roni 05.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Kasiu... Ale ona piękna... Ale wracając do spraw budowlanych...tez się już powoli zastanawiamy nad instalacjami i się zdecydować nie możemy- podłogówka czy grzejniki, a jeśli podłogówka to czy wszędzie czy tylko na dole... Powiem szczerze, ze przerażają mnie te koszty...ale ciekawe czy grzejniki wszędzie wyszłyby dużo taniej ??? A na co w ogóle zwracać uwagę przy wyborze takiej podłogówki...kompletnie nie mam pojęcia...muszę się już powoli dokształcać, także pisz jak najwięcej i fotki wklejaj, bo się pewnie często wzorować będziemy Pozdrawiam ciepło, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.06.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Moniczka, Dominiczka - w imieniu królewny dzięki za komplementy Dominika nie wiem czy grzejniki wyszłyby taniej U nas wybór padł na podłogówkę, z powodu braku miejsca na zamontowanie kaloryferów. Nie wiem jak to wszystko będzie się spisywać... mam nadzieję, że będziemy zadowoleni i rachunki za gaz też nas nie powalą na kolana. Pozdróweczki i uściski kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 06.06.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 nic nie piszesz o wylewkach a dzisiaj już piątek, miały być w środę udało się ? jakąś fajną masz tą piankę dylatacyjną, to jakaś taka z folią czy jak bo tą co ja mam mieć to taka zwykła pianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.06.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hej Malutka śliczna Ci się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.06.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 nic nie piszesz o wylewkach a dzisiaj już piątek, miały być w środę udało się ? jakąś fajną masz tą piankę dylatacyjną, to jakaś taka z folią czy jak bo tą co ja mam mieć to taka zwykła pianka Wylewki robiliśmy dopiero dzisiaj, bo poprzedni goście nas olali Ta pianka u nas to bez folii jest, taka zwykła pianka Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.06.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 hej Malutka śliczna Ci się udała Dzięki mikopiko Słodziutka jest nieziemsko, nic tylko ją schrupać Pozdrowionka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.06.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Właśnie wyczytałem że chrzciny już były A ja przegapiłem Wszystkiego najlepszego dla Zosieńki!!!! Buziaki gorące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.06.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Cześć Romek Dziękuję za życzenia dla Zosieńki Jak tam Twoje poddasze? Pokoiki gotowe? Pozdrawiam cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.06.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Cześć Kasiu Niestety nic nie jest gotowe Chyba z trzy miesiące przepychałem się z bankami w sprawie podwyższenia kredytu. Ale w końcu podpisałem umowę. Teraz spłacam stary kredyt ( pierwsza transza nowego) a potem dostanę tą dodatkową kwotę i ruszam z wszelakimi robotami. Oby nastąpiło to jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.06.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Cześć Kasiu Niestety nic nie jest gotowe Chyba z trzy miesiące przepychałem się z bankami w sprawie podwyższenia kredytu. Ale w końcu podpisałem umowę. Teraz spłacam stary kredyt ( pierwsza transza nowego) a potem dostanę tą dodatkową kwotę i ruszam z wszelakimi robotami. Oby nastąpiło to jak najszybciej No to fajnie, że udało Ci się załatwić sprawy związane z kredytem Trzymam kciuki za wasze poddasze Pozdróweczki dla Martusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.06.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Kasieńko, piękne prezentują się wylewki To teraz suszcie i ruszajcie z wykończeniówką. Będę trzymać kciuki, zecy wszystko się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 08.06.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 oj wylewki jak są to już jest dobrze można walnąć paletę na to materac i spać u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.06.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Nigdy nie myślałem że będę się zachwycał betonowymi podłogami Ale właśnie się zachwycam i wisi mi to co sobie o mnie pomyślicie. Pięknie Kasiu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.06.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Kasieńko, piękne prezentują się wylewki To teraz suszcie i ruszajcie z wykończeniówką. Będę trzymać kciuki, zecy wszystko się udało Suszymy się, suszymy Kciuki Monika przydadzą się na pewno - jak na razie jest szansa, ze się uda we wrześniu wprowadzić Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.06.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 oj wylewki jak są to już jest dobrze można walnąć paletę na to materac i spać u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.06.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Nigdy nie myślałem że będę się zachwycał betonowymi podłogami Ale właśnie się zachwycam i wisi mi to co sobie o mnie pomyślicie. Pięknie Kasiu!!!!!!! hahaha, mi też podobają się nasze podłogi z piachu i cementu Piotrek też był dzisiaj zachwycony jak zobaczył wylewki W szczególności podobało mu się echo, które odbijało się od ścian. http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/6/6/1/34098387_d.jpg Coraz bardziej do niego dociera, że będziemy tam mieszkać Do nas też.... Pozdrówki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.06.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kasiu czy ja dobrze usłyszałem??? Już we wrześniu będziecie się wprowadzać???? wspaniała wiadomość!!!! A pamiętam jak jescze niedawno zobaczyłem pierwsze zdjęcie działki Az sie łza w oku kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.06.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Aha jescze jedno Uwielbiam jak wklejasz zdjęcia dzieciaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 10.06.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kasiu czy ja dobrze usłyszałem??? Już we wrześniu będziecie się wprowadzać???? wspaniała wiadomość!!!! A pamiętam jak jescze niedawno zobaczyłem pierwsze zdjęcie działki Az sie łza w oku kręci Wrzesień to moje optymistyczne założenie Ja jak najbardziej w to wierzę - gorzej z resztą rodzinki Ciągle słyszę, a po co tak się spieszycie, lepiej na wiosnę, niech dom sobie wysycha, itd.itd Góra przygotowana do malowania, dół jeszcze chwilka i też już będzie gotowy... Więc na co tu czekać???? A pierwsz zdjęcia działki też pamiętam.... I pamiętam jeszcze jak mało wtedy o budowaniu wiedziałam Aha jescze jedno Uwielbiam jak wklejasz zdjęcia dzieciaczków Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.06.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wrzesień to moje optymistyczne założenie Ja jak najbardziej w to wierzę - gorzej z resztą rodzinki Ciągle słyszę, a po co tak się spieszycie, lepiej na wiosnę, niech dom sobie wysycha, itd.itd Góra przygotowana do malowania, dół jeszcze chwilka i też już będzie gotowy... Więc na co tu czekać???? wierz w to dalej i nie dawaj się przkonywać zadnym pesymistom U nas mury ruszały w kwietniu a w sierpniu się wprowadzaliśmy. Wprawdzie na niewykończone ale na własne, wymarzone trzymam mocno kciuki za ten wrzesień Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts