monikach 31.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 WOW ... ale wiadomość...GRATULACJE!!!!!! Zośka pięknie się prezentuje spod maminej bluzeczki ...Kasiu cudne imię wybraliście . Będąc nad morzem słyszałam, jak jedna mama (czasem) do swojej córeczki zwracała się Zofia...co znaczyło, że mała przegięła ... monikach wszedłem sobie właśnie na Twój dziennik i wcale się nie dziwię, że uwielbiasz całować Maję Masz śliczną córeczkę Pozdrówka Byłeś i nawet śladu nie zostawiłeś ... Oczywiście dzięki za komplementa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 31.08.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Z tego wrażenia zapomniałam napisać, że słupy i w ogóle cały daszek (w postaci więźby) wygląda pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 31.08.2007 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 monia77w1 - witam cię u siebie, bardzo mi miło, ze zaglądasz do mnie, wielkie dzięki za gratulki Małgosieńko - dziękuję za kwiatuszki, też bardzo się cieszę Jest już Zosia i tylko Lukas ciągle pyta czemu nie Balbinka - to była jego propozycja A to zdjęcie ze stópkami kojarzę bardzo dobrze - jeżeli ty je robiłaś to już wcześniej zazdrościłam ci talentu fotograficznego - fotka pierwsza klasa - na jakiś konkurs się nadaje bo jest rewelka - a wszystko oczywiście dzięki ślicznej malutkiej stópce Zosi Romcio - dzięki wielkie za gratulacje A słupy są naprawdę superowe julienx - prace idą do przodu to bardzo cieszy, tym bardziej, że z dnia na dzień widać efekty Zośka dziękuje za gratulki Moniczka - Nie chcę się powtarzać ale - DZIĘKI BARDZO W sumie z tą Zośką to było tak, że ja wybrałam a Łukasz po prostu nie miał nic na przebicie Teraz w brzuchu jest Zosieńka i już ją tak kocham, że nie mogła by być żadną Balbinką albo Teklą Nawet Piotrek już wie, że siostra to Zosia - rany jak to słodziutko brzmi jak on wypowiada jej imię - jest niesamowity Pozdrówka dla wszystkich i wielkie dzięki za zaglądanie do moich bazgrołów Buziaczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 31.08.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Małgosieńko - dziękuję za kwiatuszki, też bardzo się cieszę Jest już Zosia i tylko Lukas ciągle pyta czemu nie Balbinka - to była jego propozycja A to zdjęcie ze stópkami kojarzę bardzo dobrze - jeżeli ty je robiłaś to już wcześniej zazdrościłam ci talentu fotograficznego - fotka pierwsza klasa - na jakiś konkurs się nadaje bo jest rewelka - a wszystko oczywiście dzięki ślicznej malutkiej stópce Zosi no ja ja ja zrobiłam, wszystkie są moje, te rączusie tyż miewam czasem jakieś przebłyski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 01.09.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 mnie też się podoba imię ZOSIA - oczywiście czekam na fotki pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 02.09.2007 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Małgosia - chylę nisko czoło - takiego talentu nie można zmarnować maanmy - jeżeli masz na myśli fotki Zośki to w grudniu będę miała ich wysyp - na pewno się pochwalę Pozdrówki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 03.09.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Rety to tylko 3 miesiące no tak, minęły czasy kiedy to ludzie zaczynali budowę po ślubie, a kończyli przed emeryturą Jestem bardzo ciekawa jaki będzie efekt końcowy tzn ja juz wiem, że będzie bombowy, ale ciekawa jestem jak zagospodarujesz te sakrpę, to duże wyzwanie piękną masz te działkę to wasze zacisze jest magiczne kurna chata! musze tam kiedyś wypić herbatkę na tarasiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.09.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ale fajną skarpę macie dookoła. Tak sobie tylko myśłę, czy na jesień lub wiosnę jak obficie będzie padać to nie będą się robić powodzie pod domem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 04.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Kasiu-nie wiem czy już kopiłaś klinkier na komin. Jesli bardzo chcesz grafitowy to zdradzę ci gdzie możesz nabyć od ręki. Myśmy kupili cegłę pełna i dziurawkę bez żadnego problemu. pozdrowionka dla Ciebie i kinder niespodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.09.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 To już nie taka niespodzianka To Zosieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 05.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ale marna pogoda co tam Kasiu porabiacie? daszek sie robi? Pozdr. Rom normalnie schrupie tę Twoją Martusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.09.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 (edytowane) ale marna pogoda co tam Kasiu porabiacie? daszek sie robi? Pozdr. Rom normalnie schrupie tę Twoją Martusię Ja tez mam normalnie czasami ochotę schrupać ją w całości Edytowane 4 Stycznia 2011 przez Rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.09.2007 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Rety to tylko 3 miesiące no tak, minęły czasy kiedy to ludzie zaczynali budowę po ślubie, a kończyli przed emeryturą Jestem bardzo ciekawa jaki będzie efekt końcowy tzn ja juz wiem, że będzie bombowy, ale ciekawa jestem jak zagospodarujesz te sakrpę, to duże wyzwanie piękną masz te działkę to wasze zacisze jest magiczne kurna chata! musze tam kiedyś wypić herbatkę na tarasiku Cześć Małgosiu Skarpa to faktycznie wyzwanie, bo w rogu ma około 2 m Jak tylko położą dachówkę i zrobi się miejsce żeby koparka wjechała to będziemy wycinać drzewka Zrobimy taki jakby schodek, przez co skarpa będzie łagodniejsza i łatwiejsza do zagospodarowania. Niestety, ale tak musi być, żeby taras i ogród miał jakiś klimacik. Porobię fotki i dokładnie opiszę, które drzewa chcemy wyciąć. Na tych zdjęciach widać fajne porównanie http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/f/8/4/2/17961102_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/1/5/4/24359368_d.jpg A taka śliczna działeczka kiedyś była.......... Pozdróweczka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.09.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Ale fajną skarpę macie dookoła. Tak sobie tylko myśłę, czy na jesień lub wiosnę jak obficie będzie padać to nie będą się robić powodzie pod domem?? Cześć Romek Dookoła budynku będzie zrobiony drenaż, który będzie przechwycał wodę spływającą z góry. Na pewno taras będziemy musieli zrobić pod lekkim kątem, żeby było bezpiecznie, tzn. żeby woda nam do salonu nie wpłynęła Ogólnie to wcale to takie proste nie jest i trzeba dobrze wszystko przemyśleć, a drenaż musi być zrobiony jak tylko skończą dach - czyli przed jesiennymi deszczami. Ja narazie jestem dobrej myśli - zobaczymy jak to będzie wyglądało w praktyce Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.09.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Kasiu-nie wiem czy już kopiłaś klinkier na komin. Jesli bardzo chcesz grafitowy to zdradzę ci gdzie możesz nabyć od ręki. Myśmy kupili cegłę pełna i dziurawkę bez żadnego problemu. pozdrowionka dla Ciebie i kinder niespodzianki Witaj Lucyna1 Dzięki za odzew Klinkier na komin już kupiliśmy i w sumie jesteśmy zadowoleni z naszego kolorku. Facet w Jaworzu za cegłę w normalnych wymiarach w kolorze grafitowym chciał coś około 3,5 za sztukę - SZALONY My kupiliśmy połówkę dziurawkę za 1,73 Dzięki za pozdrowionka i fajnie, ze zajrzałaś do mnie, bo widzę, że założyłaś dziennik budowy. Już mniej więcej go przejrzałam przed południem - TEMPO OSZAŁAMIAJĄCE , lecę zrobić sobie herbatkę i cośik do jedzenia i idę się wgłębić w waszą budowę sąsiadko z bielska Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.09.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 To już nie taka niespodzianka To Zosieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.09.2007 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ale marna pogoda co tam Kasiu porabiacie? daszek sie robi? Pozdr. Rom normalnie schrupie tę Twoją Martusię No właśnie pogoda do bani - daszek się nie robi jeszcze bo najpierw muszą zrobić się kominy, a jutro też podobno ma padać więc znowu przestój.... A Martusia urocza Małgosieńko Twój instynkt macierzyński nie skończył się chyba na Zuzi i Kasperku Pozdróweczka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.09.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No to już jestem spokojny - jak będzie ten drenaż No właśnie Malgosiu Teraz czekamy na wieści od Ciebie odniośnie znanego tematu hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 07.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witaj Kasiu ponownie dawno nie zaglądałam do Twojego dziennika a dziś nadrabiam zaległości. Po pierwsze to bardzo serdecznie gratuluję Zosi- super wiadomość a Ty na fotkach kwitniesz Po drugie gratuluję domku który rośnie w oczach. Piekne miejsce macie na niego i zapowiada się na bardzo wesoły przytulny rodzinny domek. Póki nie doczytalam do końca też była trochę przerazóna tą skarpą ale faktycznie- dobry drenaz powinien rozwiązać problem ściekającej wody a skarpa po umocnieniu i zazielenieniu będzie swietna. Jeszcze raz gratuluję i bardzo serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.09.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 haloooooooooo halooooooooo gdzie się Kasiu podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts