kasia w 06.11.2008 23:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 a ja chcę znowu zoabczyc dzieciaczki moje????? te łobuzy?????? dwa urwisy ?????? dobra, postaram się coś wkleić pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.11.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 jakie urwisy...jakie łobuzy na zdjęciach wyglądają tak słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 11.11.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No Kasiu... Zajrzałam po kolejnej, długiej przerwie i znowu w szoku jestem. Jest pięknie. Największe wrażenie na nas zrobiły oczywiście pokoiki dziecięce (temat na czasie ). Cieszę się, że już mieszkacie. Pozdrawiam, Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 12.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Kasiu gratuluję pieknego łoża. Zosia widze juz podbiera Twoje korale, niedługo będziecie wypozyczać sobie inne ciuchy, zleci to szybko.Pozdrawiam . maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Kasiu, pzresłodkie są te Twoje łobuziki Coś mi się zdaje, ze z Zosi to niezła aparatka bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.11.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Hej Kasia! Superowo wszystko urządziłaś! Miodzo! Gdzie kupiłaś takie fajne półeczki na samochodziki Piotrka? Też takie chcę dla Młodziaka!!! fajny bajer! Przynajmniej nie leży wszystko na kupie w pudle zapomniane przez dzieciaka. O porysowanej karoserii nie wspomne buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.11.2008 01:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 jakie urwisy...jakie łobuzy na zdjęciach wyglądają tak słodko to tylko pozory ściemniają i udają grzeczne dzieciaczki - małe gargamele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.11.2008 01:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 No Kasiu... Zajrzałam po kolejnej, długiej przerwie i znowu w szoku jestem. Jest pięknie. Największe wrażenie na nas zrobiły oczywiście pokoiki dziecięce (temat na czasie ). Cieszę się, że już mieszkacie. Pozdrawiam, Dominika Hej Dominika Pokoiki dziecięce już się trochę zmieniły, bo u Piotrka doszły półeczki, a u Zosi zniknął materac.... Też za niedługo będziesz urządzać pokoik dla Twojego maleństwa Trzymam mocno kciuki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.11.2008 01:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Kasiu gratuluję pieknego łoża. Zosia widze juz podbiera Twoje korale, niedługo będziecie wypozyczać sobie inne ciuchy, zleci to szybko. Pozdrawiam . maria Dzięki Marysiu łoże fajne, wygodne no i duże - mieścimy się wszyscy Ciuchy to chętnie pożyczyłabym od Zosi - tylko rozmiar nie ten pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.11.2008 01:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Hej Kasia! Superowo wszystko urządziłaś! Miodzo! Gdzie kupiłaś takie fajne półeczki na samochodziki Piotrka? Też takie chcę dla Młodziaka!!! fajny bajer! Przynajmniej nie leży wszystko na kupie w pudle zapomniane przez dzieciaka. O porysowanej karoserii nie wspomne buziaki M. Te półeczki Magduśka są z Ikei - kupię Ci jak tam będę Odbierzesz jak wpadniesz do nas............. w końcu Buźka, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 16.11.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witaj Kasiu gdzie kupiłaś taką ładną lampę do sypialni ? Podoba mi się jest piękna jak ta w kuchni.Całuję Zosię ,imienniczkę mojej mamy.Właśnie dzisiaj przyjechała z daleka do mnie i opowiadałam jej o Twojej Zosi (internetowej).Pozdrawiam również Piotrusia i Was. maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 16.11.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 mam pytanko jaki rodzaj i kolor fugi stosowałaś w "ciemnej" łazienceIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.11.2008 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witaj Kasiu gdzie kupiłaś taką ładną lampę do sypialni ? Podoba mi się jest piękna jak ta w kuchni.Całuję Zosię ,imienniczkę mojej mamy.Właśnie dzisiaj przyjechała z daleka do mnie i opowiadałam jej o Twojej Zosi (internetowej).Pozdrawiam również Piotrusia i Was. maria Hej Marysiu, lampa kupiona w Leroy Merlin - w ostatnim czasie była tam akcja oświetlenie, dzięki za pozdrowienia dla Zosieńki Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.11.2008 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 mam pytanko jaki rodzaj i kolor fugi stosowałaś w "ciemnej" łazience Iza Cześć Iza W ciemnej łazience mamy fugę z kerakolla, z wzornika wybraliśmy najbardziej zbliżoną kolorem do płytki - niestety po nałożeniu okazała się dużo jaśniejsza pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 17.11.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 mam pytanko jaki rodzaj i kolor fugi stosowałaś w "ciemnej" łazience Iza Cześć Iza W ciemnej łazience mamy fugę z kerakolla, z wzornika wybraliśmy najbardziej zbliżoną kolorem do płytki - niestety po nałożeniu okazała się dużo jaśniejsza pozdrawiam, kasia[/quoteantracytowy czy czarny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 17.11.2008 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Raczej brązowa, ponieważ nasze antaresy wpadają w brąz Dokładnie koloru nie pamiętam Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.11.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Kasiula serdeczne gratulacje z okazji zamieszkania na swoim!!!!! http://www.e-kwiaty.pl/images/dk001-d.jpg Dawno mnie tu nie było, więc gratulacje mocno spóźnione ...mam nadzieję, że mieszka się dobrze, a wszystko układa się po waszej myśli - czego gorąco wam życzę Pozdróweczki dla całej rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.11.2008 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Kasiu, Jesteś specjalistką od wyszukiwania ciekawych lamp!!! jak ty to robisz??? A dzieciaki pięknie rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 24.11.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Co u Ciebie ? POzdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Kasiu - W dniu Twoich imienin najlepsze życzenia , zdrowia i jeszcze raz zdrowia , samych pogodnych dni w życiu i spełnienia dalszych marzeń życzy maria[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts