jadwiga_w 22.08.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witaj Jadwiga Miło mi, że do mnie zajrzałaś - ale kurczę przeze mnie Twój synuś nie zje ciepłej zupki jak się obudzi Oj niedobrze - już będę miała u niego minusa Piotruś dziękuję za komplementa i pozdrawia Twój maluszek z atawarka super - pozwoliłam zajrzeć do ciebie i widzę, że budowa domu mu nie obca - i czynnie uczestniczy w pracach Ze zmianami to jest tak, że było ich dużo, ale na dzień dzisiejszy jeszcze kilka ważnych poprawek bym wprowadziła. No ale jak to mówią mądry Polak po szkodzie A tam - nie będę się użalać, bo słonko właśnie u nas wyjrzałao Pozdrawiam kasia Nie ma obawy, dla synka miałam rosołek od wczoraj. To mężuś będzie w gorszej sytuacji... Ale co tam, w końcu zdobywam doświadczenie, które przydaje sie w budowie naszego domku, nie?? U nas też słonko, ale Kacper uciął sobie popołudniową drzemkę więc doczytuję resztę... Jak to wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Buziaczki dla Martusi Dzięki A ode mnie dla Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 23.08.2007 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Jadwiga - mam nadzieję, że mężuś wybaczył brak zupy No i masz rację wiedza zdobyta na forum to skarb Pozdrówka dla Kacperka Romek - Piotruś wycałowany, ach jaką on ma mięciutką szyjkę - cudo Taki dwulatek pomimo tego, że czasem jest uparty i najnormlaniej na świecie wkurza to jest tak słodki i uroczy, że nic tylko go całować i przytulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.08.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 A jak tam brzuszek?? Rośnie???Który to tydzień?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 23.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 trzymam kciuki za dach , oby wreszcie było bez problemów pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Romek - Piotruś wycałowany, ach jaką on ma mięciutką szyjkę - cudo Taki dwulatek pomimo tego, że czasem jest uparty i najnormlaniej na świecie wkurza to jest tak słodki i uroczy, że nic tylko go całować i przytulać ...też tak mam ...uwielbiam całować moją 2,5 letnią Maję ... Czasem tak słodko się denerwuje ....albo fajnie mnie strofuje, a czasem sama się nadstawia i mówi ciałuj ... Zaczynam się martwić, że już niedługo z tego wyrośnie ...zagaduję męża, ale jest niewzruszony ... Kasiula fajny ten Twój robiący się dach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.08.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 monikach wszedłem sobie właśnie na Twój dziennik i wcale się nie dziwię, że uwielbiasz całować Maję Masz śliczną córeczkę Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 26.08.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Kasia jak dach? gdzie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.08.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 no pięknie ! domek rośnie! i brzuszek też tzn. najmłodsze z inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.08.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Romek - rośnie trochę, a tydzień 22, mam nadzieję, że w środę pochwalę się czy to będzie synek czy córeczka Mannmy - zdjęcia dachu w dzienniku - no i też chciałabym, żeby było jak najmniej problemów ach potrzymam se kciuki za swój dach Moniczka - no też się nie dziwię, że cały czas całujesz Twoją Majcię. Mam nadzieję, że nasze dzieci z takich czułości tak szybko nie wyrosną Pozdróweczka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.08.2007 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 no pięknie ! domek rośnie! i brzuszek też tzn. najmłodsze z inwestorów Cześć wczasowiczko No to zgodnie z obietnicą w rocznicę naszych pierwszych wpisów stawiam wirtualne spagetti - SMACZNEGO http://plus.maths.org/latestnews/sep-dec05/spaghetti/spaghetti.jpg Buziaczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.08.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 no pięknie ! domek rośnie! i brzuszek też tzn. najmłodsze z inwestorów Cześć wczasowiczko No to zgodnie z obietnicą w rocznicę naszych pierwszych wpisów stawiam wirtualne spagetti - SMACZNEGO http://plus.maths.org/latestnews/sep-dec05/spaghetti/spaghetti.jpg Buziaczki kasia mniam! pychotka Kasiu to do tego mała lampeczka wina co? chyba ci nie zaszkodzi http://www.biotechnolog.pl/foto_mat/wino_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.08.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ale mi narobiłyście apetytu tym spagetti i winkiem No no prace więźbowe posuwają się nieżle do przodu Jescze trochę cierpliwości i rzeczywiście będziesz myła okna dachowe No chyba, że pozostawisz tą przyjemność małżonkowi Brzuszek już nieźle zaokrąglony Czekam z niecierpliwością na informację czy to chłopiec czy dziewczynka. Imiona już wybrane??? Co byś chciała??? Pewnie córcie co? Ja wiem że się mówi że to nieważne, byleby zdrowe było ale zawsze po cichu się na coś liczy Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.08.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Małgosiu po jednej lampce pewnie zjechałabym z fotela - taka ze mnie imprezowiczka - mówię serio Od 3,5 roku zero % - nic a nic A do spagetti najbardziej lubię earl greya z cytryną - ale musi być gorący - letnia herbata bleeee Romek - właśnie z imieniem dla chłopaka są mniejsze problemy niż dla dziewczynki Chłopak to Maciek lub Antoś (to moje propozycje), albo Janek lub Franek (to Łukasza). Dziewczynka będzie Ania, ale też nie na pewno. Nie wiem pewnie wszystko wyjdzie w środę jak będziemy coś wiedzieli. Kurdę nie mogę się doczekać tej wizyty Na 100% się pochwalę - OBIECUJEM Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 27.08.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Trzymam kciuki z Tobą za dach napewno wyjdzie , niech robią pomału niż mieliby coś ...... co do ostatniego zdjecia myslę że pudzianowski może czuć się zagrożony pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 28.08.2007 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Trzymam kciuki z Tobą za dach napewno wyjdzie , niech robią pomału niż mieliby coś ...... dzięki maanmy Wczoraj był na budowie nasz kierownik i pochwalił ekipę, że fajnie i dokładnie robią. Cieszę się, bo w końcu czuję psychiczny spokój, że ktoś kompetentny buduje nasz dom co do ostatniego zdjecia myslę że pudzianowski może czuć się zagrożony no ja też tak myślę Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.08.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Cześć Kasiu, bywam u Ciebie dosć często, dzisiaj pierwszy raz ujawniam się.Gratuluję Zosieńki, napewno będzie śliczną dziewczynką. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.08.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 O Matko! jak super!!!!!!! Dla całej rodzinki kwiatuszki http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1129_DSCN2378.jpg Mam, znam cudne Zosieńki Jeśli widziałaś w moim dzienniku te stópki to tam jest też właśnie mała Sophie, na którą najczęsciej wołamy Zosia Gratulki Gratulki Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.08.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 MOJE GRATULACJE!!!!! Kasieńka będzie miała Zosieńkę!!!!!! Ale się cieszę!!!!!!!!!! Z mojego długiego (dwumiesięcznego hihihi ) doświadczenia moge Ci powiedzieć że fajnie jest mieć córcię Muszę Ci powiedzieć, że ta wiadomość przyćmiła wszystkie piękne słupy na tarasie i nowe zdjęcia dachu Jescze raz gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 31.08.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Prace na dachu posuwają się do przodu. Bardzo ładnie to juz wygląda. Domek nabiera kształtów. Prace do przodu i to najważniejsze Aha jeszcze się pochwalę, że nasz Piotrek będzie miał siostrzyczkę Zosię - na milion procent dziewczynka Pozdróweczka kasia Gratulacje. Super wiadomość. Bedziecie mieli super parkę. Jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts