kasia w 20.02.2008 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 kuchnia super próbowałem się do czegoś przyczepić -a le w sumie nie ma do czego lodówka rozumiem nie jest zaraz obok piekarnika? Obok szafki z piekarnikiem i kuchenką mikrofalową jest szafka 30 a potem dopiero lodówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.02.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kasiu czy ona regularnie pije częściej że się dziwisz że jeszcze śpi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.02.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 kuchnia super próbowałem się do czegoś przyczepić -a le w sumie nie ma do czego lodówka rozumiem nie jest zaraz obok piekarnika? Obok szafki z piekarnikiem i kuchenką mikrofalową jest szafka 30 a potem dopiero lodówka. no to juz teraz wogóle nie mam żadnych zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kasiu jak będziesz miał wyceny to pisz je od razu. Bardzo jestem ciekawa bo u mnie właśnie robi hydraulik. Ile będziecie mieli podłogówki i czym planujecie ogrzewać domek? Powiem Ci Kasiu, że jak wczoraj podjechałam na budowę i zobaczyłam 11 samochodów i 4 ekipy pracujące to naprawdę byłam w siódmym niebie czego i Tobie jak najszybciej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.02.2008 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kasiu czy ona regularnie pije częściej że się dziwisz że jeszcze śpi? Ona je około 10 razy na dobę... Dla mnie jest super jak wytrzyma 3 godziny.... Do tej pory po wieczornym karmieniu o 19 - zawsze budziła się przed 22 A tak w ogóle to od kilku dni w ogóle jej nie usypiam na rękach, ani przy piersi tylko kładę do łóżeczka, całuję a ona pięknie zasypia sama, samiusieńka Naprawdę zuch dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kasiu czy ona regularnie pije częściej że się dziwisz że jeszcze śpi? Ona je około 10 razy na dobę... Dla mnie jest super jak wytrzyma 3 godziny.... Do tej pory po wieczornym karmieniu o 19 - zawsze budziła się przed 22 A tak w ogóle to od kilku dni w ogóle jej nie usypiam na rękach, ani przy piersi tylko kładę do łóżeczka, całuję a ona pięknie zasypia sama, samiusieńka Naprawdę zuch dziewczynka Skąd ja to znam. Szymek chodził spać o 22 wstawał o 5 a w między czasie 3 karmienia. Co najgorsze na siedząco bo na leżąco nie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.02.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kasiu jak będziesz miał wyceny to pisz je od razu. Bardzo jestem ciekawa bo u mnie właśnie robi hydraulik. Ile będziecie mieli podłogówki i czym planujecie ogrzewać domek? Powiem Ci Kasiu, że jak wczoraj podjechałam na budowę i zobaczyłam 11 samochodów i 4 ekipy pracujące to naprawdę byłam w siódmym niebie czego i Tobie jak najszybciej życzę Monia podłogówki jest około 80m2 - cały parter + łazienka na górze Kaloryfery będą w pokojach na górze - 3, w garażu - 1, i dodatkowo w łazienkach - 2... Wcześniejsze wyceny miałam na około 30000.. Jedna na ponad 50000, ale to był Viessman i tylko z ciekawości robiłam tą wycenę Piec chcemy prawdopodobnie z Hovala - będziemy ogrzewać gazem zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 20.02.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kasiu czy ona regularnie pije częściej że się dziwisz że jeszcze śpi? Ona je około 10 razy na dobę... Dla mnie jest super jak wytrzyma 3 godziny.... Do tej pory po wieczornym karmieniu o 19 - zawsze budziła się przed 22 A tak w ogóle to od kilku dni w ogóle jej nie usypiam na rękach, ani przy piersi tylko kładę do łóżeczka, całuję a ona pięknie zasypia sama, samiusieńka Naprawdę zuch dziewczynka Skąd ja to znam. Szymek chodził spać o 22 wstawał o 5 a w między czasie 3 karmienia. Co najgorsze na siedząco bo na leżąco nie chciał. O kurdę to faktycznie przegięcie Ja na siedząco to chyba karmiłam w swoim życiu może z 5 razy - nie lubię Ale tak jak wcześniej pisałaś trzeba było przez to wszystko przejść i potem to wystarczy jeden uśmiech, żeby zapomnieć o nieprzespanych nocach i niewygodnych karmieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 50000 tysięcy Ceny z kosmosu. U mnie będzie też 80 m2 podłogówki + łazienka na górze i 8 grzejników. Materiały bez grzejników i pieca wyjdą coś około 7500-8000 pln + robocizna 120 z punktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Kasiu czy ona regularnie pije częściej że się dziwisz że jeszcze śpi? Ona je około 10 razy na dobę... Dla mnie jest super jak wytrzyma 3 godziny.... Do tej pory po wieczornym karmieniu o 19 - zawsze budziła się przed 22 A tak w ogóle to od kilku dni w ogóle jej nie usypiam na rękach, ani przy piersi tylko kładę do łóżeczka, całuję a ona pięknie zasypia sama, samiusieńka Naprawdę zuch dziewczynka Skąd ja to znam. Szymek chodził spać o 22 wstawał o 5 a w między czasie 3 karmienia. Co najgorsze na siedząco bo na leżąco nie chciał. O kurdę to faktycznie przegięcie Ja na siedząco to chyba karmiłam w swoim życiu może z 5 razy - nie lubię Ale tak jak wcześniej pisałaś trzeba było przez to wszystko przejść i potem to wystarczy jeden uśmiech, żeby zapomnieć o nieprzespanych nocach i niewygodnych karmieniach Ja też nie pzrepadałam ale jak mus to mus. Było minęło a teraz Szymek to jest tak samodzielny, że potrzebuje mnie tylko do zabawy i przytulanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.02.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Kasiu, zajrzyj do swojego profilu. Nie wydaje Ci się, że powinnaś wprowadzić małą zmianę? Co do schodów do wyrazy współczucia. Trzymam kciuku, żeby tym razem wyszły. A jak tam wycena hydrauliki? Masz już jakąś bardziej optymistyczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 23.02.2008 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 już zmienione wycena najpawdopodobniej będzie dzisiaj - wieczorkiem wkleję miłej soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mamy wtorek a tu cały czas cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.02.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mamy wtorek a tu cały czas cisza w gorącej wodzie kąpana jak się ma małe dzieci to sie nie ma czasu - powinna Pani coś o tym wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.02.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Mamy wtorek a tu cały czas cisza w gorącej wodzie kąpana jak się ma małe dzieci to sie nie ma czasu - powinna Pani coś o tym wiedzieć no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.02.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 czekamy jeszcze na jedną wycenę i chyba mogę już powiedzieć, że zaczynamy od poniedziałku wykańczać naszą chałupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 czekamy jeszcze na jedną wycenę i chyba mogę już powiedzieć, że zaczynamy od poniedziałku wykańczać naszą chałupkę Kasiu, cieszę się, że idziecie do przodu. Nareszcie będzie co czytać. Czekam na dalsze dobre wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.02.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 czekamy jeszcze na jedną wycenę i chyba mogę już powiedzieć, że zaczynamy od poniedziałku wykańczać naszą chałupkę super wiadomość a jaki macie harmonogram prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.02.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 same dobre wiesci Kasiu Zosienka przyniosła ze sobą mnóstwo pozytywnych fluidów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.02.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 czekamy jeszcze na jedną wycenę i chyba mogę już powiedzieć, że zaczynamy od poniedziałku wykańczać naszą chałupkę Kasiu, cieszę się, że idziecie do przodu. Nareszcie będzie co czytać. Czekam na dalsze dobre wiadomości ja też moniczka się bardzo cieszę i nareszcie będzie o czym pisać... i w końcu mój dziennik zrobi się budowlanym, a nie macierzyńsko-wychowawczym Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts