monia77w1 15.09.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Kasiu to ty juz chyba zaczynasz sie pakowac powiedz prosze gdzie takie lampy mozna kupic (mam na mysli ta sypialnianą) Na pewno można znaleźć na allego: http://sklepy.allegro.pl/search.php?string=tykwa&from_showcat=1&category=5317&country=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.09.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 I jeszcze tu ale ceny kosmiczne http://www.bazarek.pl/search.php/formhide,/fraza,tykwa/search_opt,all/rodzaj,null/dzial,null/f_zajawka,null/sort_pole,null/sort_type,null/s,1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.09.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ooooooo dziękuję very much Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.09.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 ooooooo dziękuję very much A nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.09.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Kasiu, strasznie jestem ciekawa tej Twojej prawie białej podłogi.Skąd taka radykalna zmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 16.09.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kasiu ale sie uśmiałam z Twojej Zosienki w tym pudle. Mnie się przypomniała jak ja tez swoja córkę znajdowałam w szafie , półkach ( ale to było dawno ).Nawet moja córka jak zobaczyło Zosie ,to tez sie uśmiała. Widzisz tyle radości wniosła Twoja córeczka , że człowek może sie uśmiechnąc i zapomnieć na chwilę o nudnych obowiązkach. Trzymam za Wami kciuki i zycze duzo sił i spokojnych dzieci przy przeprowadzce. Myśle ,że to juz niedługo. Jest super. Pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Hejka Kasiulka! No! Doczekałam się wreszcie prawdziwego oblicza Skrzata! Jest po prostu śliczny. Foremny, proporcjonalny, lekki i zgrabniutki. Po prostu cudo!!! Kuchnia z dnia na dzień coraz bardziej perfekcyjna! Gratuluję asertywności!! Tak trzymać!!! Co do Zosiczka - współczuję. Ząbkowanie to koszmar! A swoją drogą jaki to grzeczny wydaje się przedszkolak przy takim maluchu! Tu mała dygresyjka, jeśli można: Zęby to dopust boży! Rosną - bolą. Są - bolą, kruszą się, trzeba łatać, wiercić, szlifować i takie tam. Kasa leci. Za to uśmiech piękny! Nie ma zębów - problem - trzeba wprawiać sztuczne, robić koronki, protezy, mostki - ból i kasa Uśmiech jeszcze piękniejszy Ajak już wszystko wypadnie - można sobie za darmo i bezboleśnie seplenić. Oraz żuć kaszki i miąższ bułki. Tylko że uśmiech już nie ten... Ale kto by tu się śmiał, gdy wtedy to już boli co innego Tym optymistycznym akcentem kończę swoje wywody. Powodzenia i radości z urządzania nowego domku! Pozdrawiam cieplutko! M. PS. jak tam idzie pakowanie? Pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.09.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kasiu to ty juz chyba zaczynasz sie pakowac powiedz prosze gdzie takie lampy mozna kupic (mam na mysli ta sypialnianą) Hej Małgosiu Powoli wywozimy półeczki, lampki i takie pierdółki Czekamy aż będzie gotowa górna łazienka i wtedy zaczniemy konkretnie się przewozić buziaczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.09.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kasiu, strasznie jestem ciekawa tej Twojej prawie białej podłogi. Skąd taka radykalna zmiana? Hejka Monia Wcześniej nie braliśmy pod uwagę paneli powyżej 60 zł. W ogóle to wcześniej, jak się rozglądałam, to miałam upatrzone z Kronopola za 32 zł za m2. Ale po obejrzeniu tych z Balterio i Quick Stepa stwierdziliśmy, że idziemy na całość i je kupujemy - są przepiękne Do tych jasnych, które będą w naszej sypialni dostaniemy gratis piankę podkładową Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.09.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kasiu ale sie uśmiałam z Twojej Zosienki w tym pudle. Mnie się przypomniała jak ja tez swoja córkę znajdowałam w szafie , półkach ( ale to było dawno ). Nawet moja córka jak zobaczyło Zosie ,to tez sie uśmiała. Widzisz tyle radości wniosła Twoja córeczka , że człowek może sie uśmiechnąc i zapomnieć na chwilę o nudnych obowiązkach. Trzymam za Wami kciuki i zycze duzo sił i spokojnych dzieci przy przeprowadzce. Myśle ,że to juz niedługo. Jest super. Pozdrawiam maria Hej Marysiu Fajnie, że przeprowadzka będzie w tym okresie, kiedy Piotruś chodzi do przedszkola - będzie nieco luźniej z jednym łobuzem na rękach. Cieszę się, że ten mały łobuz sprawił, że się uśmiechnęłaś Dzięki za miłe słowa... To bardzo cieszy, że ktoś nam kibicuje Pozdróeczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.09.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Hejka Kasiulka! No! Doczekałam się wreszcie prawdziwego oblicza Skrzata! Jest po prostu śliczny. Foremny, proporcjonalny, lekki i zgrabniutki. Po prostu cudo!!! Kuchnia z dnia na dzień coraz bardziej perfekcyjna! Gratuluję asertywności!! Tak trzymać!!! Co do Zosiczka - współczuję. Ząbkowanie to koszmar! A swoją drogą jaki to grzeczny wydaje się przedszkolak przy takim maluchu! Tu mała dygresyjka, jeśli można: Zęby to dopust boży! Rosną - bolą. Są - bolą, kruszą się, trzeba łatać, wiercić, szlifować i takie tam. Kasa leci. Za to uśmiech piękny! Nie ma zębów - problem - trzeba wprawiać sztuczne, robić koronki, protezy, mostki - ból i kasa Uśmiech jeszcze piękniejszy Ajak już wszystko wypadnie - można sobie za darmo i bezboleśnie seplenić. Oraz żuć kaszki i miąższ bułki. Tylko że uśmiech już nie ten... Ale kto by tu się śmiał, gdy wtedy to już boli co innego Tym optymistycznym akcentem kończę swoje wywody. Powodzenia i radości z urządzania nowego domku! Pozdrawiam cieplutko! M. PS. jak tam idzie pakowanie? Pomóc? Dzięki Magduśka za piękne słowa na temat domku. Jest mi niezmiernie miło - Ty też za niedługo będziesz miała takiego Wiesz jak to zleci Co do zębów to u Piotruśka w ogóle nie wiedziałam co to ząbkowanie więc Zośki zęby mnie przerażają Porównując Piotrka do Zośki to on jest naprawdę bardzo grzecznym chłopcem Pakowanie idzie jak na razie dobrze - bo jeszcze ciśnienia nie ma i można wszystko powolutku robić Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kasiu, strasznie jestem ciekawa tej Twojej prawie białej podłogi. Skąd taka radykalna zmiana? Hejka Monia Wcześniej nie braliśmy pod uwagę paneli powyżej 60 zł. W ogóle to wcześniej, jak się rozglądałam, to miałam upatrzone z Kronopola za 32 zł za m2. Ale po obejrzeniu tych z Balterio i Quick Stepa stwierdziliśmy, że idziemy na całość i je kupujemy - są przepiękne Do tych jasnych, które będą w naszej sypialni dostaniemy gratis piankę podkładową Pozdróweczki kasia To szybciutko je układajcie i rób zdjęcia bo ciekawość mnie zżera Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.09.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 To szybciutko je układajcie i rób zdjęcia bo ciekawość mnie zżera Buziaki Jutro zaczynamy układanie w pokojach dzieci, te nasze panele będą dopiero w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 16.09.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 ja mam to samo, Olek ma już 4 ząbki, marudzi podobnie jak Wiktor chociaż narazie (odpukać) w nocy się nie budzi z tego powodu. domek piękny, ja to sie na schody doczekać nie mogę No i bardzo się cieszę że mimo tylu problemów z partaczmi już niedługo będziecie mogli o tym zapomnieć i cieszyć się swoim domkiem. u mnie to dopiero poczatek a napisz mi gdzie zamierzasz po zlikwidowaniu spizarki trzymac takie rzeczy jak mopy itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.09.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 ja mam to samo, Olek ma już 4 ząbki, marudzi podobnie jak Wiktor chociaż narazie (odpukać) w nocy się nie budzi z tego powodu. domek piękny, ja to sie na schody doczekać nie mogę No i bardzo się cieszę że mimo tylu problemów z partaczmi już niedługo będziecie mogli o tym zapomnieć i cieszyć się swoim domkiem. u mnie to dopiero poczatek a napisz mi gdzie zamierzasz po zlikwidowaniu spizarki trzymac takie rzeczy jak mopy itp? Hej Marta Zośka jeszcze nigdy nie przespała całej nocy. Kilka razy zdarzyło się, że budziła się tylko dwa razy. Standardem jest 4-5 razy Mam nadzieję, że kiedyś to minie Jeśli chodzi o te mopy, wiadra, itd. to my mamy tzw. pomieszczenie gospodarcze z bramą garażową. Tam jest piec z zasobnikiem, pralka, umywalka, regały na narzędzia i sprzęty, miejsce na kosiarkę, rowery i wszystkie inne rzeczy, np. wspomniane mopy. Zmieści się również regał na jakieś powidła, jak kiedyś zacznę bawić się w tego typu rzeczy Tak więc zamiast "domku" dla auta mamy miejsce na naprawdę wiele potrzebnych w domu przedmiotów. Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.09.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Kasiu czy ta biała lampa w kuchni droga byla? piekna masz kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.09.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Kasiu czy ta biała lampa w kuchni droga byla? piekna masz kuchnie Jak dla mnie bardzo droga - 290 zł I trzeba było sobie ją samemu złożyć - trochę wkurzaliśmy się na nią, ale teraz widzę, ze efekt jest zajebisty Przeboleliśmy cenę i czas montażu Jest śliczna - zdjęcia nie oddają rzeczywistości A kuchnia....dzięki za komplementa Też mi się bardzo podoba Powiedz mi Małgosiu jak sprawuje się Twoja biała lakierowana zabudowa??? Jest taka delikatna i łatwo ją porysować??? Czym Ty ją w ogóle czyścisz? Jakimś pewnie delikatnym preparatem... Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.09.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Kasiu, lampa jest prześliczna i skoro zdjęcie nie oddaje rzeczywistości to nie wiem jak pięknie musi być na żywo. Kasiu, po prostu jest ślicznie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.09.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Kasiu, lampa jest prześliczna i skoro zdjęcie nie oddaje rzeczywistości to nie wiem jak pięknie musi być na żywo. Kasiu, po prostu jest ślicznie buziaki Moniczka cieszę się, ze Ci się podoba Pozdrawiam cieplutko kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 17.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 a gdzie ja kupilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts