bekum 10.11.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witaj Kasiu. Wzbogaciłaś się o kolejnego kibica i to lokalnego! Ja w przyszłym roku również planuję zbudować (czyt. rozpocząć) swoje 4 kąty. Również mam skomplikowana sytuację z działką , mianowicie - posiadamy działkę w miejscowości Bystra nad sama Białką - tylko jest mały problem - przez tą działkę pójdzie ekspresówka Bielsko-Żywiec. Od 15 lat co roku w gminie mówią , że już w tym roku wykupią i co i nic! Ale jestem dobrej myśli na rok przyszły, po wydaniu decyzji wojewody o budowie ekspresówki przez Mikuszowice , Straconkę i Lipnik - powinna inwestycja w końcu ruszyć... Co do badań to bym się nie wygłupiał - widzę , że wysoko budujecie (LIPNIK??) , ja bym się bał raczej ,że wody braknie Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 10.11.2006 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 A jak tam się czuje Piotruś??? Witaj Rom! Piotruś się czuje świetnie. Ja, przyznam szczerze, trochę przyświrowałam i miałam straszne wątpliwości kilka dni po zabiegu. Chodzi o to, że to operowane prawe oko zaczęło mu zwiewać w drugą stronę. Czytałam dużo na specjalnych forach o zezie i okazało się, że to całkowicie normalne i nie mam się czym przejmować. Ogólnie wszystko już jest dobrze. Oto dowód: http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/8/5/6/19691242_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/g/3/7/4/19691245_d.jpg Mam nadzieję, że za niedługo coś o drodze jakiejś lub budowaniu napiszę... Zerknij Rom na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 10.11.2006 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witaj Kasiu. Wzbogaciłaś się o kolejnego kibica i to lokalnego! Ja w przyszłym roku również planuję zbudować (czyt. rozpocząć) swoje 4 kąty. Również mam skomplikowana sytuację z działką , mianowicie - posiadamy działkę w miejscowości Bystra nad sama Białką - tylko jest mały problem - przez tą działkę pójdzie ekspresówka Bielsko-Żywiec. Od 15 lat co roku w gminie mówią , że już w tym roku wykupią i co i nic! Ale jestem dobrej myśli na rok przyszły, po wydaniu decyzji wojewody o budowie ekspresówki przez Mikuszowice , Straconkę i Lipnik - powinna inwestycja w końcu ruszyć... Co do badań to bym się nie wygłupiał - widzę , że wysoko budujecie (LIPNIK??) , ja bym się bał raczej ,że wody braknie Pozdrawiam serdecznie Witam Cię bekum. Miło mi powitać kogoś z moich stron. Trzymam kciuki żebyś na wiosnę zaczął budować swoją wymarzoną chałupkę. Jeśli chodzi o naszą działkę to jest ona mniej więcej na wysokości Krzyża na Trzech Lipkach na pograniczu Starego Bielska i Sarniego Stoku. Pozdrawiam Cię kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.11.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 No, widze że zdjęć że z Piotrusiem wszystko oki. Cieszę się że wraca do formy. To teraz biegusiem do budowania Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemeziz_aki 17.11.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Dzięki Kasiu za wsparcie Ja również wam kibicuję i trzymam kciuki, że z drogą wszystko się uda. A na wiosnę będziemy podglądać jak nasze domki rosną i rośną i rosną pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.11.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Piekna działeczka, zazdroszcze drzewostanu, tylko jak tego nie zniszczyć przez budowanie- trzeba uwazać.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Dzialka piekna. Mam nadzieje, ze sobie z sasiadem i droga poradzicie. Bardzo milutki ten Wasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.11.2006 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Piekna działeczka, zazdroszcze drzewostanu, tylko jak tego nie zniszczyć przez budowanie- trzeba uwazać.Powodzenia. Mam nadzieję, że nic się nie zniszczy, nie chciałabym, żeby chociażby jedna sosenka ucierpiała Dzialka piekna. Mam nadzieje, ze sobie z sasiadem i droga poradzicie. Bardzo milutki ten Wasz domek. Jak już będziemy mieli ten kawałek drogi to żaden sąsiad nam nie będzie straszny Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 20.11.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 O! Czesc Kasiu fajnie, bardzo sie ciesze że jestescie coraz blizej drogi do wymarzonego domu Pozdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.11.2006 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 O! Czesc Kasiu fajnie, bardzo sie ciesze że jestescie coraz blizej drogi do wymarzonego domu Pozdrowko Witaj malmuc! Jak na razie ta droga to kurczę pod górkę, aż się boje myśleć co będzie dalej. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, no nie? Pozdrawiam Cię cieplutko. kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.11.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 yupiiiiiiiiiiiiiiiiii nareszcie coś ruszyło. strasznie się cieszę. Ja też bym machnął reką na te kwotę i ja zapłacił. Oczywiście uważam że 4 tys to nie jest mało. Dla mnie to kupa pieniedzy. Ale czasami trzeba sie poświęcić dla wyższej sprawy (czytaj : dla końcowego sukcesu budowlanego). Najważniejsze że sprawy ruszyły do przodu. To zawsze poprawia humor i działa jakoś tak optymistycznie. Jeżeli chodzi o zdjęcia to jesień na działce macie po prostu boską Powiem krótko: ja chcę jeszcze!!!!!! P.S. Nowe zdjęcie pod nickiem tez mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 21.11.2006 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Cześć Rom! Pewnie nic nie wynegocjujemy, bo oni po prostu chcą zarobić... 700 pln na łebka na prezenty na Boże Narodzenie - zajebista sprawa. Ale spytałam czy ta cena jest ostateczna, żeby potem nie pluć sobie w twarz, że mogliśmy trochę zaoszczędzić. Dadzą mi znać... Ale tak jak piszesz czasami trzeba się poświęcić dla wyższej sprawy. Pozdrawiam cię kasia P.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.11.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 No to 29 listopada świętujemy. Właśnie zerkam w kalendarz - cholera środa - środek tygodnia - może byc po tym "świętowaniu" ciężki czwatrek w pracy hihihi. Ale co tam. Jakoś przeboleje. No i walcz jak lwica o niższą cenę P.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.11.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Gratulacje dla koleżanki z okazji Martynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.11.2006 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Łoj pikny pikny ten świat Ale i dziwny, jak śpiewał Niemen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.11.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 To juz jutro!!! O której godzinie moge zajrzeć do dziennika? Wszystko musisz nam zrelacjonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 28.11.2006 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Jutro, jutro, aż spać nie mogę.Siedzę i myślę, że teraz to już na poważnie wszystko się zaczyna.Jutro dam znać na pewno co i jak. Bo przecież może się okazać, że jeden delikwent nie przyjdzie i już po sprawie. No dobra nie kraczę bo wykraczę.Pozdrawiam Malmuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.11.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 a to piiiiiiiiiip Po równo to im sie należy po kopie w dupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.11.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Kasiu trzymam kciuki i czekam na wieści cholera znowu cena wyższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.11.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ale sie zacznie Kasia to teraz Twój Dziennik nabierze rozpędu, OJ! rozpali się do czerwoności A dla Piotrusia specjalne życzonka od kolegi równieśnika i koleżanki 5-latki http://www.rmucha.photosite.com/~photos/tn/4332966_104.ts1158311431407.jpghttp://www.rmucha.photosite.com/~photos/tn/4332967_104.ts1158311437499.jpg A od baby malmucowej słodkie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts