kasia w 26.10.2007 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Ale fajne to USG Super jest to 3D. To niesamowite że można tak dokładnie zobaczyć swoją kruszynkę I nawet mruga do mamusi Już się nie mogę doczekać kiedy przydzie na świat i wszyscy ją zobaczymy. A co Ty robisz Kasiu o takiej godzinie na forum? Moja żona w ciązy to o 8 uderzała w kimono i pozostawały mi samotne wieczory. Pozdrówka Wiem, wiem Przeginam trochę..... Ostatnio chodzę spać przeważnie grubo po północy... No ale nadrabiam często w dzień.....z Piotruśkiem Jak byłam z nim w ciąży to też o dziewiątej już spałam - teraz jakoś z niczym się nie wyrabiam, na nic nie mam czasu Dobra lecę, bo jutro trza wcześnie wstać i na budowę z kontrolą wpaść Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.10.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 27.10.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 hej Kasiu, To zdjęcie niesamowite. W życiu bym nie pomyślała, ze można taki dokładny obraz uzyskać Niesamowite... Pozdrawiam Was obie, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 27.10.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Kurde, domek prześliczny, z dachówką wygląda cudnie. Czarna jest super, my niestety musimy mieć czerwoną, tak jest napisane w planie zagospodarowania ja tez ostatnio mialam 4d USG, fajna sprawa http://www.babyboom.pl/galerie/albums/userpics/19449/synek2.jpg http://www.babyboom.pl/galerie/albums/userpics/19449/synek22.jpg http://www.babyboom.pl/galerie/albums/userpics/19449/synek23.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 28.10.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Marta, Dominiczka - dzięki wielkie za pozdróweczki Też nie wiedziałam, że tak wyraźnie można wygenerować obraz.... Super Kropecka - fajowe fotki - domyślam się, że to z okresu 20 tygodnia ciąży. Wtedy chyba najlepiej robić usg 3d U mnie już 31 tydzień więc dziecko jest większe i nie widać tak fajnie całej "otoczki" i miejsca, w którym rośnie.... A z tym planem zagospodarowania to lipa, że ktoś mówi jaki masz mieć kolor dachu Pozdrawiam was dziewczyny cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 28.10.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 tak, w 22 tygodniu robione. poprzednio z Wiktorem jak robiłam w 27 tygodniu to już się cały nie mieścił i też tylko twarz mam. no ja chciałam czarny dach, jak notariusz podczas kupowania działki odczytywał jakie są zalecenia to nawet tego nie usłyszałam że musi być czerwony. dopiero Maciek mi potem powiedział i byłam zawiedziona nieco :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.10.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Hej najpiękniejsze na swiecie są Zośki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 kropecka jakie fajne te zdjęcia!!!!!! Szok!!!!! A na jednym to chyba dłubie w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 kropecka jakie fajne te zdjęcia!!!!!! Szok!!!!! A na jednym to chyba dłubie w nosie Nie dłubie w nosie tylko paluszka ssie Faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 kropecka jakie fajne te zdjęcia!!!!!! Szok!!!!! A na jednym to chyba dłubie w nosie Nie dłubie w nosie tylko paluszka ssie Faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 02.11.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Ale super, ze wkleilas wiecej zdjec, ale najladniejsze i najciekawsze zdjecia to zdjecia twojej coreczki - Zosi Przebiaja wasz domek Maluchy beda mialy wspanialy pokoj = co ja pisze - salon LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 02.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 dach macie ładniutki prosto w pionie i po skosie superek , dachoweczki lgną do siebie pieknie , no ladnie ładnie Zosia ładna jak mamusia pozdrowienia maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 03.11.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 WITAJ,piękny domek!!!przeprawy z "ludziami" współczuje...począwszy od przejść z droga.....-niezła cena naprawde za to droge..... tak jakby była ona tylko TWOJĄ i to działką a nie droga...no ale...macie za to JUZ piękny wspaniały domek!!!powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.11.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Hej najpiękniejsze na swiecie są Zośki kropecka jakie fajne te zdjęcia!!!!!! Szok!!!!! A na jednym to chyba dłubie w nosie Nie dłubie w nosie tylko paluszka ssie Faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.11.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Lipowa Panienko - no po podłodze to będą mieli pokój większy od naszego salonu maanmy - prościutko to fakt, ale jakoś nie mogą tego dachu skończyć ANNJNA - witam w moich skromnych progach szczerze mówiąc o przebojach z drogą to już prawie zapomniałam.... Nawet sąsiad jest miły i czasem do nas zagląda i coś tam doradza Pozdróweczki dla wszystkich kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.11.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kasiu, zjęcia super. Teraz dopiero widać, że Piotruś ma się do czego przytulić. Pewnie nie może się doczekać kiedy będzie mógł z Zosią bałaganić. pozdrowionka i buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.11.2007 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kasiu, zjęcia super. Teraz dopiero widać, że Piotruś ma się do czego przytulić. Pewnie nie może się doczekać kiedy będzie mógł z Zosią bałaganić. pozdrowionka i buziaczki witaj Monia No Zośka rośnie jak na drożdżach Wszyscy już chcielibyśmy, żeby była z nami.... Piotrek od kilku dni zrobił się jakiś taki strasznie za mamusią. Tylko mamusia może ubrać kurtkę, tylko mamusia może umyć ząbki, tylko mamusia może poczytać, itd. Mam nadzieję, ze mu to minie i jakoś zaakceptuje nową sytuację, że będzie musiał się mamusią podzielić. A swoją drogą dla takiego 2,5 latka to musi być bardzo trudne.... Również cieplutko cię pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kasiu, zdjęcia są przeurocze i przesłodkie!!! Normalnie, aż...coś się robi na sercu Więc będzie parka?? Super tak samo super wasz domek już wygląda powodzenia, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 05.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Dzisiaj skończyli drenaż - chyba jutro osobiście pojadę zobaczyć Za to dach coś się nie chce skończyć Mamy już listopad, a wszyscy jakoś mają na wszystko czas..... Za niedługo spadnie śnieg, ale co tam A jakie plany ambitne były, żeby wykańczać w październiku Brak mi słów....znowu Hahaha Ja byłam jeszcze lepsza bo planowałam się wprowadzić w grudniu !!!! :) Póki co gonimy Was i gonimy i dogonić nie możemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 KAsiu przeurocze zdjęcia Widać że Piotruś już się nie może doczekać siostrzczki. Pozdrawiam Was cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts