monia77w1 01.01.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Kasiu, coś rzadki zaglądasz a szkoda Byłam ostatnio w Ikei i szukałam tych póleczek ale niestety nigdzie nie mogłam ich znaleźć Pamiętasz na jakim dziale je kupowałaś? A moze nazwę serii pamiętasz? Hej Monika Sorry za moje tempo odpowiedzi Właśnie przejrzałam całą stronę Ikei i też nie mogę znaleść tych półeczek Kupował je Łukasz, ale już nie pamięta na jakim dziale Wybieramy się znowu do Ikei, więc postaram się obczaić temat i mam nadzieję, że będę mogła Ci pomóc Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, kasia Kasiu, pytałam się w Ikei i okazało sie, ze te półeczki są wycofane ze sprzedaży Jakbyście byli i jeszcze były u Was jakieś zapasy to Kasiu bierz dla mnie z 3 sztuki i prześlij mi Te półeczki sa na dziale przechowywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 01.01.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://blog.wiara.pl/benia/files/2007/12/1392_nr61.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 01.01.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witaj Kasiu!!!Piękny domek w moich klimatach, stąd pytanie: Jak się sprawuje gres polerowany (jaśniutki) w kuchni i salonie , zwłaszcza, że widzę małe cudowne szkraby?Pozdrawiam i gratulujęaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 02.01.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Romek, Moniczka, mocca - dziękuję ślicznie za życzenia Monika - jak tylko będą w Katowicach to na pewno Ci kupię aka-jonek - witam miło mi, że jeszcze ktoś tu zagląda podłoga jest w porządku, fugi na pewno nie dałabym jeszcze raz takiej jasnej - bardzo się brudzi ogólnie to i tak myję podłogę na mokro dość często, ale ja to pedantka jestem i już tak mam..... dzieci jak na razie żadnej szkody w domu nie wyrządziły, staram się, żeby jadły przy stole i nie chodziły po domu z soczkami... i tak poza wszystkim to bardzo polecam jasne płytki, bo prezentują się prześlicznie, zwłaszcza, kiedy słońce wpada przez okna to błyszczą się cudnie Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 02.01.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Dzięki, domek wygląda naprawdę cudnie.Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Kasiu co za wstyd. Dopiero dzsiaj dojrzałam zdjęcia w dzienniczku Nareszcie doczekaliśmy się całego mieszkanka. Pięknie u Was zrobiło. Bardzo przytulnie. A kwiaty w salonie cudne. Co masz w łazience za tymi przesuwnymi drziczkami? Czyżby jakiś schowek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 03.01.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Hej Moniczka Witaj w Nowym Roku Zdjęcia z salonu już nieaktualne, bo 1 stycznia zrobiliśmy przemeblowanie i trochę inaczej poustawialiśmy sofy i stolik z TV... Teraz jest według nas lepiej, zdjęcia wkleję to zobaczymy czy przypadkiem nie jest to tylko nasze zdanie Tak czy inaczej zrobiło się więcej miejsca i myślę, że na jakiś czas zostaniemy przy nowym układzie... Kwiaty kupiliśmy w lokalnej hurtowni, za całkiem uczciwe pieniądze, pięknie się u nas przyjęły, no trochę ożywiły te nasze surowe wnętrza.... A za szklanymi drzwiczkami mamy stryszek.... Trzymamy tam rzadko używane graty, lub po prostu rupiecie, których żal wyrzucić... Super miejsce, bardzo pojemne i wbrew pozorom, przy utrzymaniu wewnątrz porządku łatwo się z niego korzysta i wyciąga np. ślubną porcelanę na kolację wigilijną Jestem bardzo zadowolona z tego schowka, łazienka jest wystarczająca, a to miejsce po prostu maxymalnie wykorzystane Muszę jeszcze napisać o cenie.... Te szklane drzwiczki kosztowały nas 500zł, robił nam je facet od szaf zabudowanych... W którejś z tych "szafiarskich firm" (albo Indeco, albo Komandor - już nie pamiętam) te same drzwiczki wycenili mi na 2300 netto!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia salonu. Ciekawa jestm co zmieniliście. Co do drzwi przesuwnych to róznica w cenie powalająca!!!!!! Cenią się co niektórzy A tak wogóle to chciałam złożyć mojej chrześnicy zaległe życzenia urodzinowe strasznie zapominalska ostatnio jestem Nawet coś słodkiego przyniosłam. W zamian domagam się nowych zdjeć dzieciaczków http://www.deserlandia.pl/repository/images/z_margaretkami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 03.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witam w Nowym Roku.Juz od dłuższego czasu obserwuję postępy prac w Waszym domku i muszę stwierdzić, że jestem pod wrażeniem. Wszystko super wyglada. Bardzo podoba mi się łazienka na górze. Życzę Wam dużo radości i miłości w nowym domu. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.01.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 kasiu! Ale u Was pięknie! Łazienka powalajaca! Chciałam zapytać o płytki w górnej łazience. Co to za seria? Fajnie wygląda komoda w łazience. Ja jestem wyczulona na rzeczy z Ikea więc tym bardziej mi się podoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 04.01.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Moniczka - dzięki za życzenia dla Zosi Torcik mniam, mniam Kasiu - dziękuję za miłe słowa - ja również do Ciebie ostatnio zajrzałam i dręczy mnie jedno pytanie..... Jakie płytki macie w salonie??? Mamy chyba identyczne Nel - nie podam Ci teraz nazwy tych płytek, bo nie mam przy sobie faktur A komódka z Ikei bardzo dobrze się sprawuje - dokupimy jeszcze dwie i będzie tak jak należy Miło mi, że łazienka się podoba Pozdróweczki dla wszystkich, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 04.01.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witaj Kasiu w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki. Przez cały tydzien nie zagladałam na forum, a tutaj taka niespodzianka .Piekne zdjęcia z urządzenia mieszkania , łazienki. Ciesze sie , że wszystko układa sie dobrze . Mało wczesniej pisałas i myslałam juz różnie , co z Toba jest ale jak widac na załączonych zdjęciach wszystko jest okej. Zosia zaczeła Ci biegac , to teraz dopiero masz urwanie głowy z nią.Musisz ja dobrze pilnować.Pozdrawiam maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 04.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Rzeczywiście są podobne, ale czy takie same - nie wiem. Kupilismy je w Leroy Merlin w Bielsku (60x60). Za to na pewno mamy taki sam kolor mebli kuchennych - fino Chyba lubimy te same kolory Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 KAsiu piękne zdjęcia Normalnie tak mi się podoba że nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.01.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witaj Kasiu w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki. Przez cały tydzien nie zagladałam na forum, a tutaj taka niespodzianka . Piekne zdjęcia z urządzenia mieszkania , łazienki. Ciesze sie , że wszystko układa sie dobrze . Mało wczesniej pisałas i myslałam juz różnie , co z Toba jest ale jak widac na załączonych zdjęciach wszystko jest okej. Zosia zaczeła Ci biegac , to teraz dopiero masz urwanie głowy z nią.Musisz ja dobrze pilnować. Pozdrawiam maria Hej Marysiu Tobie również życzę szczęścia, miłości i wykończenia waszego gniazdka w tym roku Mieliśmy robić barierkę na schody, ale znaleźliśmy inny patent na to, żeby ten małpiszon nie właził cały czas do góry.... Zastawiliśmy schody ................. stolikiem dziecięcym z ikei - wpasował się idealnie i uniknęliśmy wiercenia i częściowego dziurawienia schodów.... Zobaczymy jak długo nasz patent będzie spełniał swoje zadanie U nas jak pewnie u większości raz lepiej raz gorzej Czasem jest tak, że mam wszystkiego dosyć i nic tylko pierdzielnąć tym wszystkim, a czasem czuję się wyjątkowa, szczęśliwa i spełniona Życie...po prostu życie.......... Teraz czekam na wiosnę Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.01.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Rzeczywiście są podobne, ale czy takie same - nie wiem. Kupilismy je w Leroy Merlin w Bielsku (60x60). Za to na pewno mamy taki sam kolor mebli kuchennych - fino Chyba lubimy te same kolory Kasia. Hej Kasiu Nasze kafelki mają 50x50, ale ocień prawie identyczny - będziesz zadowolona, prezentują się pięknie No i czekam na Twoją kuchnię - to już na dniach, prawda???? - jestem bardzo ciekawa efektu Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.01.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 KAsiu piękne zdjęcia Normalnie tak mi się podoba że nie wiem No bardzo się cieszę, że nasze stare sofy zyskały takie uznanie wśród was A tak na poważnie to czasem wystarczy jakaś narzutka, dodatkowa poduszka, ładna lampka i z nieciekawego, starego mebla robi się całkiem fajny wypoczynek Pozdróweczki dla wszystkich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A nowe zdjecia kiedy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.01.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A nowe zdjecia kiedy będą niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A nowe zdjecia kiedy będą niebawem No to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts