kasia w 18.02.2008 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Dlaczego nie mam dziennika? Bo jestem leniuch, któremu nie chce się pisać. Poza jakbym zaczęła opisywać moje perypetie z murarzami partaczami to co niektórym odechciałoby się budować. Odpukać odkąd zaczelismy robić w środku trafiamy na solidnych fachowcówi oby tak do końca. Super, że z Zosieńką coraz lepiej. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę takiej slicznej córeczki. Ja jakos nie mogę namówić męża a Szymek zaczyna dopominać się o towarzystwo. Ostatnio zapytał się czy mam w brzuszku małego Szymka albo siostrzyczkę bo chętnie by się z kimś pobawił. Może na nowy dom . To na kiedy planujecie przeprowadzę? Skąd ja to znam murarze partacze to chyba zmora inwestorów.... Obyśmy też teraz tylko na solidnych trafiali - no to nie zapeszam A z dzidziusiem na nowy dom to super pomysł - całkowicie popieram Szymuś nie może być sam - no to chyba już trza się starać, bo wy to za niedługo zamieszkacie Mi marzą się święta BN w nowym domku - musimy teraz to wszystko fajnie i szybko zgrać i myślę, że się uda!!!!!!!!!!!!!!! Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.02.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Odnośnie kolek to mój Szymek miał straszne. Płakał i płakał. Żaden lek z apteki nie działał. Wreszcie nasza pani pediatra przepisała lek na zamówienie, debridat, i jak ręką odjął. Może komuś pomogę. Ja daję małej debridat 2 razy dziennie po 2,5 ml - też słyszałam, że lek cud... Poprawiło się owszem, ale dopiero jak zaczęłam dawać dodatkowo Bobotic to ewidentnie widać poprawę... Daję jej bobotic do każdego karmienia i praktycznie nie ma poblemów z bączkami - pięknie pierdzi - a przecież właśnie to było powodem, że normalnie sztywna była, a nóżki to się jej zgiąć nie dało... Tez polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Odnośnie kolek to mój Szymek miał straszne. Płakał i płakał. Żaden lek z apteki nie działał. Wreszcie nasza pani pediatra przepisała lek na zamówienie, debridat, i jak ręką odjął. Może komuś pomogę. Ja daję małej debridat 2 razy dziennie po 2,5 ml - też słyszałam, że lek cud... Poprawiło się owszem, ale dopiero jak zaczęłam dawać dodatkowo Bobotic to ewidentnie widać poprawę... Daję jej bobotic do każdego karmienia i praktycznie nie ma poblemów z bączkami - pięknie pierdzi - a przecież właśnie to było powodem, że normalnie sztywna była, a nóżki to się jej zgiąć nie dało... Tez polecam Zgadza sie, ten lek jest naprawdę rewelacyjny. Ja jeszcze dawałam Szymkowi czopki homeopatyczne Viburcol i Spascupreel. Jeden jest uspakajający a drugi rozluźniający. Dostawał 2 razy dziennie po pół kazdego czopka. Są naprawdę rewelacyjne a w połąceniu z Debridatem to już wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Kasiu, Zosienka jest prześliczna, księżyc w pełni, ślicznie rośnie My pewnie się postaramy na przyszłe wakację. Nie ukrywam, ze chcielibyśmy w spokoju wykończyć domek a potem zamieszkać i dopiero dzisiuś. Ale jak będzie, zobaczymy. Kasiu do zobaczenia o bardziej ludzkiej porze. Pozdrowionka Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.02.2008 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.02.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witaj Kasienko ślicznie wyglądacie trzymam kciuki za rozpoczecie sezonu budowlanego bede Was odwiedzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 19.02.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Cześć Kasieńko! ale cudnie wyglądacie Fajnie, że koleczki macie już za sobą, niestety wiem co to znaczy ... A co do schodów, to widzę, że macie dokładnie to samo ...z tym, że u nas po tzw. poprawieniu, wciąż są do d..py. Biegi co prawda przełożone, ale każdy stopień ma inną wysokość ...i co najlepsze zauważyliśmy to dopiero po rozszalowaniu ...masakra! Patrzcie fachowcom na ręce, aby nie było więcej wtopek Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 19.02.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witaj Kasienko ślicznie wyglądacie trzymam kciuki za rozpoczecie sezonu budowlanego bede Was odwiedzac Dziękuję Małgosiu Odwiedzaj, odwiedzaj, ja też muszę cię odnaleść, bo strasznie jestem ciekawa jak tam piękniście (w co absolutnie nie wątpię ) masz w środeczku.... Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 19.02.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Cześć Kasieńko! ale cudnie wyglądacie Fajnie, że koleczki macie już za sobą, niestety wiem co to znaczy ... A co do schodów, to widzę, że macie dokładnie to samo ...z tym, że u nas po tzw. poprawieniu, wciąż są do d..py. Biegi co prawda przełożone, ale każdy stopień ma inną wysokość ...i co najlepsze zauważyliśmy to dopiero po rozszalowaniu ...masakra! Patrzcie fachowcom na ręce, aby nie było więcej wtopek Pozdrowionka! Witaj Moniczka Jeśli chodzi o schody to już zapowiedzieliśmy, że przed zalaniem musi być wpis do dziennika budowy.... Niestety nasze totalnie zrąbane schody to efekt pracy poprzedniego kierownika, który miał w d..pie wszystko..... Teraz mam nadzieję, że będą zrobione porządnie - jak nie, będą burzyć do skutku Mam nadzieję, że u nas z wtopkami już definitywny koniec Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzień Dobry Kasiu ale ta Twoja Zosieńka śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 19.02.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzień Dobry Kasiu ale ta Twoja Zosieńka śliczna Witaj Romek Ale mi miło, że jeszcze o mnie ktoś pamięta W imieniu Zosieńki dziękuję - to po mamusi hihihihi Nie było mnie trochę na forum a tu widzę, że Ty to już oświeconą górą zostałeś - GRATULACJE A jak tam Twoja Martusia???? Pewnie już zdjęcie z atawarka nieaktualne Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 JA juz kompletnie wpadłem w sidła tego forum niczym śliwka w kompot i włąśnie wczoraj doczłapałem się do olimpu cięszę się że powróciłaś na forum - mam nadzieję,że już na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 A oto Marcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Właśnie Kasiu, musisz nam obiecać, że częściej będziesz zagladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Właśnie Kasiu, musisz nam obiecać, że częściej będziesz zagladać w tej samej minucie piszesz posty co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 A oto Marcia: http://img412.imageshack.us/img412/8080/obraz002gn5.jpg Romek, to zdjęcie już było w innym dzienniku. Poprosimy o nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Romek, to zdjęcie już było w innym dzienniku. Poprosimy o nowe i znowu się czepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Właśnie Kasiu, musisz nam obiecać, że częściej będziesz zagladać w tej samej minucie piszesz posty co ja Jak ja to robię to nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Romek, to zdjęcie już było w innym dzienniku. Poprosimy o nowe i znowu się czepia Nie się czepia tylko chciałaby więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maanmy 20.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 no właśnie juz miałem zapytać co nowego u koleżanki na placu boju . Zosia rośnie niedługo bedzie taka jak mama pozdrawiam maanmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts