kasia w 11.06.2008 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 wierz w to dalej i nie dawaj się przkonywać zadnym pesymistom U nas mury ruszały w kwietniu a w sierpniu się wprowadzaliśmy. Wprawdzie na niewykończone ale na własne, wymarzone trzymam mocno kciuki za ten wrzesień Pozdrówka Wow, w cztery miesiące - jestem w szoku Dzięki za kciukaski, przydadzą się Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.06.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Romku, tempo ekspresowe. My się grzebiemy już rok i pewnie jeszcze z rok nam się zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.06.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Kasiu śliczne zdjęcie swoich dzieciaczków wkleiłaś Mam śliczną krześniaczkę Naprawdę zastanawiasz sie nad czerwoną elewacją Gratuluję odwagi Zobacz sobie u Mayland jak wyszł ajej czerwona elewacja Ja bym się nie odważył na taki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.06.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Romku, tempo ekspresowe. My się grzebiemy już rok i pewnie jeszcze z rok nam się zejdzie ale ja nadal nie mam wykończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.06.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Romku, tempo ekspresowe. My się grzebiemy już rok i pewnie jeszcze z rok nam się zejdzie ale ja nadal nie mam wykończone ale juz mieszkasz i chyba niedługo wykończysz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.06.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Romku, tempo ekspresowe. My się grzebiemy już rok i pewnie jeszcze z rok nam się zejdzie ale ja nadal nie mam wykończone ale juz mieszkasz i chyba niedługo wykończysz co? chyba siebie - finansowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.06.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Romku, tempo ekspresowe. My się grzebiemy już rok i pewnie jeszcze z rok nam się zejdzie ale ja nadal nie mam wykończone ale juz mieszkasz i chyba niedługo wykończysz co? chyba siebie - finansowo To nie jesteś sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.06.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Romku, tempo ekspresowe. My się grzebiemy już rok i pewnie jeszcze z rok nam się zejdzie ale ja nadal nie mam wykończone ale juz mieszkasz i chyba niedługo wykończysz co? chyba siebie - finansowo To nie jesteś sam marna pociecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.06.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Kasiu śliczne zdjęcie swoich dzieciaczków wkleiłaś Mam śliczną krześniaczkę Naprawdę zastanawiasz sie nad czerwoną elewacją Gratuluję odwagi Zobacz sobie u Mayland jak wyszł ajej czerwona elewacja Ja bym się nie odważył na taki kolor Patrzyłam na tą elewację u Mayland - piękna Cały czas szukam elewacji w takich ceglanych kolorkach, myślę, że u nas będzie ciekawie wyglądać. Brama i okna są białe więc zrobi się trochę kontrastowo. Jeszcze mamy trochę czasu na przemyślenia Co do krześniaczki to dzięki za komplementa Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 14.06.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Cześć Ksieńko! Powoli nadrabiam zaległości Oj dzieje się u Was dzieje aż miło popatrzeć Wszystko piękne i tynki i wylewki, ale dzieciaczki najpiękniejsze Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.06.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.06.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A witam cię Romku Jak tam mija poniedziałek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.06.2008 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Cześć Ksieńko! Powoli nadrabiam zaległości Oj dzieje się u Was dzieje aż miło popatrzeć Wszystko piękne i tynki i wylewki, ale dzieciaczki najpiękniejsze Gratuluję! Hejka Moniczka Też lubię patrzeć jak u nas się coś dzieje A najbliższe miesiące to będzie się działo, oj będzie Już w mieszkaniu nie chce mi się nic robić, ani okna umyć, ani w szafkach posprzątać.... ach już bym sobie ze szmatą polatała po nowych podłogach Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.06.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A witam cię Romku Jak tam mija poniedziałek??? poniedziałek jest okropny - muszę tu siedzieć, pracować ..a za oknem tak ładnie ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.06.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 A witam cię Romku Jak tam mija poniedziałek??? poniedziałek jest okropny - muszę tu siedzieć, pracować ..a za oknem tak ładnie ehhhh Więcej optymizmu Romek Pomyśl sobie, że za niedługo będziesz po pracy, a za oknem dalej będzie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.06.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 na szczęście jescze godzinka i parę minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.06.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Kasiu widze że masz znowu dobre wiadomości Fajnie że będziecie mieć schody A ja oczywiście liczę jutra na zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 17.06.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 hejka Kasiu Jak tam Twój synek? Lepiej coś? Kuruj go, bo piątek tuż tuż... Słuchaj, jaka jazda, mój młody do strzału Cię zapamiętał ( a widział Cię przecież tylko przez okno samochodu ). Jezu, nie wiem co na sobie miałaś, jakąś sportową odblaskową kurtkę chyba, bo młody, na plan odwiedzenia Waszej budowy, walnął tekstem : "acha, u tej pani, co była ubrana jak te panie, co pilnują samochodów na parkingach"... No comments. Następnym razem wyszykuj się Dzieci są zabójcze! O mnie powiedział koledze z przedszkola tak: "moja mama to ta, która zawsze chodzi w szalikach. Tylko nie takich grubych, tylko cienkich. Jak prześcieradła." Na to kolega ze zdumieniem zapytał: "w prześcieradłach??? Czy twoja mama nie ma pieniędzy, żeby sobie kupić ubranie?! " Aż strach pomyśleć w czym będę chodzić, jak ruszymy z budową.... pzdr M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.06.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 madmegs ale się uśmiałem Twój synek jest niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 17.06.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 madmegs ale się uśmiałem Twój synek jest niesamowity Hej Rom Dzięki za komplement. Na pewno się mojemu urwisowi spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts