kasia w 11.01.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witaj Kasiu - jak byłam w sobote na budowie , to zadrościłam dzieciakom jak zjeżdzały na sankach i było im chyba ciepło.. Fajne są w naszych stronach górki. Mróz faktycznie trzyma , no może dzisiaj jest już trochę cieplej. Ja bym już też chciała wiosnę, po piewsze że bedzie dzień dłuzszy i cieplej , a związku z tym bedzie można wykańczać domek. Kasiu chyba faktycznie w dobrej chwili sprzedawałas mieszkanie ,że tak szybko Ci poszło . Ja myślę też dać ogłoszenie o sprzedaż mojego , chociaż koleżanka dała już wczesniej i brak zainteresowania .Jedynie zgłaszają się posrednicy z biur nieruchomościami. Kasiu może ja teraz też żałuję ,że nie zrobiliśmy piwnic , aż sie samo prosiło. No trudno cieszyć sie trzeba z tego co sie ma. Kasiu podałaś kiedyś telefon do pana od układania kafli i od malowania. Czy nadal ich polecasz ? Muszę już sie oglądać za fachowcami od wykończeń. Pozdrawiam całą rodzinkę Hej Marysiu Z naszym mieszkankiem było tak, że chłopak, który miał je kupić wycofał się w ostatniej chwili... My potrzebowaliśmy kasę więc daliśmy ogłoszenie i po dwóch tygodniach znalazł się konkretny kupiec, a po miesiącu już je sprzedaliśmy.... Super było to, że mogliśmy trzy miesiące jeszcze mieszkać Namiary do Sławka (kafelkarz) i Tomka (malarz - złota rączka) nadal aktualne. Polecam ich wciąż Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.01.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 A ja ciągle czekam na zdjecia salonu po przemeblowaniu Hej Monia W końcu wkleiłam i czekam na opinie Buźka, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.01.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 [wpis przeniesiony z "dziennika"] mogłabym prosić o zdjęcie elewacji? Zakładam, że macie już wykończoną? Mam podoboną kolorystyke dachu, białe okna, zastanawiamy się na d kolorem drzwi bo nie mamy ani kawałka drewnianego elementu, do którego mogłyby nawiązywac inne niż białe i 0 wizji koloru tynku zewnętrznego. Pozdrawiam:) http://forum.muratordom.pl/uzytkownik81692.htm Zdjęcia elewacji są w dzienniku, teraz wkleiłam dwa takie aktualne Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.01.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kasiu sledze Twoj dziennik od poczatku tylko sie nie ujawnialam . Domek bardzo mi sie podoba, dzieciaczki sliczne, szczegolnie mi sie podoba wojownicza minka Zoski na zdjeciach. No i bardzo mnie zachwycily Twoje kwiaty w domu! Tez planuje takie duze tylko kupic takie wielkie to kupa kasy, a male beda rosnac latami ale w koncu musze sie zabrac za zielen w domu, bo bez niej tak pusto jest i malo przytulnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.01.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Kasiu sledze Twoj dziennik od poczatku tylko sie nie ujawnialam . Domek bardzo mi sie podoba, dzieciaczki sliczne, szczegolnie mi sie podoba wojownicza minka Zoski na zdjeciach. No i bardzo mnie zachwycily Twoje kwiaty w domu! Tez planuje takie duze tylko kupic takie wielkie to kupa kasy, a male beda rosnac latami ale w koncu musze sie zabrac za zielen w domu, bo bez niej tak pusto jest i malo przytulnie. Hejka magpie101 Bardzo się cieszę, że Ci się podoba Wojowniczka właśnie padła, więc mam chwilkę..... Kwiaty to zasługa mężuśka, bo on ma korbę na punkcie akustyki, a kwiaty jak wiadomo rozpraszają dźwięk Kupił te dwie palmy w zaprzyjaźnionej hurtowni, kosztowały coś koło 140zł jedna. Teraz bardzo o nie dba, spryskuje dwa razy dziennie i w ogóle widać, że się przyjęły u nas w domu, bo wypuszczają nowe listki... Ten drugi kwiatek (zapomniałam nazwy) dostaliśmy od teściów... Kwiaty bardzo ożywiły nasz trochę surowy salon, no brakuje tam jeszcze jakiś obrazków Wiesz, często w Leroy Merlin jest wrzutka dużych kwiatów, takich palm, dracen, juk - ale naprawdę wielkich i pięknych...Warto spytać, bo z doświadczenia wiem, że takie cuda znikają w ciągu jednego dnia - przynajmniej u nas Pozdrawiam cieplutko i wpadaj do mnie częściej kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.01.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 chciałam zapytać o sprzęt do zabudowy jakiej firmy masz piekarnik i mikrofalę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.01.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 chciałam zapytać o sprzęt do zabudowy jakiej firmy masz piekarnik i mikrofalę ? Hej, mikrofala i piekarnik z firmy Teka pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.01.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 chciałam zapytać o sprzęt do zabudowy jakiej firmy masz piekarnik i mikrofalę ? Hej, mikrofala i piekarnik z firmy Teka pozdrawiam, kasiaczy zadowolona jestes z tego sprzetu i powiedz mi jak to sie ma do odbicia paluszków i czy dobrze schodzą takie ślady bo czasem cięzko jest domyć takie paćki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Cześć Kasiu, salon po zmianach faktycznie wydaje się bardziej funkcjinalny. Ja bym jeszcze spróbowała kanapę z pod ściany przenieść pod okno a w tym miejscu postawić stolik z telewizorem. Cena kwiatów rewelacyjna. Tak sobie patrzę na kwiatek przy kozie, nie przeszkadza mu ciepełko? Wogóle to palicie w kozie? Czy krzesła w kuchni to seria Herman? Jesli tak to prezentuja sie swietnie buziaki monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.01.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 czy zadowolona jestes z tego sprzetu i powiedz mi jak to sie ma do odbicia paluszków i czy dobrze schodzą takie ślady bo czasem cięzko jest domyć takie paćki Jak na razie jestem zadowolona Z Teki mamy też okap i płytę i wszystko do tej pory sprawuje się bez zarzutów Ślady po palcach nie są problemem. Ja myję je wilgotną szmatką z odrobiną płynu do mycia naczyń i potem wycieram do sucha... Wszystko się błyszczy i nie potrzeba do tego żadnych specjalnych środków Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.01.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Cześć Kasiu, salon po zmianach faktycznie wydaje się bardziej funkcjinalny. Ja bym jeszcze spróbowała kanapę z pod ściany przenieść pod okno a w tym miejscu postawić stolik z telewizorem. Cena kwiatów rewelacyjna. Tak sobie patrzę na kwiatek przy kozie, nie przeszkadza mu ciepełko? Wogóle to palicie w kozie? Czy krzesła w kuchni to seria Herman? Jesli tak to prezentuja sie swietnie buziaki monika Wiesz Monia, stolika rtv jeszcze nie próbowaliśmy dawać na tą ścianę naprzeciw okna... Trochę się boję, że jak będzie się wchodzić do pokoju to będzie widać te wszystkie kable i bebechy od sprzętu. Sama nie wiem Jak się nam znudzi taki układ to pewnie znowu coś poprzestawiamy, zobaczymy jak to wygląda i wtedy się okaże czy jest git.... Ogólnie to ten pokój nie jest zbyt ustawny Co do krzeseł to niezłe masz oko To jest seria Herman - cena aż 49,99 http://www.ikea.com/PIAimages/20706_PE039125_S4.jpg Główną zaletą tych krzeseł jest to, że można sobie je tak przechowywać i zajmują naprawdę niewiele miejsca http://www.ikea.com/PIAimages/24532_PE108194_S4.jpg W kozie dawno nie paliliśmy, ale zaraz idę do małża przypomnieć mu, że mamy takie cuś jak koza Kwiatka się trochę odsunie i nie ma żadnego problemu Pozdrawiam cieplutko, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.01.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Aha i jeszcze mamy takie zasłonki kupione na okno balkonowe http://www.ikea.com/PIAimages/0089731_PE222657_S4.JPG Czekają tylko na obszycie buźka, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.01.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 KAsiu a jak Wam się sprawują te błyszczące płytki w kuchni????JA mam w kuchni gres polerowany i nie jestem z niego za bardzo zadowolonyStrasznie na nim widać każdą kropkę wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.01.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A druga strawa to ten tv pod oknem - jak oglądacie w dzień do nie przeszkadza okno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.01.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 KAsiu a jak Wam się sprawują te błyszczące płytki w kuchni???? JA mam w kuchni gres polerowany i nie jestem z niego za bardzo zadowolony Strasznie na nim widać każdą kropkę wody Ja jestem zadowolona z tych płytek Wiadomo, że jak coś się wyleje lub nachlapie (np. soczek) to widać, ale kupiliśmy super mopa, którym podłogę myję w dosłownie 2 minuty, także nie ma tragedii... A że myję podłogę często to plamy nie są problemem Myślę, że plamy są mniej widoczne na jakiś płytkach z niejednolitymi wzorkami, a takich to nie chciałam Fajne jest to, że przy ogrzewanej podłodze, nawet jak spryskuję kwiaty to nic szmatką nie trzeba wycierać, bo wysycha bardzo szybko i żadnych śladów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.01.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 A druga strawa to ten tv pod oknem - jak oglądacie w dzień do nie przeszkadza okno??? Mamy roletki, więc jakby trzeba było to można zasłonić, a poza tym w dzień raczej tv nie oglądamy... Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 12.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kasiu-kto Was tak urządził? :) Kurcze spuściłam Cie z oka na kilka miesięcy i chaty poznać nie mogę . Poszliście szeroko- w tak krótkim czasie tai postęp w wyposażaniu-BRAVO . Wszystko wygląda cudnie- salon ,kuchnia, łazienki-cud. Ze schodami też miałaś niezła jazdę-te w ostatecznej wersji są super. Bardzo sie ciesze ze zamieszkaliście juz na swoim i z dnia na dzień go upiększacie Piękny dom ,udane dzieci,szczęśliwa rodzinka -GRATULUJĘ Lucyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.01.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Kasiu-kto Was tak urządził? :) Kurcze spuściłam Cie z oka na kilka miesięcy i chaty poznać nie mogę . Poszliście szeroko- w tak krótkim czasie tai postęp w wyposażaniu-BRAVO . Wszystko wygląda cudnie- salon ,kuchnia, łazienki-cud. Ze schodami też miałaś niezła jazdę-te w ostatecznej wersji są super. Bardzo sie ciesze ze zamieszkaliście juz na swoim i z dnia na dzień go upiększacie Piękny dom ,udane dzieci,szczęśliwa rodzinka -GRATULUJĘ Lucyna Hej Lucynko Cieszę się, że Ci się podoba Schody faktycznie są przepiękne i każdy kto wchodzi do nas mówi to samo Ktoś nad nami czuwa, bo gdybyśmy zostawili te nasze "betony" to pewnie patrzeć na nie bym nie mogła Jednym słowem opłacało się Przed domem robota zacznie się na wiosnę - już nie mogę się doczekać Pozdrawiam cieplutko, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 13.01.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Hejka Kasiulka:) No coś przepięknego się stało temu Waszemu domkowi! Naprawdę pięknie i z zewnątrz i wewnątrz. Pokaż jeszcze łazienkę dolną po całkowitym wykończeniu, proszę I sypialnię A jak zagospodarowaliście pomarańczowy pokój? Schody i kuchnia to oczywiście number one, reszta też super! Czekam niecierpliwie na fotkę salonu z nowymi zasłonami. Mam przeczucie, że to będzie bajer! buziak M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Hej Kasiu widze ,że nabrałaś tempa do forum.Fajnie ,że mi dalej polecasz panów od wykończenia.Piec gazowy kuchenny i okap TEKA kupowałaś przez allegro ? z jakiej strony? tez musze sie zacząć za tymi zakupami rozgladać i szukać taniej , jeśli tylkobedzie taka okazja.pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts