Ewa Ficoń 13.12.2006 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witaj Kasiu.. niekiedy przegladam Twój dziennik.. i ciesze sie ze w końcu sprawa drogi za wami.. a projekt wybrany.Bede mocno trzymała kciuki.. zeby wam sie nadal pozytywnie układało.Bardzo fajny ten Skrzacik.. mysle ze gdybym sie budowała od "zera " tez wybrałabym cos w tym stylu. My kupilismy gotowy dom.. i to dosyc spory.. i mysle ze troche za duży. Zawsze najwieksze problemy pojawiaja sie przy wykańczaniu.. wiec mysle ze nie ma sensu przesadzac z metrażem... Macie piekna działke.... wiec bedzie piekny domek.Mocno 3mam kciuki aby nie zabrakło wam zapału.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Kasiu biorę się za chłodzenie szampana. Daj znać czy projekt kupiony http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/39/Champagne.jpg/180px-Champagne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.12.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witaj Kasiu.. niekiedy przegladam Twój dziennik.. i ciesze sie ze w końcu sprawa drogi za wami.. a projekt wybrany. Bede mocno trzymała kciuki.. zeby wam sie nadal pozytywnie układało. Bardzo fajny ten Skrzacik.. mysle ze gdybym sie budowała od "zera " tez wybrałabym cos w tym stylu. My kupilismy gotowy dom.. i to dosyc spory.. i mysle ze troche za duży. Zawsze najwieksze problemy pojawiaja sie przy wykańczaniu.. wiec mysle ze nie ma sensu przesadzac z metrażem... Macie piekna działke.... wiec bedzie piekny domek. Mocno 3mam kciuki aby nie zabrakło wam zapału.. Pozdrawiam Ewcia zapału to mi na pewno nie braknie Ja też trzymam kciuki za wasz piękny domek w niezwykłym miejscu. Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.12.2006 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Kasiu biorę się za chłodzenie szampana. Daj znać czy projekt kupiony http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/39/Champagne.jpg/180px-Champagne.jpg Cześć Romek!!! Projekt zamówiony, zapłacony, ma przyjść w piątek, a najpóźniej w poniedziałek. NO TO ZA SKRZATKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 13.12.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 ZA SKRZATA - BARWNEGO BRATA Dołączam się do toastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 14.12.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 GRATULACJE Kasiu to jest na pewno bardzo, bardzo dobry zakup . Będę śledzić Wasz dziennik i trzymać za Was kciuki . pozdrowionka Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.12.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 kasiu nie nastawiaj sie na Pana Bogdana aż nie zobaczysz kosztorysu. Kasa to kasa i nie ma zmiłuj się jak będzie za drogi to szukaj kogoś innego. Zresztą myślę, że mimo wszystko powinnaś się jescze zwrócić gdzieś indziej w sprawie kosztorysu, żeby mieć jakieś porównanie, nie możesz polegać na jednym kosztorysie. Daj znać jak się rozwinęła sprawa z Panem Bogdanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.12.2006 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Masz rację Romek kasa to kasa i nie ma zmiłuj się. Mam na oku jeszcze dwie ekipki. Jak będę miała projekt, to poproszę ich o kosztorys i porównam. Zależy mi na kimś poleconym i sprawdzonym, a nie na ludziach z ogłoszenia.Dam znać co z panem Bogdanem.Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.12.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 hURRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAA Napisz Kasiu szybko wrażenia po lekturze projektu To sie nazywa szybko podejmować decyzje....pół roku byliście nastawieni na Barwnego a tu w ciągu kilku dni zmiana decyzji i już projekt w domu No no jak tak szybko będziecie działać to parapetówa już niedługo Kurcze trochę mam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 17.12.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 No to superek Kasiu !!! A czy mogła byś mi przesłać skany twojego projektu ??? [email protected] coraz bardziej mi się podoba a zwłaszcza to że niedaleko mnie też go budują, więc jak się uda to może nie długo tam zawitam by się wpasować Martwi mnie to poddasze bo ja mam 1.94 wzrostu i tam troche ciasno jest. Jak bym miał podnosić kolanko to tylko o jeden pustak ale czy to wystarczy to muszę zobaczyć na rzutach, więc błagam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.12.2006 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 No to superek Kasiu !!! A czy mogła byś mi przesłać skany twojego projektu ??? [email protected] coraz bardziej mi się podoba a zwłaszcza to że niedaleko mnie też go budują, więc jak się uda to może nie długo tam zawitam by się wpasować Martwi mnie to poddasze bo ja mam 1.94 wzrostu i tam troche ciasno jest. Jak bym miał podnosić kolanko to tylko o jeden pustak ale czy to wystarczy to muszę zobaczyć na rzutach, więc błagam !!!! wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 17.12.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Dostałem i studiuje Dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.12.2006 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 hURRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAA Napisz Kasiu szybko wrażenia po lekturze projektu To sie nazywa szybko podejmować decyzje....pół roku byliście nastawieni na Barwnego a tu w ciągu kilku dni zmiana decyzji i już projekt w domu No no jak tak szybko będziecie działać to parapetówa już niedługo Kurcze trochę mam daleko Cześć Romek! Wrażenia po przeczytaniu projektu bardzo pozytywne, oprócz tego, że byłam pewna, że dach zarówno w Skrzacie jak i w Barwnym nie jest taki jak Twój tylko taki nie wiem jak to napisać do szpica w kształcie zbliżonym do piramidy. Teraz już wiem ponieważ widać to tylko na rysunku elewacji bocznej. Ale spoko, może być. Mam Romek do ciebie pytanko. W którym miejscu masz w swoim domku kominek. Czy na tej ścianie, przy kuchni tak jak jest w projekcie, czy zmienialiście? P.S. A z parapetówką to nie problem. Wyślę swojego kierowcę po ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janson 18.12.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 A ja sie ciesze ze dach jest " do szpica" - nie bedzie problemu z ustawieniem domu na dzialce:)) Jakby ktos szukal na forum watku o Skrzacie to zapraszam na http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=68758&highlight= Co myslicie aby na gorze zostawic po jednym oknie dachowym? Obecnie jedno okno jest tylko w jednym pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.12.2006 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Ale Janson ten dach NIE JEST WŁAŚNIE DO SZPICA... A co do okien, to ja na pewno zostawiam przynajmniej po dwa. Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janson 18.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 O kurcze sorrrki - moje niedopatrzenie:) Faktycznie masz racje - na szczescie jhest tak jak powinno byc, czyli prostopadle do frontu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.12.2006 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Dach jest taki jak w Zręcznym http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=253&IdKolekcji= Wcześniej byłam na 100% pewna, że jest do szpica. Na obrazkach w necie i w katalogach tego w ogóle nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Jestem w szoku byłem pewien że w Skrzacie dach jest taki ze szpicem Tak wygląda to na stronach muratora z tym projektem. Zaskoczyłaś mnie Czyli wynika z tego że nie ma "szpica" tylko na górze jest kalenica?? Chyba jest ona bardzo krótka co?? Możesz wrzucić jakieś zdjęcie na której byłoby to widoczne?? Jeżeli chodzi o kominek to będzie on umieszczony tak jak w projekcie na ścianie kominowej oddzielającej salon od kuchni.Ale na razie z niego rezygnujemy, przygotowany jest komin, nawiew pod posadzka więc zawszwe można kupic skład kominkowy, obudować nidą i będzie gotowe Tak patrze na tą Waszą adaptację i mam jedno pytanie: czy w salonie w kierunku N przewidujecie drzwi tarasowe czy też okno??? Podobaja mi się te podrójne drzwi na taras w kierunku W P.S. Przyjadę pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 18.12.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Kasiu a jak Wasz domek ma położenie względem kierunków świata ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts