Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SKRZAT - komentarze do dziennika Kasi i Łukasza

kasia w

Recommended Posts

Kasiu, coś rzadki zaglądasz a szkoda :roll:

Byłam ostatnio w Ikei i szukałam tych póleczek ale niestety nigdzie nie mogłam ich znaleźć :(

Pamiętasz na jakim dziale je kupowałaś?

A moze nazwę serii pamiętasz?

Hej Monika :)

Sorry za moje tempo odpowiedzi :oops:

Właśnie przejrzałam całą stronę Ikei i też nie mogę znaleść tych półeczek :(

Kupował je Łukasz, ale już nie pamięta na jakim dziale :roll:

Wybieramy się znowu do Ikei, więc postaram się obczaić temat i mam nadzieję, że będę mogła Ci pomóc :lol:

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, kasia

Kasiu,

pytałam się w Ikei i okazało sie, ze te półeczki są wycofane ze sprzedaży :( :( :(

Jakbyście byli i jeszcze były u Was jakieś zapasy to Kasiu bierz dla mnie z 3 sztuki i prześlij mi :D

Te półeczki sa na dziale przechowywanie.

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Romek, Moniczka, mocca - dziękuję ślicznie za życzenia :lol:

Monika - jak tylko będą w Katowicach to na pewno Ci kupię :lol:

aka-jonek - witam :) :) :) miło mi, że jeszcze ktoś tu zagląda :)

podłoga jest w porządku, fugi na pewno nie dałabym jeszcze raz takiej jasnej - bardzo się brudzi :-? ogólnie to i tak myję podłogę na mokro dość często, ale ja to pedantka jestem i już tak mam.....

dzieci jak na razie żadnej szkody w domu nie wyrządziły, staram się, żeby jadły przy stole i nie chodziły po domu z soczkami...

i tak poza wszystkim to bardzo polecam jasne płytki, bo prezentują się prześlicznie, zwłaszcza, kiedy słońce wpada przez okna to błyszczą się cudnie :roll:

Pozdróweczki, kasia

Hej Moniczka :lol:

Witaj w Nowym Roku :lol: :lol: :lol:

Zdjęcia z salonu już nieaktualne, bo 1 stycznia zrobiliśmy przemeblowanie i trochę inaczej poustawialiśmy sofy i stolik z TV... Teraz jest według nas lepiej, zdjęcia wkleję to zobaczymy czy przypadkiem nie jest to tylko nasze zdanie :wink: :lol:

Tak czy inaczej zrobiło się więcej miejsca i myślę, że na jakiś czas zostaniemy przy nowym układzie...

Kwiaty kupiliśmy w lokalnej hurtowni, za całkiem uczciwe pieniądze, pięknie się u nas przyjęły, no trochę ożywiły te nasze surowe wnętrza....

A za szklanymi drzwiczkami mamy stryszek....

Trzymamy tam rzadko używane graty, lub po prostu rupiecie, których żal wyrzucić... Super miejsce, bardzo pojemne i wbrew pozorom, przy utrzymaniu wewnątrz porządku łatwo się z niego korzysta i wyciąga np. ślubną porcelanę na kolację wigilijną :wink:

Jestem bardzo zadowolona z tego schowka, łazienka jest wystarczająca, a to miejsce po prostu maxymalnie wykorzystane :lol: :lol: :lol:

Muszę jeszcze napisać o cenie....

Te szklane drzwiczki kosztowały nas 500zł, robił nam je facet od szaf zabudowanych... W którejś z tych "szafiarskich firm" (albo Indeco, albo Komandor - już nie pamiętam) te same drzwiczki wycenili mi na 2300 netto!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdróweczki, kasia

Z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia salonu.

Ciekawa jestm co zmieniliście.

Co do drzwi przesuwnych to róznica w cenie powalająca!!!!!!

Cenią się co niektórzy :roll:

A tak wogóle to chciałam złożyć mojej chrześnicy zaległe życzenia urodzinowe :lol:

strasznie zapominalska ostatnio jestem :oops:

Nawet coś słodkiego przyniosłam.

W zamian domagam się nowych zdjeć dzieciaczków :lol:

http://www.deserlandia.pl/repository/images/z_margaretkami.jpg

Moniczka - dzięki za życzenia dla Zosi :) Torcik mniam, mniam :lol: :lol: :lol:

Kasiu - dziękuję za miłe słowa - ja również do Ciebie ostatnio zajrzałam i dręczy mnie jedno pytanie..... Jakie płytki macie w salonie??? Mamy chyba identyczne :lol:

Nel - nie podam Ci teraz nazwy tych płytek, bo nie mam przy sobie faktur :(

A komódka z Ikei bardzo dobrze się sprawuje - dokupimy jeszcze dwie i będzie tak jak należy :roll:

Miło mi, że łazienka się podoba :)

Pozdróweczki dla wszystkich, kasia

Witaj Kasiu w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki.

Przez cały tydzien nie zagladałam na forum, a tutaj taka niespodzianka .

Piekne zdjęcia z urządzenia mieszkania , łazienki. Ciesze sie , że wszystko układa sie dobrze . Mało wczesniej pisałas i myslałam juz różnie , co z Toba jest ale jak widac na załączonych zdjęciach wszystko jest okej. Zosia zaczeła Ci biegac , to teraz dopiero masz urwanie głowy z nią.Musisz ja dobrze pilnować.

Pozdrawiam maria

Witaj Kasiu w Nowym Roku i wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki.

Przez cały tydzien nie zagladałam na forum, a tutaj taka niespodzianka .

Piekne zdjęcia z urządzenia mieszkania , łazienki. Ciesze sie , że wszystko układa sie dobrze . Mało wczesniej pisałas i myslałam juz różnie , co z Toba jest ale jak widac na załączonych zdjęciach wszystko jest okej. Zosia zaczeła Ci biegac , to teraz dopiero masz urwanie głowy z nią.Musisz ja dobrze pilnować.

Pozdrawiam maria

Hej Marysiu :lol:

Tobie również życzę szczęścia, miłości i wykończenia waszego gniazdka w tym roku :)

Mieliśmy robić barierkę na schody, ale znaleźliśmy inny patent na to, żeby ten małpiszon nie właził cały czas do góry.... Zastawiliśmy schody ................. stolikiem dziecięcym z ikei - wpasował się idealnie i uniknęliśmy wiercenia i częściowego dziurawienia schodów.... Zobaczymy jak długo nasz patent będzie spełniał swoje zadanie :roll:

U nas jak pewnie u większości raz lepiej raz gorzej :roll:

Czasem jest tak, że mam wszystkiego dosyć i nic tylko pierdzielnąć tym wszystkim, a czasem czuję się wyjątkowa, szczęśliwa i spełniona :roll:

Życie...po prostu życie..........

Teraz czekam na wiosnę :)

Pozdrawiam, kasia

Rzeczywiście są podobne, ale czy takie same - nie wiem. Kupilismy je w Leroy Merlin w Bielsku (60x60). Za to na pewno mamy taki sam kolor mebli kuchennych - fino :lol: Chyba lubimy te same kolory :D

Kasia.

Hej Kasiu :)

Nasze kafelki mają 50x50, ale ocień prawie identyczny - będziesz zadowolona, prezentują się pięknie :lol:

No i czekam na Twoją kuchnię - to już na dniach, prawda???? - jestem bardzo ciekawa efektu :)

Pozdrawiam, kasia

KAsiu piękne zdjęcia :D :D :D :D

Normalnie tak mi się podoba że nie wiem :D :D :D

:lol: :lol: :lol:

No bardzo się cieszę, że nasze stare sofy zyskały takie uznanie wśród was :wink: :lol:

A tak na poważnie to czasem wystarczy jakaś narzutka, dodatkowa poduszka, ładna lampka i z nieciekawego, starego mebla robi się całkiem fajny wypoczynek :wink: :lol:

Pozdróweczki dla wszystkich dzieci :lol: