kasia w 25.09.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nie ma za co Marysiu My z Łukaszem kupujemy tam gdzie jest miła obsługa, fajni magazynierzy i kumaci sprzedawcy....Jakby co to namiary mogę wysłać.... Wbrew pozorom profesjonalna obsługa jest ważniejsza niż niższa cena Gdyby nie korki w naszym mieście, to mogłabym powiedzieć, że wykończeniówka to czysta przyjemność Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 26.09.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Kasiu, Po czym poznaliście, że posadzka na piętrze nadaje się do skucia?? My mamy już częściowe wylewki i po tym co u Ciebie zobaczyłam boję się że u nas też mogą być takie same.Chodząc po nich mam wrażenie, że się lekko uginają. PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.09.2008 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Kasiu, Po czym poznaliście, że posadzka na piętrze nadaje się do skucia?? My mamy już częściowe wylewki i po tym co u Ciebie zobaczyłam boję się że u nas też mogą być takie same. Chodząc po nich mam wrażenie, że się lekko uginają. Pozdrawiam Dorota Hej Dorota Najpierw wylewka zaczęła sama pękać w dziwnych miejscach, potem po uderzeniu lekko gumowym młotkiem rozwalała się... Musisz po prostu postukać czymś po niej. Porządna wylewka jest dobrze związanym betonem i nie ma prawa się kruszyć, pękać....Jest twarda Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzień Dobry w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Kasiu, ale Wam fuszerkę odwalili z tą wylewką Całe szczęście nic nie ułożyliście na niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.09.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Romku - witam Cię serdecznie Monia - dobrze, że schodów jeszcze nie ma... Ciągle przesuwam termin montażu, chociaż już od początku września gotowe czekają na warsztacie. Ach szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 26.09.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dobrze że przedpokój naprawiony. lepiej teraz poprawić niż później jak już będzie wszystko zrobione. kuchnia super wygląda. a z kozą muszę przyznać że początkowo obawiałam się że nie będzie to fajnie wyglądać ale ... myliłam się. Domek jest malutki ale za to sprawia wrażenie przytulnego i ciepłego. Ah, jak ja wam zazdroszczę tego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 26.09.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 kuchnia super wyglądadobrze widzę, że jeszcze listwa na dole ma być czy może tak ma być jak jest ? a koza super jaka cena ?próbuję żonę przekonać do takiego czegoś właśnie na allegro sprzedają nawet fajne parawaniki kute co by to można było założyć dookoła kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.09.2008 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dobrze że przedpokój naprawiony. lepiej teraz poprawić niż później jak już będzie wszystko zrobione. kuchnia super wygląda. a z kozą muszę przyznać że początkowo obawiałam się że nie będzie to fajnie wyglądać ale ... myliłam się. Domek jest malutki ale za to sprawia wrażenie przytulnego i ciepłego. Ah, jak ja wam zazdroszczę tego etapu Koza jest boska!!!! Zakochała się w niej!!!! No i ten magiczny klimat palącego się ognia SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.09.2008 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 kuchnia super wygląda dobrze widzę, że jeszcze listwa na dole ma być czy może tak ma być jak jest ? a koza super jaka cena ? próbuję żonę przekonać do takiego czegoś właśnie Hej Łukasz Tak, dobrze widzisz - listwa jeszcze nie założona z jednej strony, bo chcę umyć podłogę pod szafkami tak na gotowo Koza jest świetna - naprawdę daje ciepło i robi zajebisty klimacik Kosztowała nas 3500 - jest tyle warta no i w porównaniu z fajnym wkładem kominkowym plus zabudowaniem go to naprawdę nieduże pieniądze POLECAM - nie będzie problemu, żeby przekonać żonę.... Do fajnych rzeczy nie trzeba przekonywać Pozdróweczki kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 26.09.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 kuchnia super wygląda dobrze widzę, że jeszcze listwa na dole ma być czy może tak ma być jak jest ? a koza super jaka cena ? próbuję żonę przekonać do takiego czegoś właśnie Hej Łukasz Tak, dobrze widzisz - listwa jeszcze nie założona z jednej strony, bo chcę umyć podłogę pod szafkami tak na gotowo Koza jest świetna - naprawdę daje ciepło i robi super klimacik Kosztowała nas 3500 - jest tyle warta no i w porównaniu z fajnym wkładem kominkowym plus zabudowaniem go to naprawdę nieduże pieniądze POLECAM - nie będzie problemu, żeby przekonać żonę.... Do fajnych rzeczy nie trzeba przekonywać Pozdróweczki kasia żonkę mam "ciężką" do negocjacji, niekiedy "na siłę" muszę przekonywać jak się uprze acha napisz jak się będzie sprawowała koza podczas dłuższego palenia, dokładnie to chodzi mi o szybę czy nie będzie się brudziła za bardzo no i jeszcze tylko jedna sprawa - czy można podłączyć powietrze do spalania z zewnątrz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Kasiu, kuchnia śliczna. Widzę, ze stanęło na Twoim I bardzo dobrze bo koza świetnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 26.09.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Właściwie przyszłam tutaj popatrzeć i przywitac się z Zosia , bo mam dzisiaj kiepski humor ,a jak popatrzę na usmiech Zosi , to zaraz mi się poprawia samopoczucie i chęć do życia.I co tu widzę ? Piekna kuchnia .Koza jaką chciałaś ,no i w domku cieplutko . Jesli chodzi o zabrudzenie szyby ,to w kominku jak i w kozie tak samo brudzą się. Wszystko zależy jakim drzewem palimy i czy jest suche.A jak tu już jestem to Kasiu mam prośbę ,gdzie kupowałaś geberit ,czy może na allegro ?proszę podaj nazwę sprzedajacego . Mimo wczesnej pory - mówię dobranoc . Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.09.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Łukasz - z żonką dasz radę - wierzę w Ciebie Co do Twojego pytania to kurdę nie wiem czy istnieje taka możliwość - jutro spytam męża Monia - dzięki, wiesz jak jest cieplutko - po prostu BOMBA Marysiu - cieszę się, że moja Zośka poprawia Ci humor Zadlądaj zawsze kiedy chcesz jeśli chodzi o stelaże do kibelków to my mamy je z firmy TECE - kupowaliśmy u Mentla (http://www.mentel.com.pl/). Za 2 komplety zapłaciliśmy niecałe 1200 zł. Pozdróweczki dla wszystkich, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.09.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Weszłam, jak co dzień, aby zobaczyć postępy. Cudna kuchnia, nie mówiąc o kozie. Ale najbardziej podoba mi się brodzik z kamieni! Nie mogę doczekać się końcowego efektu. Cały czas dopingujęmy. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 27.09.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Tak sobie podglądam i podejrzałam kuchnię. Moja jest bardzo podobna jeśli chodzi o układ do naszej tylko nasza jest ciut mniejsza. Właśnie dzisiaj opracowuję plan i nie wiedzę lepszego rozwiązania niż u ciebie. Jeśli uważasz że coś można poprawiać to daj znać Brodzik świetny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.09.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Weszłam, jak co dzień, aby zobaczyć postępy. Cudna kuchnia, nie mówiąc o kozie. Ale najbardziej podoba mi się brodzik z kamieni! Nie mogę doczekać się końcowego efektu. Cały czas dopingujęmy. Pozdrawiamy Witaj kamlotku Dzięki za komplementa Do podłogi z kamyczków dojdzie jeszcze szara fuga - myślę, że efekt będzie fajny. Kibicowanie bardzo pomaga - dzięki Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.09.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Tak sobie podglądam i podejrzałam kuchnię. Moja jest bardzo podobna jeśli chodzi o układ do naszej tylko nasza jest ciut mniejsza. Właśnie dzisiaj opracowuję plan i nie wiedzę lepszego rozwiązania niż u ciebie. Jeśli uważasz że coś można poprawiać to daj znać Brodzik świetny!! Witam tasha w moim dzienniku - bardzo mi miło gościć Cię Kuchnię miałam zaplanowaną w momencie stawiania murów. Byłam w kilku biurach projektowych i zawsze wracałam do swojej wersji. Jest po prostu optymalna. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu zacznę wywozić gary, talerze i układać w poszczególnych półkach i szufladach, więc może wtedy będę miała jakieś spostrzeżenia na temat funkcjonalności. Jak na razie myślę, że będzie wygodna, praktyczna i fajnie się w niej będzie gotować Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.09.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Hejka Kasiulka! No tydzień mnie nie było, a tu TAAAKIE postępy!!!! Jejku, za...rombiście to wszystko wygląda!!!!!! Kuchnia - rewelka! Blat rzuca na kolana!!!!!!!!! Koza - po prostu perfect! W dodatku obiad możesz sobie na niej ugotować Pięknie się komponuje z kuchnią. Podłogi - super! Co do wylewki w przedpokoju - współczuję - co, te gnoje zalały betobem śmieci budwlane? Banda! Brodzik na górze - CUDO! Jak Ty dziewczyno takie zaje...fajne pomysły produkujesz? pozdrawiam cieplutko M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 29.09.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witak Kasiu - dziekuje Ci za namiary na geberit ,będę miała jeszcze pytanie do innych zakupów , ale to dopiero jak troche ochłonę. Nie było mnie od piatku w B_B ,bo byłam w Krakowie (jetem bardzo w markotnym samopoczuciu ,bo dowiedziałam sie ze mam siostrę bardza chora i to mnie bardzo dobija ,nie moge sie z tym pogodzic i przestałam chwilowo myślec o budowie.Ciesze sie z Tobą ,że w najbilzsze dni będziesz układac w kuchni.Ciekawa jestem efektu tego brodziku, myślę ze przy Twojej fanazji bedzie pieknie.Pozdrawiam cała rodzinkę , a najwięcej imienniczkę mojej mamy Zosię. Pa maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts