Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKRZAT - komentarze do dziennika Kasi i Łukasza

kasia w

Recommended Posts

Co za słodziak, normalnie się napatrzeć nie idzie :D :D :D :D

Swoja drogą, ciekawe czy będzie miała takie cudne rzęsy jak Piotruś.

A właśnie - jak Piotruś zaakceptował siostrzyczkę?? Pewnie to trochę potrwa ale mam nadzieję, że ich relację dobrze się ułożą i zrozumie że musi się teraz podzielić mamusią i tatusiem.

Pozdrówka

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu cudowna wiadomosc!!!!!!!!!! :p 8) :D

To niewiarygodne,że tak mała istotka tak wiele radości ze sobą na świat przyniosła... niech zawsze będzie słońcem Waszego życia i dostracza wielu powodów do radości i dumu...! GRATULACJE!!! :D :D :D

http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/0/4/9/49_4949_353.jpg

:o Jaki słodziaczek :D

gratulacje :D

:D :D :D

Niech się wam zdrowo chowa :D

to dla malutkiejhttp://www.teddybearfriends.co.uk/images/teddy-bears/large/large-pink-teddy-bear.jpg

to dla ciebiehttp://www.kolomisyjne.friko.pl/kwiaty.jpg

a to dla Piotrusia :D

http://www.teddybearfriends.co.uk/images/teddy-bears/large/sunkid-loreno-teddy-bear.jpg

• 2 weeks później...

Kasiu -bardzo Ci dziękuje za miłe słowa i życzenia świąteczne-przepraszam ze dopiero teraz odpisuję na Twoje posty ,ale wyobraź sobie ze nie dostałam ANI JEDNEGO powiadomienia na pocztę ze ktoś do mnie napisał :( . Myślę ze musimy teraz to nadrobić :D

No i najważniejsze GRATULACJE Z OKAZJI NARODZENIA ZOSIEńKI.

Cudowna wiadomość. Trzymajcie sie zdrowo!!!

Kasiu,

miło Cię znowu słyszeć. Cieszę się, że pokonałaś trudnosci, teraz napewno będzie juz lepiej. Mój Szymek płakał do roku. Były chwile, że załamywałam ręcę ale przetrwaliśmy a teraz jest super.

A jak tam Piotruś, oswoił się z nową sytuacją?

My też czekamy wiosny i słońca. Nareszcie człowiek odżyje i nabierze energii i chęci do działania.

pozdrowionka Monika

• 3 weeks później...

Kasiu,

nareszcie się do nas odezwałaś. Świetnie, że ruszacie z budową i ożywi się Twój dziennik :lol: A jak tam dzieciaczki, oswoiły się ze sobą? Może jakieś nowe zdjecia :lol:

U mnie też zaczyna się gorąco robić na budowie. Mamy zrobioną elektrykę, hydraulik działa, jutro montują okna, bramy garażowe i alarm.

Kasiu,

nareszcie się do nas odezwałaś. Świetnie, że ruszacie z budową i ożywi się Twój dziennik :lol: A jak tam dzieciaczki, oswoiły się ze sobą? Może jakieś nowe zdjecia :lol:

U mnie też zaczyna się gorąco robić na budowie. Mamy zrobioną elektrykę, hydraulik działa, jutro montują okna, bramy garażowe i alarm.

Witaj Moniczka :lol:

Też się cieszę, że w końcu zaczyna się coś dziać :D

Bardzo chcę zamieszkać w naszym domu, bo tu w tym naszym "wielkim królestwie" nie jest za ciekawie... Piotrek w jednym pokoju, Zosia w drugim, a my w kuchni :roll:

Dzieciaczki super :lol:

Mam nadzieję, że bezpowrotnie minęły złe dni, kiedy Zośka strasznie płakała a ja nie potrafiłam jej pomóc. Teraz musi być już tylko lepiej :p :p :p

A Twoje postępy na budowie - WOW super tylko pozazdrościć :)

A tak na marginesie - dlaczego ty nie masz dziennika?????? :o

Dlaczego nie mam dziennika? Bo jestem leniuch, któremu nie chce się pisać. Poza jakbym zaczęła opisywać moje perypetie z murarzami partaczami to co niektórym odechciałoby się budować. Odpukać odkąd zaczelismy robić w środku trafiamy na solidnych fachowcówi oby tak do końca.

Super, że z Zosieńką coraz lepiej. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę takiej slicznej córeczki. Ja jakos nie mogę namówić męża a Szymek zaczyna dopominać się o towarzystwo. Ostatnio zapytał się czy mam w brzuszku małego Szymka albo siostrzyczkę bo chętnie by się z kimś pobawił. Może na nowy dom :lol: .

To na kiedy planujecie przeprowadzę?

tak sobie o tobie przypomniałam :lol: :lol:

spóźnione gratulacje :wink:

Mój synek Jeremi Wincenty urodził sie 11 grudnia....niestety cały czas płacze i bardzo mało śpi....eh...więc tylko badania..lekarze...a budowa nadal nie skończona

Witaj isztar :D

miło mi, że zaglądnęłaś do mnie.....

Widziałam Twojego synka na naszym miastowym :wink: forum - śliczny chłopczyk...

Muszę w końcu się tam zalogować :oops:

Dlaczego Twój maluszek płacze - bo jeśli to coś związanego z brzuszkiem to chętnie podzielę się z tobą moim sposobem - normalnie kolki minęły jak ręką odjął. Zosia sama zasypia w swoim łóżeczku, płacze tylko wtedy jak jest głodna.

W razie czego pisz :lol:

Pozdrawiam :)