Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKRZAT - komentarze do dziennika Kasi i Łukasza

kasia w

Recommended Posts

Raczej brązowa, ponieważ nasze antaresy wpadają w brąz :lol:

Dokładnie koloru nie pamiętam :oops:

Pozdrawiam, kasia

To ja sie wtrace, bo mam podobna podloge w lazience.. My mamy fuge MAPEI - podobno najlepsze fugi, szczegolnie jak sie ma podlogowke, do tego silikon w tym samym kolorze i po problemie...

a kolor antracyt, albo grafit w kazdym badz razie szary, na pewno nie czarny - nie pamietam dokladnie nazwy i wyszlo ladnie - nie za jasna ;) kupisz to na 100% w castoramie :wink:

Pozdrowienia,

Marta

Ja jednak coś kojarzę, że K74, która ma taki gres pisała że grafitowy Mapei jest za jasny i przy pierwszej okazji wymieni na czarny – ty Kasiu piszesz o brązowym już sama nie wiem jaki wybrać.

A tak przy okazji może wiecie jaka jest zasada przy doborze fug –zakażone na całości wyglądają jaśniej czy ciemniej niż w rzeczywistości ?

Kasiu nie ma dnia żeby nie oglądać twojego dziennika –twój entuzjazm i optymizm jest dla mnie wielkim wsparciem !!!

Iza

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Raczej brązowa, ponieważ nasze antaresy wpadają w brąz :lol:

Dokładnie koloru nie pamiętam :oops:

Pozdrawiam, kasia

To ja sie wtrace, bo mam podobna podloge w lazience.. My mamy fuge MAPEI - podobno najlepsze fugi, szczegolnie jak sie ma podlogowke, do tego silikon w tym samym kolorze i po problemie...

a kolor antracyt, albo grafit w kazdym badz razie szary, na pewno nie czarny - nie pamietam dokladnie nazwy i wyszlo ladnie - nie za jasna ;) kupisz to na 100% w castoramie :wink:

Pozdrowienia,

Marta

Ja jednak coś kojarzę, że K74, która ma taki gres pisała że grafitowy Mapei jest za jasny i przy pierwszej okazji wymieni na czarny – ty Kasiu piszesz o brązowym już sama nie wiem jaki wybrać.

A tak przy okazji może wiecie jaka jest zasada przy doborze fug –zakażone na całości wyglądają jaśniej czy ciemniej niż w rzeczywistości ?

Kasiu nie ma dnia żeby nie oglądać twojego dziennika –twój entuzjazm i optymizm jest dla mnie wielkim wsparciem !!!

Iza

Wszystko zalezy jakie ma plytki, ja wybieralam fugi biorac plytke ze soba do sklepu i dobieralam kolor. U mnie grafitowy jest OK, czarny bylby za ciemny, ale tak jak pisze zalezy jaki masz kolor plytek, jesli wchodza w braz... to raczej grafit odpada.

Pozdrawiam,

Marta

Hej Kasia! :D

Superowo wszystko urządziłaś! :) Miodzo! :D

Gdzie kupiłaś takie fajne półeczki na samochodziki Piotrka? :) Też takie chcę dla Młodziaka!!! 8) fajny bajer! Przynajmniej nie leży wszystko na kupie w pudle zapomniane przez dzieciaka. O porysowanej karoserii nie wspomne :wink:

buziaki M.

Te półeczki Magduśka są z Ikei - kupię Ci jak tam będę :lol:

Odbierzesz jak wpadniesz do nas............. w końcu :wink: :lol:

Buźka, kasia

Hejka Kasia,

dawno mnie nie było :oops: , ale będę już, nadrobię zaległości i wogóle oczywiście przyjdę zobaczyć na żywca Twoje krecikowe cudeńko!! :D :wink:

Zadzwonię wkrótce :)

buziak M.

• 3 weeks później...

Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy.

Może cicho bez hałasu iść na spacer gdzieś do lasu?

Może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski?

Może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju?

Ważne, aby w te święta, Był ktoś, kto o nas pamięta.

http://digilander.libero.it/blogdinatale/babbi%20natale%20collescion/e8624592.gif

Witaj Kasiu -

Niech Święta Bożego Narodzenia

i Wigilijny wieczór upłyną Wam

w szczęściu i radości

przy staropolskich kolędach

i zapachu świerkowej gałązki.

Nowy Rok zaś niech przyniesie szczęście i pomyślność .

Serdecznie pozdrawiam , dlaczego tak cichu u Ciebie ?

Troche sie martwię co z Tobą ?

http://www.e-kartki.net/kartki/big/113539320015.jpg

Świąt białych, pachnących choinką,

skrzypiących śniegiem pod butami,

Świąt dających radość i odpoczynek,

pełnych niespodziewanych prezentów,

wyjątkowych chwil spędzonych

w gronie rodzinnym

oraz nieustających sukcesów w Nowym Roku!

życzy Monika z rodzinką :D

Kochani :lol:

Bardzo dziękuję Wszystkim za życzenia świąteczne.

Trochę ostatnio zaniedbałam forum, ale mam nadzieję, że po Nowym Roku znowu zacznę częściej tu zaglądać :roll:

Pozdrawiam Was cieplutko i życzę wszystkim smacznego barszczyku, pysznej rybki i wspaniałych prezentów pod choinką :lol:

kasia

Magia Świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja,

spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku,rozleniwiony telefon, zaspany budzik

i śnieg, który nie jest utrapieniem. Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku życzy Aneta z rodziną

http://images30.fotosik.pl/307/4326c9775012e006med.jpg

Kasiu, coś rzadki zaglądasz a szkoda :roll:

Byłam ostatnio w Ikei i szukałam tych póleczek ale niestety nigdzie nie mogłam ich znaleźć :(

Pamiętasz na jakim dziale je kupowałaś?

A moze nazwę serii pamiętasz?

Hej Monika :)

Sorry za moje tempo odpowiedzi :oops:

Właśnie przejrzałam całą stronę Ikei i też nie mogę znaleść tych półeczek :(

Kupował je Łukasz, ale już nie pamięta na jakim dziale :roll:

Wybieramy się znowu do Ikei, więc postaram się obczaić temat i mam nadzieję, że będę mogła Ci pomóc :lol:

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, kasia