy przywieźć do warsztatu a po zakończonej naprawie do Klienta. Zakład rozpoczynał swoją działalność od napraw odbiorników radiowych i telewizyjnych o budowie opartej na lampach próżniowych. Do naszego serwisu oddawano do naprawy sprzęt taki jak radia typu Kaukaz, popularne telewizory Ametyst 102 krajowej produkcji, czy odbierające w kolorze Rubiny, które wówczas były szczytem marzeń importowanym zza wschodniej granicy. Obecnie wyżej wspomniane odbiorniki mogą być jedynie przedmiotem zainteresowania kolekcjonerów i pasjonatów techniki. Zakład nasz funkcjonuje nieprzerwanie przez ponad 40 lat, dostosowując zakres wykonywanych usług do potrzeb klientów oraz zmieniających się warunków rynkowych. Charakterystycznym momentem w historii naszego zakładu, którego świadkami byli pracownicy naszej Firmy był okres transformacji ustrojowej w naszym kraju, który skutkował napływem nowego sprzętu znanych, zachodnich marek, opartego na bardziej zaawansowanych technologiach. Stawiało to nowe wyzwania dla specjalistów zatrudnionych w naszym serwisie, wzbogacając jednocześnie ich wiedzę i doświadczenie zawodowe. Kolejnym wydarzeniem, które wpisało się w historię naszej Firmy, było przestrajanie odbiorników telewizyjnych z systemu SECAM na PAL oraz odbiorników radiowych z pasma wschodniego na zachodnie. Firma nasza była autoryzowanym serwisem i dystrybutorem sprzętu RTV takich marek jak Grundig, Goldstar, Elemis, Trilux, Samsung, LG. Wraz z postępem technologicznym i pojawianiem się nowych rozwiązań w sprzęcie radiowo-telewizyjnym, zmienia się technika napraw. Kadra naszego zakładu stale doskonali swoją wiedzę techniczną poprzez zapoznawanie się z literaturą serwisową oraz uczestniczenie w kursach organizowanych przez serwisy centralne sprzętu poszczególnych marek. Z biegiem czasu na rynku pojawia się nie tylko nowy sprzęt audiowizualny lecz także nowe oprzyrządowanie i narzędzia serwisowe wykorzystywane do jego naprawy. Stale aktualizujemy swoją wiedzę fachową, nabywamy nowe przyrządy serwisowe oraz śledzimy wszelkie nowinki z obszaru elektroniki, aby sprostać Państwa oczekiwaniom i naprawić niemal każdy sprzęt elektroniczny domowego użytku od telewizorów plazmowych, LCD, po sprzęt radiofoniczny, nagłaśniający, DVD, kina domowe itp. Usługi serwisowe wykonujemy u klientów. działamy na obszarze Wrocławia i okolicznych miejscowości. Edytowane 8 Czerwca 2016 przez marta_zaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts