kasia w 05.11.2007 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Kasiu, zdjęcia są przeurocze i przesłodkie!!! Normalnie, aż...coś się robi na sercu Więc będzie parka?? Super tak samo super wasz domek już wygląda powodzenia, Kasia Witaj Kasiu Miło mi gościć Cię u siebie Tak tak będzie parka Dzięki za ciepłe słowa Pozdrawiam serdecznie kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.11.2007 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ja byłam jeszcze lepsza bo planowałam się wprowadzić w grudniu !!!! :) Póki co gonimy Was i gonimy i dogonić nie możemy:) Witaj BungoI A powiem Ci, ze u nas kiedyś też jakieś plotki były, że może się udać hahahaha Człowiek jak nie wie jak to w rzeczywistości wygląda to naprawdę jest baaardzo pozytywnie nastawiony, z takim fajnym beztroskim podejściem do całej budowy.... Tak właśnie było u nas..... Fajna ekipa, szybka budowa, itd.... Ach, fajnie wtedy się marzyło Życzę udanych więźbiarzy - trzymam kciuki, poszło szybciutko i sprawnie Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.11.2007 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 KAsiu przeurocze zdjęcia Widać że Piotruś już się nie może doczekać siostrzczki. Pozdrawiam Was cieplutko Dzięki Romek Ostatnio po wieczornym czytaniu Piotrek tak sam od siebie przytulił się do brzucha i powiedział dobranoc zosiu Byłam w szoku i ryczałam jak bóbr Coraz częściej ten koleś rozbraja mnie swoimi tekstami Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.11.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 KAsiu przeurocze zdjęcia Widać że Piotruś już się nie może doczekać siostrzczki. Pozdrawiam Was cieplutko Dzięki Romek Ostatnio po wieczornym czytaniu Piotrek tak sam od siebie przytulił się do brzucha i powiedział dobranoc zosiu Byłam w szoku i ryczałam jak bóbr Coraz częściej ten koleś rozbraja mnie swoimi tekstami Pozdróweczki kasia No wcale Ci się nie dziwię że ryczałaś jak bóbr, można się wzruszyć przy takim tekście JA juz się nie mogę doczekac kiedy Martusia coś do mnie powie. Na razie rozmawia sobie w bliżej nieokreślonym języku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.11.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 no ładnie dawno nie byłam a tu takie zmiany super ale brzuszek ładniejszy słodkie dzieciaczki pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 06.11.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 zdjęcia cudne, sama muszę sobie takie na pamiątkę zrobić bo nie mam jeszcze z brzuchem i Wiktorem kasiu, napisz mi bo nie moge doszukac sie czy wreszcie podnosiliscie scianke kolankowa a jesli tak to o ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.11.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Romek - cierpliwości... jak już się rozgada to będziesz ją prosił o chwilkę "nicniemówienia" mikopiko - dzięki i również pozdrawiam kropecka - jak najbardziej musisz uwiecznić swoich chłopaków - pochwal się za niedługo fotkami.....a ściankę podnosiliśmy o jeden pustak Pozdrówki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.11.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Romek - cierpliwości... jak już się rozgada to będziesz ją prosił o chwilkę "nicniemówienia" mikopiko - dzięki i również pozdrawiam kropecka - jak najbardziej musisz uwiecznić swoich chłopaków - pochwal się za niedługo fotkami.....a ściankę podnosiliśmy o jeden pustak Pozdrówki kasia Romek, Kasia ma rację. Jeszcze zatęsknisz za chwilą ciszy. Mój synek do 2 lat totalna niemowa(teraz ma 4). Teraz buzia się nie zamyka, trajkocze od rana do wieczora. A poproś go, żeby przez chwilę był cicho to dopiero się zaczyna. Ale przynajmniej jest wesoło, dzieci potrafią rozśmieszyć do łez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Romek - cierpliwości... jak już się rozgada to będziesz ją prosił o chwilkę "nicniemówienia" mikopiko - dzięki i również pozdrawiam kropecka - jak najbardziej musisz uwiecznić swoich chłopaków - pochwal się za niedługo fotkami.....a ściankę podnosiliśmy o jeden pustak Pozdrówki kasia Romek, Kasia ma rację. Jeszcze zatęsknisz za chwilą ciszy. Mój synek do 2 lat totalna niemowa(teraz ma 4). Teraz buzia się nie zamyka, trajkocze od rana do wieczora. A poproś go, żeby przez chwilę był cicho to dopiero się zaczyna. Ale przynajmniej jest wesoło, dzieci potrafią rozśmieszyć do łez. Od wczoraj mam przedsmak tego co mnie czeka. Mała zorientowała się, że oprócz normalnego gaworzenia można sobie jescze pokrzyczeć No i od wczoraj krzyczy sobie na całego z uśmiechem na ustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.11.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Romek - cierpliwości... jak już się rozgada to będziesz ją prosił o chwilkę "nicniemówienia" mikopiko - dzięki i również pozdrawiam kropecka - jak najbardziej musisz uwiecznić swoich chłopaków - pochwal się za niedługo fotkami.....a ściankę podnosiliśmy o jeden pustak Pozdrówki kasia Romek, Kasia ma rację. Jeszcze zatęsknisz za chwilą ciszy. Mój synek do 2 lat totalna niemowa(teraz ma 4). Teraz buzia się nie zamyka, trajkocze od rana do wieczora. A poproś go, żeby przez chwilę był cicho to dopiero się zaczyna. Ale przynajmniej jest wesoło, dzieci potrafią rozśmieszyć do łez. Od wczoraj mam przedsmak tego co mnie czeka. Mała zorientowała się, że oprócz normalnego gaworzenia można sobie jescze pokrzyczeć No i od wczoraj krzyczy sobie na całego z uśmiechem na ustach No to będziesz miał wesoło. Zobaczysz jak będziesz szczęśliwy jak pierwszy raz powie "tata kocham cię" albo zrobi pierwszy krok. Uczucie nie do opisania (oj można się pobeczeć) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Romek - cierpliwości... jak już się rozgada to będziesz ją prosił o chwilkę "nicniemówienia" mikopiko - dzięki i również pozdrawiam kropecka - jak najbardziej musisz uwiecznić swoich chłopaków - pochwal się za niedługo fotkami.....a ściankę podnosiliśmy o jeden pustak Pozdrówki kasia Romek, Kasia ma rację. Jeszcze zatęsknisz za chwilą ciszy. Mój synek do 2 lat totalna niemowa(teraz ma 4). Teraz buzia się nie zamyka, trajkocze od rana do wieczora. A poproś go, żeby przez chwilę był cicho to dopiero się zaczyna. Ale przynajmniej jest wesoło, dzieci potrafią rozśmieszyć do łez. Od wczoraj mam przedsmak tego co mnie czeka. Mała zorientowała się, że oprócz normalnego gaworzenia można sobie jescze pokrzyczeć No i od wczoraj krzyczy sobie na całego z uśmiechem na ustach No to będziesz miał wesoło. Zobaczysz jak będziesz szczęśliwy jak pierwszy raz powie "tata kocham cię" albo zrobi pierwszy krok. Uczucie nie do opisania (oj można się pobeczeć) pozdrawiam Ah już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 08.11.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 moj narazie niewiele mowi ale codziennie cos nowego ostatnio Maciek zmiksował trochę jego "powiedzonek" http://www.toya.net.pl/~maczo/tabataba.mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 nie mam głośników posłucham sobie wieczorkiem z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 08.11.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Zdjęcia z brzuszkiem są wspaniale!I jeszcze te teksty twojego synka - naprawdę masz wspaniala rodzinkę! Teraz juz sama nie wiem czy czekam na zdjecia twojego domku czy twoich dzieci Pozdrawiam LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.11.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 moj narazie niewiele mowi ale codziennie cos nowego ostatnio Maciek zmiksował trochę jego "powiedzonek" http://www.toya.net.pl/~maczo/tabataba.mp3 Wysłuchałem i jestem oczarowany maluszkiem Co za boski mix. Mógłbym go słuchać naokrągło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 10.11.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 moniczka - dokładnie Piotrek jest teraz na etapie słowa dlaczego??? to pytanie może zadawać w nieskończoność kropecka - odlotowy mix , super pomysł na prezent na 18 urodziny dla Waszego synka Lipowa Panienko - dziękuję za baaardzo miłe słowa ja tam wolałabym wklejać fotki naszych powolutku urządzanych wnętrz, ale niestety nie mamy szczęścia do budowlańców i za niedługo minie pół roku, a stanu surowego zamkniętego jak nie ma tak nie ma Pozdrówki dla wszystkich kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 10.11.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 hmmm no to ja trafiłem chyba na godnych polecenia majstrów - robią dobrze i bez ociągania, ale też zachowując reżim technologiczny. Jak skończą u mnie to może i dla Was coś zrobią. Oni są spod Leszna więc jeśliby się zdecydowali to tylko z jakąś bazą na miejscu (przyczepa kempingowa, barak...).A po za wszystkim to życzę wytrwałości i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.11.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 KAsiu mam nadzieję, że panom od dachu nie zapłaciliście całej kwoty??? Może im zagroźcie że za reszte prac podziękujęcie i uznajecie że jesteście rozliczeni No tak tylko jak znaleść kogoś tylko do założenia gąsiorów Trzymam kciuki żeby się wszystko udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.11.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 kasia witaj!strasznie mnie długo u ciebie nie było. a te zdjęcia w 4d normanie mnie rozwaliły - są extra podobnie i kropeczki. trzymam kciuki!!!!!!!pozdro! http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/m/1/5/0/28480834_d.jpgWOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.11.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Łukasz - ciesz się, że trafiłeś na solidnych ludzi dzięki za kciuki i pozdróweczki Romek - oczywiście, ze nie zapłaciliśmy jeszcze za dach NA SZCZĘŚCIE.... Ekipa ma czas do soboty - jeżeli do tego czasu nie dokończą tego co miało być skończone 30 sierpnia to zamykamy bramę na kłódkę i kończymy współpracę..... Nie możemy czekać w nieskończoność, aż pewnego dnia się zjawią i łaskawie dokończą swoją pracę świercz - dzięki za kciukaski śliczny ten Wasz Antoś - ma cudne, wielkie oczka pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts