kasia w 27.02.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 czekamy jeszcze na jedną wycenę i chyba mogę już powiedzieć, że zaczynamy od poniedziałku wykańczać naszą chałupkę super wiadomość a jaki macie harmonogram prac? cześc romek no więc najpierw schody.... szambo, przyłącze wody instalacja wodno-kanalizacyjna instalacja centralnego ogrzewania (na dole podłogówka + kaloryfer w łazience i garażu, na górze kaloryfery + podłogówka tylko w łazience) ścianki działowe na poddaszu ocieplenie poddasza no i między tym gdzieś elektryk - muszę sobie tylko przemyśleć gniazdka i takie tam pierdołki, no i czekam na wstępny projekt kuchni (w przyszły czwartek) pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 czekamy jeszcze na jedną wycenę i chyba mogę już powiedzieć, że zaczynamy od poniedziałku wykańczać naszą chałupkę Kasiu, cieszę się, że idziecie do przodu. Nareszcie będzie co czytać. Czekam na dalsze dobre wiadomości ja też moniczka się bardzo cieszę i nareszcie będzie o czym pisać... i w końcu mój dziennik zrobi się budowlanym, a nie macierzyńsko-wychowawczym Buźka Kasiu, jak dla mnie może być i macierzyńsko-wychowawczy Chociaż życzę Ci z całego serca budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.02.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 same dobre wiesci Kasiu Zosienka przyniosła ze sobą mnóstwo pozytywnych fluidów witaj Małgosiu mam nadzieję, że te pozytywne fluidy będą trwały do czasu, kiedy wprowadzimy się do naszego domku Fajnie byłoby, gdyby swoje pierwsze urodzinki obchodziła już pod nowym adresem Przesyłamy Ci duuuuużo buźiaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 28.02.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mnie sie wydaje Kasiu ze te 8 tys za meble (w tym systemy do szuflad np hettich z samodomykaczami) to atrakcyjna cena, bardzo atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.02.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 o kASIU POWRÓT DO STAREGO ATAWARKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 29.02.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Mnie sie wydaje Kasiu ze te 8 tys za meble (w tym systemy do szuflad np hettich z samodomykaczami) to atrakcyjna cena, bardzo atrakcyjna Tak wyszło z moich obliczeń - szafki z mdf, ale bez samodomykaczów, bez bajerów, do tego jest dopłata.... Wszystko wyjdzie w czwartek - ciekawa jestem czy szczena mi opadnie... Projekt 250 zł- więc nawet jak pani coś fajnego wymyśli, a cena mi nie będzie odpowiadać to będę szukać dalej Pozdróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 29.02.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 o kASIU POWRÓT DO STAREGO ATAWARKA zainspirowana przez Ciebie i Monikę koniec dzieci - czas wziąć się do konkretnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Kasiu, widzę, że tryskasz optymizmem i oby jak najdłużej. Mam nadzieję, że nie traficie już na żadnych partaczy. My też już chyba wyczerpalismy limit bo ostatnie ekipy spisują się bez zarzutu. A ja czekam z niecierpliwością na projekt kuchni pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 trzymam kciuki Kasiu czekam na wiesci codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 29.02.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Moniczka też mam nadzieję, że z paprokami już koniec Małgosieńka kochana jesteś - to bardzo miłe, że komuś chce się czytać co tam w naszej dziurze się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Małgosieńka kochana jesteś - to bardzo miłe, że komuś chce się czytać co tam w naszej dziurze się dzieje jaka dziura?! to jedno z najpiekniejszych miejsc na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 29.02.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Małgosieńka kochana jesteś - to bardzo miłe, że komuś chce się czytać co tam w naszej dziurze się dzieje jaka dziura?! to jedno z najpiekniejszych miejsc na forum! Łukasz już powoli zaczyna działać w kierunku upiększania naszego widoku z tarasu... Skarpa nie będzie taka stroma - zniweluje ją i będą takie dwa stopnie, obsadzone różnymi roślinami. Ciężko to opisać, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu jak pogoda dopisze to popstrykam fotki z dotychczasowych postępów. Ale to nie zmienia postaci rzeczy, że dziura będzie tylko mniejsza (wizualnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 jak przyjade to z jakąś ładną roślinką do posadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 29.02.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 jak przyjade to z jakąś ładną roślinką do posadzenia świetny pomysł i z przyjazdem i z roślinką Małgosieńko zawsze będziesz mile widzianym gościem w naszych murach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 01.03.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 (edytowane) . Edytowane 23 Stycznia 2015 przez isztar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 01.03.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witaj isztar Fajnie, że zaglądnęłaś Wiesz ja się trochę pochwaliłam skutecznością debridatu i boboticu Było fajnie przez niecałe dwa tygodnie i znowu bóle brzuszka się nasiliły... Przestrzegam diety - normalnie już nie mogę patrzeć na te kurczaki na parze z marchewką i takie tam inne.... Zjadłabym pół słoika nutelli, frytki albo chlebek zapiekany w jajku z dużą ilością sera żółtego (w naszym domu nazywa się to czum-czum). Nie wiem czemu cały czas się pręży i płacze, uspokaja się na rękach ale też nie zawsze. No i uwielbia leżeć bez pieluchy... A co powiedzieli w szpitalu, robili Jeremiemu jakieś badania???? Mnie mój tata podobno pół roku nosił na rękach, bo też miałam problemy z brzuchem - więc może to dziedziczne???? sama już nie wiem Dzisiaj był gorszy dzień i już miałam dość - wyobraź sobie, że chciałam spróbować dać jej mleczko z butelki (bebilon ha).... Ona normalnie wpadła w taki szał, że aż zrobiła się czerwona - w ogóle miała w d.... takie mleko (herbatkę i wodę umie pić z butelki) Mam nadzieję, że to minie... Pozdrawiam i wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.03.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Kasiu, mój Szymek po kurczaku miał straszne kolki. Mój lekarz, zresztą bardzo dobry pediatra, odradzał mi kurczaka. Kurczaki są strasznie faszerowane hormonami i antybiotykami. Jedyną zaletą tego mięsa jest tylko to, że jest białe. Najdrowszym mięsem jest indyk. Ewentualnie królik lub jagnięcina (dla mnie obrzydliwe). Co do debridatu to trzeba go podawać regularnie, co najmniej 5-6 tygodni. Ja Szymkowi podawałam coś do 8 m-ca. Trzymam za Was kciuki i za Wasze dzieciaczki. Kolki są straszne, wymęczają człowieka fizycznie i psychiczne, ale na całe szczęście się kończą. Czego Wam kochane mamy z całego serca życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 02.03.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 (edytowane) . Edytowane 23 Stycznia 2015 przez isztar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 02.03.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Kasiu, mój Szymek po kurczaku miał straszne kolki. Mój lekarz, zresztą bardzo dobry pediatra, odradzał mi kurczaka. Kurczaki są strasznie faszerowane hormonami i antybiotykami. Jedyną zaletą tego mięsa jest tylko to, że jest białe. Najdrowszym mięsem jest indyk. Ewentualnie królik lub jagnięcina (dla mnie obrzydliwe). Co do debridatu to trzeba go podawać regularnie, co najmniej 5-6 tygodni. Ja Szymkowi podawałam coś do 8 m-ca. Trzymam za Was kciuki i za Wasze dzieciaczki. Kolki są straszne, wymęczają człowieka fizycznie i psychiczne, ale na całe szczęście się kończą. Czego Wam kochane mamy z całego serca życzę. Hej Monia Z tym debridatem to fajnie wiedzieć - Zośka bierze go około 4 tygodni, tak więc jest szansa, że jeszcze będzie lepiej i faktycznie okaże się, że ten lek jest skuteczny Zobaczymy..... Ja przy Piotrku miałam problem, żeby stwierdzić po czym płacze... ale wczorajszy ból brzucha Zośki już wiem z czego.... dałam sobie trochę sera żółtego do makaronu z sosem pomidorowym (nie można tego nazwać spagetti, bo tam ani cebulki, ani mięska smażonego, ani przypraw - jedynie ziółka prowansalskie i sól)... Buźka Moniczka - pozdrówki dla Szymka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 02.03.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 kasia widzę, że mamy podobne problemy... Ja czasami nie przestrzegam diety i nic się na gorsze nie zmienia....wczoraj były cztery łyżki nutelli mimo, że Jeremi ma podejrzenie alergii pokarmowej na mleko. Tylko czy jestem na diecie czy nie jest tak samo. U nas to nie tylko kolki...chociaż kolki też są Jakiś taki ogólny niepokój, brak snu, potrafił przespać 4 godziny na dobę, teraz jest trochę lepiej...chociaż do normalności daleko śpi może 7 - 8 godzin na dobę łącznie W szpitalu miał bardzo dużo badań i konsultacji, nie wszystko jest ok ale jakiś poważniejszych odchyleń nie znaleźli za to mały przyniósł ze szpitala do domu grypę jelitową i nas wszystkich zaraził i prawie straciłam pokarm. A on na sztuczne mleko reaguje tak samo jak twoja ( mimo że w szpitalu pił ) na razie urządza sobie od tygodnia głodówkę i prawie nie je...od dwóch tygodni chudnie a lekarz czeka i obserwuje Jedyna zaleta szpitala jest taka, że w końcu zassał smoka ( oczywiście toleruje go czasami) bo miałam już w domu całą kolekcje i nie chciał, więc teraz ma tego szpitalnego Witaj isztar Faktycznie z tym spaniem Jeremiego to masz niefajnie Zośka raczej w nocy śpi więc w sumie powinnam się cieszyć Jeśli chodzi o smoczek to za żadne skarby nie da se go wsadzić do buźki Ale pocieszmy się, że będzie w końcu dobrze Pozdrawiam i jeszcze raz duuużo pogody ducha życzę kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts