kasia w 11.09.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ja tez bym juz chciała mieć taką kuchnię - podziwam i ciesze sie razem z Wami. Jeszcze muszę troche poczekac na ten moment urzadzania i teraz moge tylko popatrzeć i podziwiać Wasze kuchnie i łazienki.Pozdrawiam Maria Marysiu Nie obejrzysz się jak będziesz siedziała u stolarza i projektowała swoją kuchnię... Czas leci bardzo szybko - uwierz mi naprawdę Ale swoją drogą ja też nie mogłam się doczekać tego etapu wykańczania poszczególnych pomieszczeń Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.09.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Myślę, że to nie jest problem, wystarczy tylko, żeby stolarz tą boczną ściankę słupka zrobił np. w kolorze frontów Będzie git o tym nie pomyślałem zdam się na wykonawcę zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.09.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ja już właściwie jestem przekonana co do rezygnacji ze spiżarni. Tylko boję się że po usunięciu okna ze spiżarni będzie takie dziwne puste miejsce na zewnątrz i myślę co z tym zrobić. U nas będzie na ganku stała jakaś duża roślina właśnie w miejscu okna spiżarkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 11.09.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 o wlasnie, dobry pomysl, cos czym mozna by to zakryc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.09.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Kasiu, ale pieknieje Wasz domek. Po prostu super.Kuchnia śliczna a lampa, brak słów.Bardzo podobają mi się panele do Waszej sypialni.Zdradzisz ile kosztują? buziaki Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.09.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Kasiu, ale pieknieje Wasz domek. Po prostu super. Kuchnia śliczna a lampa, brak słów. Bardzo podobają mi się panele do Waszej sypialni. Zdradzisz ile kosztują? buziaki Monika hej Moniczka Z lampą to są takie jaja Łukasz trzeci dzień ją składa i jeszcze nie skończył, ale już coraz bardziej przypomina lampę z obrazka. Straszna dłubanina.... Efekt fajny, ale na pewno nie warta swojej ceny Panele do naszej sypialni będą z firmy Balterio http://www.balterio.com/collection.php?cid=9&con=eu&lang=pl Cena za m2 to 46 zł. Pozdrawiam cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.09.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Kasiu, dzięki śliczne za odpowiedz. Faktycznie lampa fajna ale coś długo się ją składa Kuchnia prezentuje się pięknie Zresztą, co ja Ci będę dużo pisać. Zazdroszczę Wam strasznie, że już lada dzień się wprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.09.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 A dzieciaczki jak zwykle czarujące Mam nadzieję, że ta moja chrześnica terrorystka wyrośnie kiedyś na porządną dziewczynę pozdrowionka monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.09.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Kasiu, dzięki śliczne za odpowiedz. Faktycznie lampa fajna ale coś długo się ją składa Kuchnia prezentuje się pięknie Zresztą, co ja Ci będę dużo pisać. Zazdroszczę Wam strasznie, że już lada dzień się wprowadzicie Moniczka lampa w końcu została złożona i wygląda super W kuchni drobne poprawki - cokół był źle docięty (tzn. cokół był równy tylko podłoga krzywa) i była szpara pod słupkiem z piekarnika... Mają zrobić nowy... I jeszcze jedno - zauważyłam małe zadrapanie na szafce nad mikrofalą i nie odpuściłam... Albo to zalakierują albo wymienią front. A co! Płaciłam za kuchnię bez żadnego defektu A jeśli chodzi o panele to do sypialni jednak zamówiłam inne - takie prawie białe http://www.balterio.com/gfx/decors/big_547.jpg Już nie mogę doczekać się, aż definitywnie w naszym domu zniknie beton na podłodze Buziaczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.09.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 A dzieciaczki jak zwykle czarujące Mam nadzieję, że ta moja chrześnica terrorystka wyrośnie kiedyś na porządną dziewczynę pozdrowionka monika Terrorystki mam już szczerze mówiąc dosyć... Terrorystka jak tylko widzi, że ktoś coś je to normalnie warczy, piszczy i się wścieka... Terrorystka budzi się w nocy co dwie godziny i cycusia wymusza takim piskiem, że pół bloku pewnie budzi Terrorystka jest zadowolona kiedy cała rodzina siedzi na dywanie i ją podziwia i zwraca na nią uwagę Terrorystka ogólnie jest kochana...........jak śpi Buziaczki od terrorystki http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/2/3/1/37002684_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/4/9/9/37002683_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 14.09.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witaj Kasiu - śliczne dzieciaki, piękne drzwi .kuchnia i i i wszystko okej .Pozdrawiam Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 15.09.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witaj Kasiu - śliczne dzieciaki, piękne drzwi .kuchnia i i i wszystko okej . Pozdrawiam Maria dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.09.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Cześć Kasieńko, wkleiłabyś może zdjęcia lampy bo strasznie jestem ciekawa jak wygląda w rzeczywistości. Co do kuchni to wcale Ci się nie dziwię. Najlepiej to odpierdzielić fuszerkę, zainkasować kasę i pójść dalej. Ja na budowie nauczyłam się mówić nie i to chyba jedyny plus budowy poza nowym domkiem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.09.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Co do małej terrorystki to ja też z miałam w domu małego terrorystę. Tylko, ze mój nie chciał wogóle jeść ale za to cały dzień wisiał mi na rękach. I tak do roku aż powiedziałam dość i chłopak zszedł na ziemię Bądz twarda i nie dawaj się bo Cię Zosieńka zamęczy pozdrowionka monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 15.09.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Cześć Kasieńko, wkleiłabyś może zdjęcia lampy bo strasznie jestem ciekawa jak wygląda w rzeczywistości. Co do kuchni to wcale Ci się nie dziwię. Najlepiej to odpierdzielić fuszerkę, zainkasować kasę i pójść dalej. Ja na budowie nauczyłam się mówić nie i to chyba jedyny plus budowy poza nowym domkiem oczywiście Hej Monia Lampa w rzeczywistości wygląda ślicznie... Niestety Łukasz zabrał ją na działkę, bo przychodzi elektryk i prawdopodobnie będzie dzisiaj już zamontowana Także wkleję zdjęcie wieczorkiem Aha - ta lampa prawdopodobnie będzie w kuchni - będzie ładnie wyglądać z białą zabudową Do sypialni myślimy o tykwie http://img.bazarek.pl/9257/2461/151304/250_1232081074714c2c8aea3b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 15.09.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Co do małej terrorystki to ja też z miałam w domu małego terrorystę. Tylko, ze mój nie chciał wogóle jeść ale za to cały dzień wisiał mi na rękach. I tak do roku aż powiedziałam dość i chłopak zszedł na ziemię Bądz twarda i nie dawaj się bo Cię Zosieńka zamęczy pozdrowionka monika Terrorystka dzisiaj zamieniła się w ANIOŁA.... Śpi drugą godzinę..... Jestem w szoku Wczoraj przebił się jej druga górna dwójka i nareszcie zrobiła się spokojna i taka jakaś inna.... Piepszone zęby A to dopiero cztery, a gdzie reszta Staram się być twarda Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 To czekam na zdjęcia Tykwy są super, wieczorkiem robią wspaniały klimat. Widziałaś je może gdzieś w sklepach? Ja jak narazie to widziałam je tylko w Sphinxie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.09.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Co do małej terrorystki to ja też z miałam w domu małego terrorystę. Tylko, ze mój nie chciał wogóle jeść ale za to cały dzień wisiał mi na rękach. I tak do roku aż powiedziałam dość i chłopak zszedł na ziemię Bądz twarda i nie dawaj się bo Cię Zosieńka zamęczy pozdrowionka monika Terrorystka dzisiaj zamieniła się w ANIOŁA.... Śpi drugą godzinę..... Jestem w szoku Wczoraj przebił się jej druga górna dwójka i nareszcie zrobiła się spokojna i taka jakaś inna.... Piepszone zęby A to dopiero cztery, a gdzie reszta Staram się być twarda Pozdróweczki kasia Ząbkowanie Super klimacik masz Nigdy nie wiadomo kiedy przyjdzie i kiedy się skończy i właściwie to po fakcie orientujesz się, że to akurat to Trzymam kciuki, żeby pozostałe ząbki wyszły bezboleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 15.09.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 To czekam na zdjęcia Tykwy są super, wieczorkiem robią wspaniały klimat. Widziałaś je może gdzieś w sklepach? Ja jak narazie to widziałam je tylko w Sphinxie. widziałam je tylko w necie, ale do Sphinxa się wybiorę (mam blisko, a nigdy tam nie byłam) i se obejrzę na żywca Buźka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.09.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Kasiu to ty juz chyba zaczynasz sie pakowac powiedz prosze gdzie takie lampy mozna kupic (mam na mysli ta sypialnianą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts