kasia w 29.09.2008 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Magda - no witam po przerwie, mam nadzieję, że już czujesz się dobrze i nie będziesz nas opuszczać Dzięki za komplementy - wpadnij kiedyś na żywca pooglądać Bo u nas już cieplutko, piec odpalony, 20 stopni, można se brudne łapska w cieplutkiej wodzie umyć Mówię Co zajebiste uczucie Co do tego brodzika, to faktycznie bardzo ładnie wyszedł naszemu kafelkarzowi - każdy kamyczek osobno układał Musieliśmy tak zrobić bo tam nisko jest i kabina ze zwykłym brodzikiem by się po prostu nie zmieściła Marysiu - pytaj o wszystko, jak tylko będę mogła to chętnie pomogę Przykro mi z powodu Twojej siostry Trzymam kciuki za nią i dużo zdrówka życzę... Tobie uśmiechu i dzięki za pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.09.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Dobry wieczór Kasiu, z niecierpliwością czekam na zdjęcia ukończonego brodzika. Zapowiada się ciekawie Jak tam Piotruś? Zaklimatyzował się w przedszkolu? Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 30.09.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Dobry wieczór Kasiu, z niecierpliwością czekam na zdjęcia ukończonego brodzika. Zapowiada się ciekawie Jak tam Piotruś? Zaklimatyzował się w przedszkolu? Monika Hej Moniczka Łazienka na górze zafugowana, został jeszcze tylko brodzik - dzisiaj wkleję cosik Pietruszka w przedszkolu ku mojemu ogromnemu zdziwieniu zaklimatyzował się bardzo szybko. Przez pierwszych 6 dni odbierałam go po obiadku czyli po 12. Potem sam spytał się mnie czy może leżakować No i tak już zostało, że po obiadku idzie spać, a odbieram go około 14.30 po podwieczorku. Taka drzemka poobiednia na dzieci w tym wieku działa rewelacyjnie - jest wyspany, pogodny, uśmiechnięty W ogóle bardzo lubi swoje Panie nauczycielki, z wzajemnością Codziennie mówi nam jakiś wierszyk, którego się nauczył i widzę po miesiącu, ze bardzo się zmienił. Oczywiście na korzyść - jest bardziej otwarty, zdyscyplinowany i taki słodziutki Jestem z niego bardzo dumna Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 30.09.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Gratuluję sukcesu w oswajaniu przedszkola!!! To mas zteraz trochę oddechu - pół dnia z jednym maluchem - wakacje po prostu Mój Jaś przyzwyczjał się do przedszkola przez cały pierwszy rok - jak zaczynało być O.K. to chorował i potem znowu był płacz przy wychodzeniu z domu Jeszcze raz napiszę, że masz kapitalna kuchnię! a blat to chcę taki sam, natychmiast!!! Kasiu, powiedz mi jakie są wymiary Twojej belki oświetleniowej nad blatem. U Ciebie to proporcjonalnie wygląda, a ja zgaduję bo nie mam punktów odniesienia obecnie... Będę bardzo wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.09.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Kasiu, ja jestem zdania, że przedszkole to jedna z najlepszych rzeczy, które wymyślono dla dzieci. Dzieci diametralnie się zmieniają w przedszkolu i to na korzyść. Ja nie wyobrażam sobie, żebym nie posyłała swojego syna do przedszkola. A na zdjecia brodzika czekam z niecierpliwością buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 01.10.2008 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Gratuluję sukcesu w oswajaniu przedszkola!!! To mas zteraz trochę oddechu - pół dnia z jednym maluchem - wakacje po prostu Mój Jaś przyzwyczjał się do przedszkola przez cały pierwszy rok - jak zaczynało być O.K. to chorował i potem znowu był płacz przy wychodzeniu z domu Jeszcze raz napiszę, że masz kapitalna kuchnię! a blat to chcę taki sam, natychmiast!!! Kasiu, powiedz mi jakie są wymiary Twojej belki oświetleniowej nad blatem. U Ciebie to proporcjonalnie wygląda, a ja zgaduję bo nie mam punktów odniesienia obecnie... Będę bardzo wdzięczna za pomoc Cześć Reniu Lżej się zrobiło na pewno tym bardziej, że odkąd Piotrek chodzi do przedszkola to Zosia śpi rano 1,5 - 2 godziny (wcześniej spała po 30 minut ) Odpukać na razie nie choruje, pierwszy atak grypy w przedszkolu przeszedł tylko z lekkim katarem. Nie wiem czy to działa, ale dawałam mu przez pierwszy miesiąc taki syrop Ceruvit Junior Belka w kuchni ma wysokość 24cm a głębokość 61. Wysokość dopasowałam do okapu (żeby się zmieścił), a głębokość do blatu Cieszę się, że kuchnia Ci się podoba Blat faktycznie w rzeczywistości jest odlot Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 01.10.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kasiu, ja jestem zdania, że przedszkole to jedna z najlepszych rzeczy, które wymyślono dla dzieci. Dzieci diametralnie się zmieniają w przedszkolu i to na korzyść. Ja nie wyobrażam sobie, żebym nie posyłała swojego syna do przedszkola. A na zdjecia brodzika czekam z niecierpliwością buziaki Też jestem tego samego zdania W przedszkolu Piotrka za tydzień jest "święto ziemniaka" - grilowanie, konkursy, piosenki, itd. Będziemy przygotowywać pracę "Jedz zdrowo". No i oczywiście mam nadzieję, że wygramy Pracę mają przygotować dzieci z rodzicami Już nie mogę doczekać się soboty, jak sobie wszyscy siądziemy i razem coś wykombinujemy... Już ogłasiłam WEEKEND BEZ BUDOWY Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kasiu! Domek robi się coraz piękniejszy!!! Podgladam Was od początku i jestem zachwycona!!! A kuchnia po prostu powaliła mnie!!! Jest boska!!! Koza też i kolorek w kuchni!!!! No super, super. Cudna z Was rodzinka !!!! Życzę udanego weekendu i oczywiście wygranej w konkursie !!!! pozdrawiam!!!! Ps. Moja Julka (4-latka) też chodzi od września do przedszkola i jest ogromnie szczęśliwa z tego powodu, a ja razem z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.10.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Kasiu, ja jestem zdania, że przedszkole to jedna z najlepszych rzeczy, które wymyślono dla dzieci. Dzieci diametralnie się zmieniają w przedszkolu i to na korzyść. Ja nie wyobrażam sobie, żebym nie posyłała swojego syna do przedszkola. A na zdjecia brodzika czekam z niecierpliwością buziaki Też jestem tego samego zdania W przedszkolu Piotrka za tydzień jest "święto ziemniaka" - grilowanie, konkursy, piosenki, itd. Będziemy przygotowywać pracę "Jedz zdrowo". No i oczywiście mam nadzieję, że wygramy Pracę mają przygotować dzieci z rodzicami Już nie mogę doczekać się soboty, jak sobie wszyscy siądziemy i razem coś wykombinujemy... Już ogłasiłam WEEKEND BEZ BUDOWY Pozdróweczki, kasia Ale na fotorelację WEEKENDU BEZ BUDOWY to chyba możemy liczyć I mocno trzymam kciuki za wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 02.10.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam, chciałam się spytać czy pod takim prysznicem potrzebny jest jakiś specjalny odpływ i pod jakim kątem zrobiony jest spad do odpływu wody? Z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia prysznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 02.10.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Kasiu! Domek robi się coraz piękniejszy!!! Podgladam Was od początku i jestem zachwycona!!! A kuchnia po prostu powaliła mnie!!! Jest boska!!! Koza też i kolorek w kuchni!!!! No super, super. Cudna z Was rodzinka !!!! Życzę udanego weekendu i oczywiście wygranej w konkursie !!!! pozdrawiam!!!! Ps. Moja Julka (4-latka) też chodzi od września do przedszkola i jest ogromnie szczęśliwa z tego powodu, a ja razem z nią Witaj Nelli Sza Dzięki za komplementy na temat naszej chałupki Też mi się coraz bardziej podoba, a sama myśl o tym, że najpóźniej za 28 dni będziemy tam już mieszkać, sprawia, że dreszcze przechodzą mi po plecach Zerknęłam na Waszego szkieletowaca - super tempo i oryginalny sposób budowy Co do przedszkola to również jestem przeszczęśliwa, widząc jak Piotrek sobie radzi. Po prostu dumna mamuśka jestem Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 02.10.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Ale na fotorelację WEEKENDU BEZ BUDOWY to chyba możemy liczyć I mocno trzymam kciuki za wygraną kciuki się przydadzą - trzymaj Monia mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 02.10.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Witam, chciałam się spytać czy pod takim prysznicem potrzebny jest jakiś specjalny odpływ i pod jakim kątem zrobiony jest spad do odpływu wody? Z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia prysznica. WitajTerry Nie jest potrzebny specjalny odpływ, tylko syfon w naszym przypadku (mamy nisko - tam gdzie jest kabina wysokość wynosi 195cm) jest płytszy niż standardowy Nie wiem dokładnie ile stopni ma ten spad, ale chodzi generalnie o to, żeby woda swobodnie do kratki spływała i to w sumie jest najważniejsze Jutro wkleję fotki Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.10.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 WitamA ja chciałbym sietak troszkę cofnąć do podbitki.Za niedługo muszę sięwziąść za nią i nie wiem za bardzo czym to malować ?Jak to wyglądało u Was ?Wdzę jakis taki połysk dobrze widzę ? bo często ludzie malują jakąś taką matową farbą i po kilku latach albo nawet wczesniej płowieje to i nadaje siedo ponownego malowania a tego chcę uniknąćpodpowiesz coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 03.10.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Hej Łukasz Nasze deski najpierw były malowane bezbarwnym podkładem impregnującym i raz Sadolinem Extra - kolor Pinia. Po zamontowaniu podbitki jeszcze raz przejechali wszystkie deski kolorem Pinia Podobno dobrym preparatem do drewna jest również Farba Bondex (dostępna w Castoramie). Podbitka nadal jest błyszcząca Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.10.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Hej Łukasz Nasze deski najpierw były malowane bezbarwnym podkładem impregnującym i raz Sadolinem Extra - kolor Pinia. Po zamontowaniu podbitki jeszcze raz przejechali wszystkie deski kolorem Pinia Podobno dobrym preparatem do drewna jest również Farba Bondex (dostępna w Castoramie). Podbitka nadal jest błyszcząca Pozdróweczki, kasia a jak ceowo wyglądało to ? duzo tej farby poszło Wam ? acha i co z tym połyskiem jest czy tylko mi się tak wydaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 03.10.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 a jak ceowo wyglądało to ? duzo tej farby poszło Wam ? acha i co z tym połyskiem jest czy tylko mi się tak wydaje ? Nie wiem ile poszło nam tej farby, bo tym zajmowała się ekipa od ocieplenia. Oni malowali i montowali podbitkę przy okazji prac ociepleniowych Za montaż podbitki z trzykrotnym malowaniem za m2 płaciliśmy 53zł. Razem wyszło nam 3550 Grubość desek 21mm Połysk jest nadal - dzisiaj jeszcze się upewnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.10.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Nie wiem ile poszło nam tej farby, bo tym zajmowała się ekipa od ocieplenia. Oni malowali i montowali podbitkę przy okazji prac ociepleniowych Za montaż podbitki z trzykrotnym malowaniem za m2 płaciliśmy 53zł. Razem wyszło nam 3550 Grubość desek 21mm Połysk jest nadal - dzisiaj jeszcze się upewnię dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 03.10.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 hej kasiu zazdroszczę tego sprzątania Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.10.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Zdjęcia lampy specjalnie dla Moni http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/3/2/8/37103296_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/3/4/9/37103297_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/5/7/5/37103298_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/7/0/7/37103299_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/9/4/4/37103300_d.jpg W rzeczywistości lepiej się prezentuje niż na zdjęciach gdzie taka piekna lampe można dostac, no i oczywiscie za ile? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik64359.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts