Rom 22.01.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Zona próbuje mnie przekonać co do Zosi i Marysi....a ja się nadal zastanawiam No co ty????? Nie zastanawiaj się - to piękne imiona!!!!!!! Moja Zośka ma na drugie Maryśka Będą dwie dziewczynki....... Jest Martusia....... O rany!!!!!!!!!! Tyle kobiet w domu Będziesz ich rodzyneczkiem i będą Cię na rękach nosić!!!!!!! Super!!!!!!!! Pozdróweczki, kasia To nie chwaliłem sie że będą dwie dziewczynki??? Upssssssssssss Tak po cichu to ja Ci powiem że juz się w duchu zgodziłem na te imiona....tylko tak się przekomarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.01.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 To nie chwaliłem sie że będą dwie dziewczynki??? Upssssssssssss Tak po cichu to ja Ci powiem że juz się w duchu zgodziłem na te imiona....tylko tak się przekomarzam Dobra decyzja - będą cudne dziewuszki A jak roboty w domku???? Pokoje już przygotowane dla księżniczek???? pozdrówki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 To nie chwaliłem sie że będą dwie dziewczynki??? Upssssssssssss Tak po cichu to ja Ci powiem że juz się w duchu zgodziłem na te imiona....tylko tak się przekomarzam Dobra decyzja - będą cudne dziewuszki A jak roboty w domku???? Pokoje już przygotowane dla księżniczek???? pozdrówki, kasia Wykanczam poddasze...........albo raczej ono wykańcza mnie........jestem daleko w polu i obawiam się że nie zdążę wiec na początek będziemy się gnieżdzić w sypialni na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.01.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wykanczam poddasze...........albo raczej ono wykańcza mnie........jestem daleko w polu i obawiam się że nie zdążę wiec na początek będziemy się gnieżdzić w sypialni na dole Nie daj się!!!!! Co zostało do zrobienia???? Ścianki działowe masz???? Dach ocieplony??? Jeśli to jest zrobione to nie jest tak źle Sam to wszystko robisz???? Może kogoś do pomocy trzeba by było wziąć???? Jeszcze trochę czasu Ci zostało.... Trzymam kciuki Romku - nawet jak nie zdążysz to przecież i tak liczą się dwa maleńkie skarby, którym na razie wszystko jedno gdzie śpią, jedzą i .......płaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 skosy są gotowe od dwóch lat. Dach jest ocieplony i przykręcone są płyty I przez dwa lata było tam jedno wielkie pomieszczenie. Kiedy dowiedziałem się o ciąży przystąpiłem do stawiania konstrukcji pod dwa duże pokoje dla dzieci i dużej łazienki.....i potem okazało się że będą bliźniaki Musiałem więc skorygować plany...wszystko rozebrać...i mysleć od nowa....chciałem żeby kazde dziecię miało na górze swój pokój w przyszłości...więc będzie jeden duży pokój i dwa mniejsze. Oraz malutka łazienka.Mam w tej chwili prawie gotowe ściany. Zrobię sufity i całośc wyszpachluję.Potem już bedzie z górki. Malowanie,podłogi , płytki itd itp. Biorąc pod uwagę że to 25 tydzień i przeważnie bliźniaki rodzą się wcześniej to boję się że nie zdążę...prawie wszystko robię sam stąd to tempo...ale nie zrażam się Jest dokładnie tak jak mowisz:) Wywalę meble z sypialni..wstawię dwa łóżeczka i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.01.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 skosy są gotowe od dwóch lat. Dach jest ocieplony i przykręcone są płyty I przez dwa lata było tam jedno wielkie pomieszczenie. Kiedy dowiedziałem się o ciąży przystąpiłem do stawiania konstrukcji pod dwa duże pokoje dla dzieci i dużej łazienki.....i potem okazało się że będą bliźniaki Musiałem więc skorygować plany...wszystko rozebrać...i mysleć od nowa....chciałem żeby kazde dziecię miało na górze swój pokój w przyszłości...więc będzie jeden duży pokój i dwa mniejsze. Oraz malutka łazienka.Mam w tej chwili prawie gotowe ściany. Zrobię sufity i całośc wyszpachluję.Potem już bedzie z górki. Malowanie,podłogi , płytki itd itp. Biorąc pod uwagę że to 25 tydzień i przeważnie bliźniaki rodzą się wcześniej to boję się że nie zdążę...prawie wszystko robię sam stąd to tempo...ale nie zrażam się Jest dokładnie tak jak mowisz:) Wywalę meble z sypialni..wstawię dwa łóżeczka i będzie git To faktycznie Zosia i Marysia trochę namieszały, ale co tam ważne, że masz dobre podejście i się nie zrażasz Z tego co piszesz to wiele do roboty nie zostało, ale pewnie czasu na wszystko mało.... Podziwiam Cię, że sam to wszystko robisz Trzymam mocno kciuki, żebyś zrobił jak najwięcej!!!!! Córeczki i tak powinny być dumne, że mają takiego zdolnego tatę!!!!!!! Chylę czoła i pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dziękuję Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.01.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 22.01.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale wam zazdroszczę dziewczynek nie żebym narzekała na chłopaków ale posiadanie córeczki było moim marzeniem. Kto wiem, może za jakieś 405 lata spróbujemy ponownie - w końcu do 3 razy sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale wam zazdroszczę dziewczynek nie żebym narzekała na chłopaków ale posiadanie córeczki było moim marzeniem. Kto wiem, może za jakieś 405 lata spróbujemy ponownie - w końcu do 3 razy sztuka trzeba zrobić jakąś zamiankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.01.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ale wam zazdroszczę dziewczynek nie żebym narzekała na chłopaków ale posiadanie córeczki było moim marzeniem. Kto wiem, może za jakieś 405 lata spróbujemy ponownie - w końcu do 3 razy sztuka ja jak na razie jestem antydzieciata jakbym teraz miała mieć trzecie to chyba nie starczyło by mi cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 22.01.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 no teraz tez nie, ale tak sobie mysle za 5 lat Wiktor by poszedl do szkoly, Olek do przedszkola, wiekszy dom z ogrodkiem, na pewno by bylo duzo latwiej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.01.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kasiu, Zdjęcia befor-after należą do moich ulubionych Jak patrzę na ten bałagan w moim domu i na to ile jeszcze jest do zrobienia to zawsze biorę głęboki oddech i powtarzam sobie - ale jaki "after" będzie piękny U Ciebie zestawienie dziury po schodach z pięknymi drewnianymi schodami nastroiło mnie pozytywnie. Coraz ładniej i coraz bardziej domowo u Ciebie i jaki masz przestronny salon!!! Tylko uważaj proszę na pachirę bo lubi tracić liście, gdy się ją zbyt obficie podlewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 22.01.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kasiu, Zdjęcia befor-after należą do moich ulubionych Jak patrzę na ten bałagan w moim domu i na to ile jeszcze jest do zrobienia to zawsze biorę głęboki oddech i powtarzam sobie - ale jaki "after" będzie piękny U Ciebie zestawienie dziury po schodach z pięknymi drewnianymi schodami nastroiło mnie pozytywnie. Coraz ładniej i coraz bardziej domowo u Ciebie i jaki masz przestronny salon!!! Tylko uważaj proszę na pachirę bo lubi tracić liście, gdy się ją zbyt obficie podlewa... Hej Reniu, dzięki za wiadomości, tzn. za "pachirę" http://images41.fotosik.pl/47/700674430b4623df.jpg Nie wiedzieliśmy jak ta roślina się nazywa, teraz wrzuciłam nazwę w google i w końcu wiem co lubi i jak ją podlewać DZIĘKUJĘ!!!!!!!! Ja też lubię zdjęcia before - after, jak znajdę chwilę to wkleję więcej tego typu przemian Pozdrawiam cieplutko, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.01.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Wpadłam z ciekawości co u Ciebie słychac , a tutaj widze ładne pogaduszki na temat dzieciaków . Ja mam rodzeństwo z bliżniąt , było bardzo fajnie , chociaz jak przpomne sobie ,że museliśmy mamie pomagać , bo sama by nie dała rady , to już dla nas rodzeństo było wtedy nie najlepiej . Ale teraz lubimy ich najlepiej . Sa bardzo ze soba zżyci ( jest to on i ona) .Kasiu mało jestem na forum , wydawałoby sie ,że zima i jest więcej czasu . U mnie jest to chyba najgorszy moment z powodu nawału pracy zawodowej ( bilans itd.)Więc nie moge nadążyć z nowinkami na forum.Z robotami w domu też bez zmian, na razie cicho .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.01.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Cześć Marysiu poczekaj.... przyjdzie wiosna to się dopiero będzie działo płytki, schody, kuchnia....pamiętam jak bardzo się cieszyłam jak widziałam, ze robota idzie do przodu.... już niedługo u ciebie ruszy wszystko pełną parą!!!!!! Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 27.01.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 http://images41.fotosik.pl/47/700674430b4623df.jpg Nie wiedzieliśmy jak ta roślina się nazywa, teraz wrzuciłam nazwę w google i w końcu wiem co lubi i jak ją podlewać DZIĘKUJĘ!!!!!!!! Ja też lubię zdjęcia before - after, jak znajdę chwilę to wkleję więcej tego typu przemian Pozdrawiam cieplutko, kasia Cześć Kasiu! Muszę ci powiedzieć, że tego "krzaka" upatrzyłam sobie jakiś rok temu ale nazwy nie znałam ...do dziś A zdjęcia before - after wprost uwielbiam Dzieciaczki śliczne, a rosną jak na drożdżach Jeszcze niedawno podglądałam jak budowa, a teraz już przytulne mieszkanko ...troszkę zazdraszczam , ale tylko troszkę Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.01.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Cześć Kasiu! Muszę ci powiedzieć, że tego "krzaka" upatrzyłam sobie jakiś rok temu ale nazwy nie znałam ...do dziś A zdjęcia before - after wprost uwielbiam Dzieciaczki śliczne, a rosną jak na drożdżach Jeszcze niedawno podglądałam jak budowa, a teraz już przytulne mieszkanko ...troszkę zazdraszczam , ale tylko troszkę Pozdrawiam serdecznie! Cześć Moniczka Ta pachira to rzeczywiście piękna roślina i pięknie u nas rośnie ma sporo nowych listków Właśnie wczoraj rozmawialiśmy z Łukaszem i oboje zgodnie stwierdziliśmy, że czujemy się tak jakbyśmy mieszkali tu od zawsze Już nie mogę doczekać się ciepłych dni, żeby sobie w ogródku posiedzieć A co u Was słychać??? Jak tam postępy w domku???? Pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.01.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Zosia i Marysia tez mi się bardzo podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 27.01.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Zosia i Marysia tez mi się bardzo podobają Monia wszystko jeszcze przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts