Rom 05.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 i ja tez czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 KAsiu piękne zdjęcia Normalnie tak mi się podoba że nie wiem No bardzo się cieszę, że nasze stare sofy zyskały takie uznanie wśród was A tak na poważnie to czasem wystarczy jakaś narzutka, dodatkowa poduszka, ładna lampka i z nieciekawego, starego mebla robi się całkiem fajny wypoczynek Pozdróweczki dla wszystkich dzieci dziękuję pięknie i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 05.01.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 kasiu, gratuluję pierwszych kroczków. Mój Olek od ponad 2 miesięcy już zasuwa więc w zupełności rozumiem jak to jest mieć urwanie głowy z latającym szkrabem. Domek jest super, strasznie zazdroszczę. Jest przytulnie i ciepło, dlatego wybrałam skrzata, bo myślę że małe domki też mają swój urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 05.01.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 kasiu, gratuluję pierwszych kroczków. Mój Olek od ponad 2 miesięcy już zasuwa więc w zupełności rozumiem jak to jest mieć urwanie głowy z latającym szkrabem. Domek jest super, strasznie zazdroszczę. Jest przytulnie i ciepło, dlatego wybrałam skrzata, bo myślę że małe domki też mają swój urok. Olek szybki jest Tym bardziej, że podobno chłopcy to leniuszki Z Zosią raczej problemów nie mam Nie rozbiła żadnej bombki - jedynie to z pomarańczek i cytryn, które wisiały na dole choinki to wyssała wszystkie soki Ziemi z doniczek nie wyciąga - Piotrek w jej wieku robił to nagminnie Jedynie te schody, ale z nimi już sobie poradziliśmy.... Dzisiaj odkryła szczotkę do kibelka beeeee......mam nadzieję, że do jutra zapomni o niej Marta pamiętaj, że ten domek wcale nie jest mały Z garażem to 155m2 nie licząc skosów, czyli powierzchni po podłodze.... Jest wystarczający dla 4-osobowej rodzinki, aczkolwiek Ci którzy podpiwniczyli Skrzata myślę, że nie żałują..... Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Twoich chłopaków Lecę w końcu poczytać co tam u innych słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 i to ma być mały dom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.01.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 A ja ciągle czekam na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.01.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 i ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzień dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.01.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Dzień dobry Kasiu, nie daj się dłużej prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 06.01.2009 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.01.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Zaczęliśmy myśleć o drzwiach do pokoi na poddaszu Takie wzory mamy upatrzone: http://www.classen.pl/www/pliki_graficzne/a_drzwi/ariadna/ariadna.jpg http://www.classen.pl/www/pliki_graficzne/a_drzwi/latona/latona.jpg http://www.classen.pl/www/pliki_graficzne/a_drzwi/malaga/aranzacja.jpg Mnie osobiście podoba się wersja 2, kolor albo ciemny jak na zdjęciu, albo taki jasny klon. Powiem tylko, że to niezła jazda wykańczać dom mając trzyletniego łobuza i małego trzymiesięcznego człowieczka, który spożywa pokarmy co 2,5 godziny Dlatego, żeby nie zwariować i nie zamęczyć się nawzajem musimy wybierać w miarę sprawnie i szybko. Nie możemy sobie jeździć w 20 miejsc i oglądać i porównywać, bo wtedy dopiero robi się mętlik w głowie Po prostu jak się nam coś podoba i jest w przystępnej cenie to brać i z głowy a ja zamówiłam porta nova 5.5 czyli wzór ostatni kolorek orzech 4 http://forum.muratordom.pl/uzytkownik83112.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.01.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Kasiu świetnie porównanie Jak się mieszka w domu to niewyobrażalne wydaje się, ze można było pomieścic się w takim mieszkanku Miłego spacerku Chociaz już pewnie wróciliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kasiu w taki mróz wychodzisz z dziecmi na spacer????? Nie jest trochę za zimno???? Oglądnąłem sobie Wasze stare mieszkanko i muszę powiedzieć że mimo małych powierzchni wszystko fajnie rozwiązaliście i wszystko się mieściło JAk patrze na te drzwi.....dobrze że już takich się nie wstawia Mam pytanie o kwiatki w łazience - one są prawdziwe??? Trzymały się w łazience???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.01.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kasiu świetnie porównanie Jak się mieszka w domu to niewyobrażalne wydaje się, ze można było pomieścic się w takim mieszkanku Miłego spacerku Chociaz już pewnie wróciliście No dokładnie Ale i tak mam wielki sentyment do tego mieszkania Spacerek zaliczony, trochę nam w drodze powrotnej przypiź......ło Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.01.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Kasiu w taki mróz wychodzisz z dziecmi na spacer????? Nie jest trochę za zimno???? Oglądnąłem sobie Wasze stare mieszkanko i muszę powiedzieć że mimo małych powierzchni wszystko fajnie rozwiązaliście i wszystko się mieściło JAk patrze na te drzwi.....dobrze że już takich się nie wstawia Mam pytanie o kwiatki w łazience - one są prawdziwe??? Trzymały się w łazience???????? Hej Romek U nas wczoraj było tylko -3 stopnie jak wychodziłam, świeciło słońce i było bardzo przyjemnie Trochę zmarzły nam tyłki w drodze powrotnej, ale dałyśmy radę Co do mrozów, to Piotruś przez całą swoją pierwszą zimę (a miał wtedy ponad pół roku) spał w dzień przy 10-sto stopniowych mrozach w wózku na balkonie.... Chłopak się tak zahartował, że do dzisiaj nie choruje Są różne opinie na ten temat.... Ja jestem zwolenniczką spacerowania i jak najczęstszego przebywania na świeżym powietrzu. Oczywiście dziecko trzeba odpowiednio ubrać i nasmarować buźkę tłustym kremem Drzwi masakra - z tego co wiem nowi właściciele wymienili je w pierwszej kolejności Kwiatek jak najbardziej prawdziwy - aloes - z tym, że jak widać na zdjęciach dla celów sprzedażowych krążył po całym mieszkaniu jak były pstrykane fotki.... Może to dzięki niemu tak szybko sprzedaliśmy mieszkanie - w równe dwa tygodnie od ogłoszenia - podobno to bardzo szybko Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 To strasznie ciepło u Wasu nas było coś koło -15brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrw taka temperaturę nie chce się wysunąć nosa za drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 U nas też przez cały dzień zimnica. Moje dziecko po 3 minutach krzyczało, ze zimno i mama otwieraj szybko drzwi Akcja z kwiatkiem niezła A mieszkanko faktycznie sprzedaliscie błyskawicznie. Teraz przy takiej sytuacji w gospodarce pewnie najlepiej bedą schodzić małe mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.01.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A ja ciągle czekam na zdjecia salonu po przemeblowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.01.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] mogłabym prosić o zdjęcie elewacji? Zakładam, że macie już wykończoną? Mam podoboną kolorystyke dachu, białe okna, zastanawiamy się na d kolorem drzwi bo nie mamy ani kawałka drewnianego elementu, do którego mogłyby nawiązywac inne niż białe i 0 wizji koloru tynku zewnętrznego. Pozdrawiam:) http://forum.muratordom.pl/uzytkownik81692.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 07.01.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Witaj Kasiu - jak byłam w sobote na budowie , to zadrościłam dzieciakom jak zjeżdzały na sankach i było im chyba ciepło.. Fajne są w naszych stronach górki. Mróz faktycznie trzyma , no może dzisiaj jest już trochę cieplej.Ja bym już też chciała wiosnę, po piewsze że bedzie dzień dłuzszy i cieplej , a związku z tym bedzie można wykańczać domek. Kasiu chyba faktycznie w dobrej chwili sprzedawałas mieszkanie ,że tak szybko Ci poszło . Ja myślę też dać ogłoszenie o sprzedaż mojego , chociaż koleżanka dała już wczesniej i brak zainteresowania .Jedynie zgłaszają się posrednicy z biur nieruchomościami.Kasiu może ja teraz też żałuję ,że nie zrobiliśmy piwnic , aż sie samo prosiło.No trudno cieszyć sie trzeba z tego co sie ma.Kasiu podałaś kiedyś telefon do pana od układania kafli i od malowania.Czy nadal ich polecasz ? Muszę już sie oglądać za fachowcami od wykończeń. Pozdrawiam całą rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts