Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Magda - no fuczy fuczy - dzisiaj zwalili schody i podobno zrobił się ogromny hol - jutro tam jadę więc cyknę co nie co :wink:

Moniczka - widziałam, komentowałam :lol: :lol: :lol:

Buźka

Widziałam, widziałam. Ja też czekam na fotki.

Buziaczki :D

kasia w napisał:

Magda - no fuczy fuczy - dzisiaj zwalili schody i podobno zrobił się ogromny hol - jutro tam jadę więc cyknę co nie co

No to czekam z niecierpliwością na fotki! :D

A z czego będą schody? Dąb, buk, czy co innego?

Buziak M.

Kasiu,

A gdzie ten skrzat, którego ostatnio wirtualnie odwiedzałam?

Niemozliwe....ale poszliście do przodu.

I jeśli nadal ktoś nie wierzy w Waszą przeprowadzkę, niech lepiej otworzy oczy.

W takim tempie cuda można zdziałać.

A Zosieńka- to mały, cudny skarb.

Jest śliczna.

Pozdrawiam,

Dominika

Hej Dominika :)

Dzięki za miłe słowa....

Fajnie, że znowu jesteś.... patrzyłam co tam u ciebie :)

Dalej budujecie na odległość????

Jeśli tak to podziwiam - okna śliczne, pokoiki nabierają kształtów - SUPER :D

A takiego małego bąbelka również Wam życzę :wink: :lol:

Pozdróweczki kasia

Kasia, chciałam Ci podziękować :D Czytałam rano Twój dziennik i przy dzisiejszej wizycie na mojej budowie zauważyłam, że w części garażu też izolacja pozioma nie wystaje spod ściany :o Już dzwoniliśmy do kierbuda, bardzo się zdenerwował i w poniedziałek przyjedzie. Gdyby nie Ty, to bym na to nie zwróciła uwagi.
Kasia, chciałam Ci podziękować :D Czytałam rano Twój dziennik i przy dzisiejszej wizycie na mojej budowie zauważyłam, że w części garażu też izolacja pozioma nie wystaje spod ściany :o Już dzwoniliśmy do kierbuda, bardzo się zdenerwował i w poniedziałek przyjedzie. Gdyby nie Ty, to bym na to nie zwróciła uwagi.

Witaj agakz :D

Miło mi gościć cię u mnie i cieszę się, że mój wpis Ci się przydał.....

Gdybyśmy od początku mieli naszego obecnego kierownika to taki błąd na 100% nie miał by miejsca.... A nasz poprzedni kierownik był totalnym idiotą i zwykłym konowałem i dlatego właśnie teraz musimy ponosić konsekwencje jego niedopatrzeń i zaniedbań....

Pozdrawiam

kasia

Hejka Kasiu! :D

No, niezłą jazdę mieliście z tą izolacją poziomą ...współczuję! Całe szczęście, że w porę się zorientowaliście. :)

Zosiczek - to śliczna panna! Z taką buźką nic, tylko reklamować "gerberki" i "Chicco" :D :wink: Wogóle, oba dzieciaczki są cudne. Oj, będziecie się kiedyś opędzać od "panien" i "kawalerów"... :wink:

Buźka :p

Magda

Hejka Kasiu! :D

No, niezłą jazdę mieliście z tą izolacją poziomą ...współczuję! Całe szczęście, że w porę się zorientowaliście. :)

Zosiczek - to śliczna panna! Z taką buźką nic, tylko reklamować "gerberki" i "Chicco" :D :wink: Wogóle, oba dzieciaczki są cudne. Oj, będziecie się kiedyś opędzać od "panien" i "kawalerów"... :wink:

Buźka :p

Magda

też muszę u siebie to dopilnować bo mogą być jajca, a dopilnowac chyba muszę siebie bo pewnie sam to będę robił :D

kto u Was to podkuwanie robił ?

teraz już wiem, że na bank będę musiał to samo zrobić bo mam folię przycięta do pustaków na równo więc teraz podkuwanie mnie czeka i doklejanie tam folii.

izolować będziemy folią nie papą, muszę poszukać czy dysperbit nie rozpuszcza folii i czym trwale zaizolować połączenie folii tej na fundamencie i tej co ma być pod wylewką.

To i tak Łukasz masz lepiej niż my, ponieważ u nas w większości folia była położona nierówno i tak np. po jednej stronie ściany wystawała 10 cm a z drugiej nie było jej wcale - podkuwali się na około 10 cm....

Robiła to nasza obecna ekipa....

Pozdrawiam kasia

To i tak Łukasz masz lepiej niż my, ponieważ u nas w większości folia była położona nierówno i tak np. po jednej stronie ściany wystawała 10 cm a z drugiej nie było jej wcale - podkuwali się na około 10 cm....

Robiła to nasza obecna ekipa....

Pozdrawiam kasia

lepiej - nielepiej ale znów piątek i sobota zajęta :evil: :evil: :evil:

Co tam wylewki ;) Ale Wasza Zosienka to jest cudna - ten usmiech :D Jest sliczna!

A tak powaznie - dobra robota, ze ktos sie zreflektowal - nie ma nic gorszego niz grzybek w domu - wiem, bo walcze juz dlugo, ale na szczescie juz niedlugo wyprowadzka ...

Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za szybkie prace po dniu matki ;))

Hej Dominika

Dzięki za miłe słowa....

Fajnie, że znowu jesteś.... patrzyłam co tam u ciebie

Dalej budujecie na odległość????

Jeśli tak to podziwiam - okna śliczne, pokoiki nabierają kształtów - SUPER

A takiego małego bąbelka również Wam życzę

Pozdróweczki kasia

Hej,

Dalej na odległość... :( Tata i mama nad wszystkim muszą czuwać.

Powiem szczerze, ze im domek bardziej udomowiony tym trudniej się z nim za każdym razem żegnać. No ale co tam...nie narzekam...coś za coś. Mam nadzieję, ze za dwa lata sie w końcu wprowadzimy. Wcześniej nie ma szans.

Co do Waszych wylewek...dobrze, ze obecny kierownik zauważył...i proszę wklejaj jak najwięcej fotek, bo się ten Wasz domeczek pięknie ogląda...

Pa.

Łukasz - nie przejmuj się w długi weekend i tak ma padać :wink: :lol:

Lipowa Panienko - dzięki za komplementa :lol: A z tym grzybem to mogło być niefajnie - na szczęście już jest po temacie :roll:

Moniczka - jeśli chodzi ci o tą folię co jest na styropianie ( no w sumie to innej tam nie ma :wink: ) to powiem ci hmmmm no :oops: :oops: :oops: nie wiem :roll:

Nie zwróciłam na to uwagi, wiem tylko, że na tej foli jest siatka :roll:

Ale w piątek się zapytam, albo sama sprawdzę.... :wink:

Buźka

Dominiczka - trzymam kciuki za wasz powrót i wasz dom :lol: :lol: :lol:

Cześć wam, bardzo podoba mi się wasz domek - ja też taki postawię jeszcze działeczka nie kupiona ale we wrześniu się wyjaśni - powodzenia z dalszymi pracami - wklejajcie zdjęcia domek jest boski.

smart350 - dzięki, nam domek też bardzo się podoba :lol:

Łukasz - jutro w naszych rejonach ma świecić słoneczko, także żadne prace na budowie nie wskazane - TYLKO ODPOCZYWAĆ i nabierać sił przed nowym, pracującym tygodniem :)

Pozdrawiam

kasia