kasia w 27.09.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Cześć Kasia, Długo na forum nie zaglądałam. Czas nadrobić zaległości. Postaram się dzisiaj załączyć nowe fotki. Ale widzę, ze u Ciebie postępy ogromne...Pięknie to wszystko wygląda. Zastanawiam się, czy dostałaś moją ostatnią wiadomośc na priva, bo nie dotałam żadnej odpowiedzi. Może nie doszła ??? Tak czy siak- pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnych postępów.... Dominika Witaj Dominiczka Twoją wiadomość dostałam, sorki, że nie odpisałam a teraz jak zaglądnęłam do Waszego dziennika to normalnie zwariowałam - PODZIWIAM WAS za to co zrobiliście SAMI Pozdrawiam cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.09.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 No to po kolei: 1. Cieszę się, że się przybędzie Wam nowy członek rodziny - oby i Ty i wasza córeczka (o Twoich panach nie zapominając) byłyście zdrowe, no i wam rodzicom wytrwałości życzę. Nasz Tomek chowa się dobrze a i Marta dobrze sobie radzi ze świadomością posiadania braciszka. 2. Szybko się buduje wasz domek i tak trzymać, a że zdarzają się wpadki - no cóż inspektor nadzoru inspektorem nadzoru, ale inwestora oko budowę tuczy Jeszcze trochę to nas przegonicie. 3. Niepokoi mnie ten wściekle zielony kolor na waszej więźbie - taki jeden gość z tartaku mówił mi, że to nie dobrze, że to świadczy o tym że drewno jest słabo zaimpregnowane i w dodatku kiepskim preparatem. Nie wiem co o tym sądzić. Spytajcie waszego kierownika budowy co o tym sądzi. Powodzenia Witaj Łukasz Jeśli chodzi o naszą więźbę to była ona impregnowana zanurzeniowo, taka przyjechała z tartaku. Taki zielony kolor to barwnik, żeby było widać, czy jest pomalowana w każdym miejscu. Dzisiaj właśnie kupowałam taki preparat na jakieś dodatkowe deski - były różne kolory do wyboru. Akurat jeśli chodzi o więźbę to jestem spokojna - myślę, że drzewo jest dobrze zaimpregnowane Dzięki za życzonka i też życzę wam duuużo cierpliwości przy dwójeczce Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 27.09.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Hej Kasiu,Fajnie, ze się obejdzie bez operacji. Dla takiego malucha to pewnie wielka ulga. Odnośnie Waszej więźby nasza też była zielona. Zawsze mi sie wydawalo, ze tak ma byc. Mam nadzieje, ze jest ok.Pozdrawiam,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.09.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Czesc Kasiu! Po pierwsze buziaki dla Piotrusia po drugie ja też miałam ipregnowana więźbe zanurzeniowo , a wiec zieloną po trzecie widzę, że masz bardzo dobre nastawienie na błędy albo raczej niechlujstwo murarza Kiedy jak widziałam jakies niedociągnięcia, błędy wyrywałam sobie włosy z głowy, a dziś ze stoickim spokojem każemy poprostu poprawiać, tak długo aż będzie wyglądało tak jak chcemy a co? w końcu to nasz dom, nasze pieniądze Z niecierpliwością czekam na dach, a zapowiada sie od jutra baardzo fajna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.09.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Malmuc czy Ty czasami sypiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.09.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 KAsiu wspaniała wiadomość z Piotrusiem Gorące pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.09.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Malmuc czy Ty czasami sypiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 28.09.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witam Serdecznie!Jestem na forum od dzisiaj a spotykam tylko fajne dzienniki!Przede wszystkich gratulacje - kolejna Dzidzia - Zosia!Bardzo sie ciesze, ze synek uniknie operacji - super wiadomosc!Jestem z Bielska - Bialej, mieszkam na Wyspie, ale kupilismy (z narzeczonym) dom pod Skrzycznem:) tak wiec zostajemy w okolicy;)Trzymam kciuki za wasz domek (projekt jest bardzo ladny), a dzialka z tymi pieknymi drzewami - rewelacja!Bede dalej sledzic wasza droge "budowlana" - powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 30.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 No co tu dużo gadać- Kasiu, domek wygląda cudnie.Pozdrowionka,Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 30.09.2007 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Dominiczka - też się baaardzo cieszę, że jest szansa, że oczko mu samo się wyprostuje - ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia..... Małgosiu - dokładnie z tym poprawianiem masz rację - do skutku. Ale pewnie sama wiesz ile to pod nosem epitetów pod adresem inwestorów, że przesadzają, że w głowach im się poprzewracało, że z dołu to nic nie widać, no i że nigdy na takich upierdliwców jeszcze nie trafili...... Szkoda gadać Naprawdę..... Buziaczki od Pietruchy Romek - pozdróweczka cieplutkie również dla Ciebie i Martusi Lipowa Panienko - witaj, cieszę się, ze domek się podoba...... Widzę, że trochę po sąsiedzku wię nie omieszkam do ciebie również zaglądać Pozdrawiam serdecznie Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 30.09.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 No co tu dużo gadać- Kasiu, domek wygląda cudnie. Pozdrowionka, Dominika Witaj szybka kobietko Dzięki wielkie - jeszcze nie tak cudnie jak Twój ale już prawie..... Pozdróweczka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.09.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Kasiu, domek super. Najbardziej podobają mi się drewniane słupy. Też takie będę miała. Właśnie leżą i czekają na montaż w tym tygodniu w większym bracie Skrzata Barwnym. Jaką daliście grubość, 20x20? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 30.09.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Kasiu, domek super. Najbardziej podobają mi się drewniane słupy. Też takie będę miała. Właśnie leżą i czekają na montaż w tym tygodniu w większym bracie Skrzata Barwnym. Jaką daliście grubość, 20x20? pozdrawiam Witaj monia Nam też podobają się bardzo te nasze wielkie słupy...... Są spore bo mają 25x25. Nie są zrobione z jednego kawałka, tylko są klejone.... Na pewno będą nadawały domkowi taki swojski, fajny charakter Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej ! ale fajnie, domek już taki taki taki domkowy nie mogę doczekać sie dachówki nie przejmuj sie gadaniem partaczy, ja nie doswiadczylam takich uwag, ale mój mąż załatwia to szybko moja kasa, mój dom i moje widzimisie a poza tym gdybys sie zapytala czy koles ma rownie "ładnie" zrobione pewnie okazałoby się, że u siebie takiej robótki też by nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 01.10.2007 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Hej ! ale fajnie, domek już taki taki taki domkowy nie mogę doczekać sie dachówki nie przejmuj sie gadaniem partaczy, ja nie doswiadczylam takich uwag, ale mój mąż załatwia to szybko moja kasa, mój dom i moje widzimisie a poza tym gdybys sie zapytala czy koles ma rownie "ładnie" zrobione pewnie okazałoby się, że u siebie takiej robótki też by nie chciał Cześć Małgosiu Ja też z utęsknieniem czekam na dachówkę... Na razie chłopaki robią stelaż na podbitkę - jest ich teraz tylko dwóch więc trochę to trwa A teksty partaczy to olewam - niech se gadają - kij im w oko Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.10.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Skoro jest ławeczka to pifko na tarasie można już konsumować Kasiu jakie wrażenia na poddaszu po położeniu folii?? W końcu teraz można dopiero stwierdzić jaka jest jego rzeczywista wielkość? Małe? Duże? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 03.10.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Skoro jest ławeczka to pifko na tarasie można już konsumować Kasiu jakie wrażenia na poddaszu po położeniu folii?? W końcu teraz można dopiero stwierdzić jaka jest jego rzeczywista wielkość? Małe? Duże? Pozdrówka Siemanko Romek Wrażenia po położeniu foli bardzo pozytywne - poddasze jest całkiem spore - jak dla mnie duże. Czekam na okna bo one też sprawią, że będzie trochę inaczej to wszystko wyglądać Pozdróweczka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 08.10.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Kasia,No i jak tam "łacenie" domku.Napisz szybko,Pozdrawiam,dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.10.2007 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 My tu czekamy a tam może się już dachówka kładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.10.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 My tu czekamy a tam może się już dachówka kładzie no co TY! już położona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts