Rom 01.01.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Co za słodziak, normalnie się napatrzeć nie idzie Swoja drogą, ciekawe czy będzie miała takie cudne rzęsy jak Piotruś. A właśnie - jak Piotruś zaakceptował siostrzyczkę?? Pewnie to trochę potrwa ale mam nadzieję, że ich relację dobrze się ułożą i zrozumie że musi się teraz podzielić mamusią i tatusiem. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 http://photos27.nasza-klasa.pl/dev63/0/060/726/0060726633.jpg Kasiu, wyglądacie ślicznie. Czy Ty napewno byłaś w ciąży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.01.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Monisiu wiesz ze też sie nad tyn zastanawiałem.....tydzień po porodzie taki płaski brzuszek????Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.01.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Gratulacje z okazji narodzin maleńkiej Zosieńki i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku życzę szybkiej wiosny i takich kwiatuszków na waszej działce http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/4957_DSCN6775x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 02.01.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Kasiu cudowna wiadomosc!!!!!!!!!! To niewiarygodne,że tak mała istotka tak wiele radości ze sobą na świat przyniosła... niech zawsze będzie słońcem Waszego życia i dostracza wielu powodów do radości i dumu...! GRATULACJE!!! http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/0/4/9/49_4949_353.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 02.01.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 GRATULUJĘ pięknej ZosieńkiOj piękny prezencik na święta i na Nowy Roczeka jaka czuprynka, kucyki można robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 04.01.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Jaki słodziaczek gratulacje Niech się wam zdrowo chowa to dla malutkiejhttp://www.teddybearfriends.co.uk/images/teddy-bears/large/large-pink-teddy-bear.jpg to dla ciebiehttp://www.kolomisyjne.friko.pl/kwiaty.jpg a to dla Piotrusia http://www.teddybearfriends.co.uk/images/teddy-bears/large/sunkid-loreno-teddy-bear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 13.01.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Kasiu -bardzo Ci dziękuje za miłe słowa i życzenia świąteczne-przepraszam ze dopiero teraz odpisuję na Twoje posty ,ale wyobraź sobie ze nie dostałam ANI JEDNEGO powiadomienia na pocztę ze ktoś do mnie napisał . Myślę ze musimy teraz to nadrobić No i najważniejsze GRATULACJE Z OKAZJI NARODZENIA ZOSIEńKI. Cudowna wiadomość. Trzymajcie sie zdrowo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 13.01.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Ciebie podwójna mamusiu jak i dla Twojej córeczki, oby chowała się jak najlepiej, a dla Twych panów to duuużo cierpliwości i pogody ducha życzę. Coś wiem o tym kiedy ma się dwójkę maluchów w domu, coś wiem.... ale nie żałuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 17.01.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Kasiu Kochana! Serdeczne gratulacje! Zosienka jest przepiekna i takaaa slodziutka! Bardzo sie dla Was ciesze! Zycze duzo sily i zdrowka dla Ciebie i rodzinki! Mam nadzieje, ze synek juz sie przyzwyczail do sytuacji - pewnie tez jest mu ciezko A twoj plaski brzuszek - jak ty to robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 24.01.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 oj przyspałem a tu zosia kasia jest na świecie . oczywiśćie piękna jak i mama pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kasiu ja wiem że czasu teraz nie masz wogóle ale może byś wpadła czasami i coś naskrobała?pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.01.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kasiu, miło Cię znowu słyszeć. Cieszę się, że pokonałaś trudnosci, teraz napewno będzie juz lepiej. Mój Szymek płakał do roku. Były chwile, że załamywałam ręcę ale przetrwaliśmy a teraz jest super. A jak tam Piotruś, oswoił się z nową sytuacją? My też czekamy wiosny i słońca. Nareszcie człowiek odżyje i nabierze energii i chęci do działania. pozdrowionka Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.01.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Kasiu Zosieńka jest taka piękna Normalnie się zakochałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 28.01.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 (edytowane) . Edytowane 23 Stycznia 2015 przez isztar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Kasiu, nareszcie się do nas odezwałaś. Świetnie, że ruszacie z budową i ożywi się Twój dziennik A jak tam dzieciaczki, oswoiły się ze sobą? Może jakieś nowe zdjecia U mnie też zaczyna się gorąco robić na budowie. Mamy zrobioną elektrykę, hydraulik działa, jutro montują okna, bramy garażowe i alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.02.2008 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Kasiu, nareszcie się do nas odezwałaś. Świetnie, że ruszacie z budową i ożywi się Twój dziennik A jak tam dzieciaczki, oswoiły się ze sobą? Może jakieś nowe zdjecia U mnie też zaczyna się gorąco robić na budowie. Mamy zrobioną elektrykę, hydraulik działa, jutro montują okna, bramy garażowe i alarm. Witaj Moniczka Też się cieszę, że w końcu zaczyna się coś dziać Bardzo chcę zamieszkać w naszym domu, bo tu w tym naszym "wielkim królestwie" nie jest za ciekawie... Piotrek w jednym pokoju, Zosia w drugim, a my w kuchni Dzieciaczki super Mam nadzieję, że bezpowrotnie minęły złe dni, kiedy Zośka strasznie płakała a ja nie potrafiłam jej pomóc. Teraz musi być już tylko lepiej A Twoje postępy na budowie - WOW super tylko pozazdrościć A tak na marginesie - dlaczego ty nie masz dziennika?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dlaczego nie mam dziennika? Bo jestem leniuch, któremu nie chce się pisać. Poza jakbym zaczęła opisywać moje perypetie z murarzami partaczami to co niektórym odechciałoby się budować. Odpukać odkąd zaczelismy robić w środku trafiamy na solidnych fachowcówi oby tak do końca. Super, że z Zosieńką coraz lepiej. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę takiej slicznej córeczki. Ja jakos nie mogę namówić męża a Szymek zaczyna dopominać się o towarzystwo. Ostatnio zapytał się czy mam w brzuszku małego Szymka albo siostrzyczkę bo chętnie by się z kimś pobawił. Może na nowy dom . To na kiedy planujecie przeprowadzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.02.2008 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 tak sobie o tobie przypomniałam spóźnione gratulacje Mój synek Jeremi Wincenty urodził sie 11 grudnia....niestety cały czas płacze i bardzo mało śpi....eh...więc tylko badania..lekarze...a budowa nadal nie skończona Witaj isztar miło mi, że zaglądnęłaś do mnie..... Widziałam Twojego synka na naszym miastowym forum - śliczny chłopczyk... Muszę w końcu się tam zalogować Dlaczego Twój maluszek płacze - bo jeśli to coś związanego z brzuszkiem to chętnie podzielę się z tobą moim sposobem - normalnie kolki minęły jak ręką odjął. Zosia sama zasypia w swoim łóżeczku, płacze tylko wtedy jak jest głodna. W razie czego pisz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Odnośnie kolek to mój Szymek miał straszne. Płakał i płakał. Żaden lek z apteki nie działał. Wreszcie nasza pani pediatra przepisała lek na zamówienie, debridat, i jak ręką odjął. Może komuś pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts