kasia w 13.01.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Hejka Kasiulka:) No coś przepięknego się stało temu Waszemu domkowi! Naprawdę pięknie i z zewnątrz i wewnątrz. Pokaż jeszcze łazienkę dolną po całkowitym wykończeniu, proszę I sypialnię A jak zagospodarowaliście pomarańczowy pokój? Schody i kuchnia to oczywiście number one, reszta też super! Czekam niecierpliwie na fotkę salonu z nowymi zasłonami. Mam przeczucie, że to będzie bajer! buziak M. No dzięki, dzięki Pomarańczowy pokój jest moim centrum dowodzenia , takim biurem i jednocześnie przechowalnią najrozmaitszych rzeczy i suszarnią Mam kilka fotek to wkleję Pozdóweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.01.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Hej Kasiu widze ,że nabrałaś tempa do forum. Fajnie ,że mi dalej polecasz panów od wykończenia. Piec gazowy kuchenny i okap TEKA kupowałaś przez allegro ? z jakiej strony? tez musze sie zacząć za tymi zakupami rozgladać i szukać taniej , jeśli tylko bedzie taka okazja. pozdrawiam . Wiesz mieliśmy kupować przez internet, bo było trochę taniej, ale za to studio kuchenne doliczało strasznie dużo kasy za montaż sprzętu niezakupionego u nich.... Więc zdecydowaliśmy, że cały sprzęt kupują oni i wyszło prawie identycznie Płytę mamy elektryczną indukcyjną - polecam Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.01.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzień dobry Czekam na centrum dowodzenia. Kasiu, powiedz mi co to jest na też rurze od kozy, tam na samej górze. Strasznie mnie to intryguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.01.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dzień dobry Czekam na centrum dowodzenia. Kasiu, powiedz mi co to jest na też rurze od kozy, tam na samej górze. Strasznie mnie to intryguje Żebym ja to wiedziała jak to nazwać To jakieś takie metalowe cienkie linki, druciki Naprawdę nie wiem nawet co to Łukasz to coś postawił w październiku i tak sobie stoi do dzisiaj Buźka, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.01.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Moniczka specjalnie for you zrobiłam zbliżenie tego czegoś http://images46.fotosik.pl/48/1f3f2c007df28963.jpg http://images38.fotosik.pl/48/05c0a3026554593b.jpg http://images34.fotosik.pl/436/77c13108df2e0592.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.01.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A swoją drogą czy Wy też macie tyle prania do składania??????? http://images36.fotosik.pl/48/94d863f87cec3df4.jpg Raz w tygodniu półtorej godziny z głowy Mam nadzieję, że za niedługo dzieci będą mnie w tym wyręczać Pozdrawiam i śmigam na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kasiu faktycznie cięzko nazwać to coś co jest na kozie Na początku myślałam, ze to jakiś spcjalny element kozy Co do prania to pocieszę Cie, ze i tak masz mało. U mnie idzie 8 pralek tygodniowo i wszystko, no może oprócz skarpetek, prasuję. Jeszcze do tego dochodzą koszule, które piorę ręcznie. Godzina dziennie przy desce niewyjeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.01.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kasiu faktycznie cięzko nazwać to coś co jest na kozie Na początku myślałam, ze to jakiś spcjalny element kozy Co do prania to pocieszę Cie, ze i tak masz mało. U mnie idzie 8 pralek tygodniowo i wszystko, no może oprócz skarpetek, prasuję. Jeszcze do tego dochodzą koszule, które piorę ręcznie. Godzina dziennie przy desce niewyjeta No to mnie pocieszyłaś Następnym razem jak będę składać pranie pomyślę o Tobie Ja nic nie prasuję Tylko równo składam Buźka, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.01.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 U mnie składanie niestety nie przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.01.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 8 pralek tygodniowo??????????? to tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Pomyśl co się będzie działo przy tróce dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 13.01.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Kasiu fajnie ogląda sie Twoje mieszkanie .Tylko wypadałoby pozazdrościc .Też bym już tak chciał mieć, ale jeszcze na to muszę trochę poczekac. Na też chwilę szukam dalej płytek do małej łazienki , na podłoge do przedpokoju niby mam wybrane , ale jeszcze sie ociagam z kupnem .Może coś ciekawszego znajdę i oczywiście w przystepnej cenie.A TY Kasiu gdzie kupowałaś płytki /? nie wiem czy już Cie o to pytałam , może zapomniałam. Kasiu jeżeli możesz mi napisać gdzie zamawiałaś meble kuchenne z sprzetem ? jesli razem wyszło prawie to samo , to może nie warto kupować oddzielnie sprzetu . Ja też jestem za kuchenką elektryczną indukcyjną , bo gazu w kuchni nie będe miała.A prysznic i wannę gdzie ?Dziękuje Kasiu i PRZESYŁAM BUZIAKI dla małej Zosi i Piotrusia. Chociaż syn już jest chyba na etapie ,że nie pozwoli sie całować. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.01.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Pomyśl co się będzie działo przy tróce dzieci zastanawiam się nad kupnem suszarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Pomyśl co się będzie działo przy tróce dzieci zastanawiam się nad kupnem suszarki Ja tez swego czasu sie zastanawiałam ale odpuściłam. Strasznie prądożerne urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.01.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 8 pralek tygodniowo??????????? to tak jak u mnie Ja nawet nie wiem ile pralek tygodniowo puszczam, ale z ciekawości policzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.01.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Pomyśl co się będzie działo przy tróce dzieci Właśnie Romek, jak tam żonka - dzieciaczki dają jej popalić, czy raczej spokojne bestyjki Macie już imiona??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.01.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Kasiu fajnie ogląda sie Twoje mieszkanie .Tylko wypadałoby pozazdrościc .Też bym już tak chciał mieć, ale jeszcze na to muszę trochę poczekac. Na też chwilę szukam dalej płytek do małej łazienki , na podłoge do przedpokoju niby mam wybrane , ale jeszcze sie ociagam z kupnem .Może coś ciekawszego znajdę i oczywiście w przystepnej cenie. A TY Kasiu gdzie kupowałaś płytki /? nie wiem czy już Cie o to pytałam , może zapomniałam. Kasiu jeżeli możesz mi napisać gdzie zamawiałaś meble kuchenne z sprzetem ? jesli razem wyszło prawie to samo , to może nie warto kupować oddzielnie sprzetu . Ja też jestem za kuchenką elektryczną indukcyjną , bo gazu w kuchni nie będe miała.A prysznic i wannę gdzie ? Dziękuje Kasiu i PRZESYŁAM BUZIAKI dla małej Zosi i Piotrusia. Chociaż syn już jest chyba na etapie ,że nie pozwoli sie całować. Pa Marysiu nie obejrzysz się a za niedługo będziesz już na swoim, czas szybko leci - NAPRAWDĘ!!!!!! Wszystkie płytki kupowaliśmy w Ceramedzie na Piekarskiej. Sanitariaty w Ceramedzie i Combikolu na Warszawskiej W Ceramedzie mieliśmy faje upusty Kuchnię zamawialiśmy w tutaj http://www.bestline.com.pl/ Buziaczki przekażę - Piotrek mimo, że jest urwisem, lubi jeszcze się przytulać Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 14.01.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 kasiu będę bardzo wdzięczna jak podasz mi wymiary grzejników w górnych pokojach.Zależy mi głownie na głebokości -ładnie wyglądają (dyskretnie) a ja obawiam się żeby nie przywalić za wielkich. Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 15.01.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 kasiu będę bardzo wdzięczna jak podasz mi wymiary grzejników w górnych pokojach. Zależy mi głownie na głebokości -ładnie wyglądają (dyskretnie) a ja obawiam się żeby nie przywalić za wielkich. Iza hej Iza, zmierzę dzisiaj i napiszę ci na pewno pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.01.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A takiej szafy dorobiliśmy się w sypialni http://images30.fotosik.pl/313/c8fe562a9122685a.jpg nie pękacie że któreś dzieciątko walnie mocniej drzwiami i szyba poleci ? no chyba że macie tam odbojnik założony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts