monia77w1 14.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Dużo miłości chciałam wszystkim życzyć http://www.kartkireligijne.eu/kartki/18/454.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Kasiu widziałem Twoje szkraby w dzienniku Co za słodziaki!!!! Całuśne Piękne masz dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 15.02.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 zaglądają,zaglądają Piękne,są Twoje Cudeńka . Jednak to prawda,że niedaleko pada jabłko od jabłoni . Wystarczy spojrzeć z jakim przejęciem Zosia testuje (gwozdzie?), lub jak budują dom. Pozdrawiam A. Asiu z tym jabłkiem i jabłonką to....hmmmm.... ja już pierwszej młodości nie jestem i gdzie mi tam do gładziutkiej skórki Zosi i rozbrajającego spojrzenia Piotrka..... Pocieszam się, że jeszcze w sumie nie jest tak najgorzej Ostatnio Piotruś zapytał się Łukasza dlaczego Zosia ma krzywe nóżki? Tatuś mu odpowiedział: Zosia ma krzywe nóżki, ty miałeś krzywe oczka, tatuś ma krzywe zęby..... A Piotrek na to: A mamusia? Na co tatuś odpowiedział: A mamusia to nic krzywego nie ma.....Jest idealna Mam wsparcie w rodzinie, co???? Pozdróweczki, kasia Kasiu, no słodkie to było Oczywiście grunt to wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.02.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dużo miłości chciałam wszystkim życzyć http://www.kartkireligijne.eu/kartki/18/454.jpg dzięki Moniczka Tobie też dużo miłości i nowego potomka w nowym domku Jak tam postępy u Was???? Oczywiście mam na myśli nie tylko domek Mężuś dał się namówić na bobaska???? pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.02.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kasiu widziałem Twoje szkraby w dzienniku Co za słodziaki!!!! Całuśne Piękne masz dzieci No dzięki Romek pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.02.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kasiu, no słodkie to było Oczywiście grunt to wsparcie Wsparcie to podstawa, szczególnie wsparcie w rodzinie pozdróweczki Reniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witaj Kasiu Bardzo mi miło, że zaglądnęłaś do naszego dziennika. My jesteśmy dopiero na początku budowlanej drogi, Wy - jak widzę - już prawie na samym końcu. Gratuluję Miejsce mamy piękne - to fakt. Zakochałam się w nim już 9 lat temu, ale dopiero teraz doszłam do wniosku, że jesli dom - to tylko tam właśnie Pozdrawiam - będę zaglądać Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.02.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam w moich skromnych progach Trzymam kciuki za wasz dom pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Kasiu - witaj . Nie było mnie długo na forum, bo nawał obowiązków w pracy, po godzinach musiałam zostawać, a jak przyszłam do domu ,to juz byłam wykonczona komputerem i nie miałam juz ochoty nastepnej godziny przebywac przed ekranem . Teraz bedzie juz lżej i trzeba sie zabrac do pracy przy wykonczeniu domu. Juz umówiłam sie z Panem od płytek , co robił u Ciebie. Zobaczę co powie i ile bedzie chciał za robotę. pa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 26.02.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Hejka, wpadłam się przywitać z pierwszymi roztopami Co słychać w Krecikowej Chatce? pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.02.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Kasiu - witaj . Nie było mnie długo na forum, bo nawał obowiązków w pracy, po godzinach musiałam zostawać, a jak przyszłam do domu ,to juz byłam wykonczona komputerem i nie miałam juz ochoty nastepnej godziny przebywac przed ekranem . Teraz bedzie juz lżej i trzeba sie zabrac do pracy przy wykonczeniu domu. Juz umówiłam sie z Panem od płytek , co robił u Ciebie. Zobaczę co powie i ile bedzie chciał za robotę. pa pozdrawiam Przyjdzie wiosna - przyjdzie czas na wykańczanie domku Trzymam kciuki za żebyście się dogadali pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.02.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Hejka, wpadłam się przywitać z pierwszymi roztopami Co słychać w Krecikowej Chatce? pozdrawiam cieplutko M. W krecikowej chatce miło i ciepło, czego nie można powiedzieć o otaczającej nas aurze. Wczoraj wybrałam się na spacer z dziećmi i po pół godzinie wróciłam do domu, bo normalnie się chodzić nie da po tych naszych drogach. Nieodśnieżone koleiny, topniejący śnieg, spacer z Zosią w wózku i Piotrkiem obok to po prostu porażka. Czekam na wiosnę - już nie mogę się doczekać słońca i ciepłych dni - chyba się starzeję, bo moje samopoczucie zaczyna zależeć od pogody Dzisiaj cały dzień śnieg z dachu zlatuje - huk niesamowity Już prawie wszystko zleciało, także cieszę się, bo w końcu będzie można otworzyć okna na poddaszu.... pozdróweczki, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 01.03.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 witaj Kasiu- gratuluję odbioru domu. Jesteś już szczęśliwa .Miałam spotkanie z Panem Sławkiem. porozmawialiśmy sobie o robocie, wszystko mi odpowiada poza ceną. Wydaje mi sie ,że za duzo chce. Nie chcę podawac tutaj kwoty jaka mi zaproponował, ale dwóch znajomych co tez robili teraz łazienki , powiedzieli mi ,że to bardzo duża kwota za takie łazienki jak ja mam.. Ich glazurnik na razie jest zajety , zobaczę co jeszcze wymślę.mnie też Kasiu denerwuje ten śnieg, myśle że to już bedzie koniec tej zimy i zrobi sie duzo cieplej.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 03.03.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kasiu, Twój domek stał się niezwykle przytulny od razu gdy tam zamieszkaliście - teraz tylko zdobywa ostatnie szlify przytulności Czy mogłabym mieć prośbę do Ciebie? Masz takie grube dreniane słupy na tarasie, czy mogłabyś pokazać z bliska jak wygląda ta metalowa podpora, która zapewnia dystans od podłoża? Nasi "genialni" budowniczowie postawili nasze słupy tarasowe bezpośrednio na cemencie i musimy to koniecznie poprawić Jeszcze chciałam dopytać jaką masz grubość parapetów marmurowych - zamówiłam 3 cm i teraz się martwię czy nie bedą za cienkie... I ostatnie pytanie ufff - ile kosztował twój piękny blat granitowy z obróbką i montażem i jaka ma grubość. Czy sąsiad który to robił jest kamieniarzem i znał się również na blatach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 03.03.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 witaj Kasiu- gratuluję odbioru domu. Jesteś już szczęśliwa .Miałam spotkanie z Panem Sławkiem. porozmawialiśmy sobie o robocie, wszystko mi odpowiada poza ceną. Wydaje mi sie ,że za duzo chce. Nie chcę podawac tutaj kwoty jaka mi zaproponował, ale dwóch znajomych co tez robili teraz łazienki , powiedzieli mi ,że to bardzo duża kwota za takie łazienki jak ja mam.. Ich glazurnik na razie jest zajety , zobaczę co jeszcze wymślę. mnie też Kasiu denerwuje ten śnieg, myśle że to już bedzie koniec tej zimy i zrobi sie duzo cieplej.pozdrawiam Hej Marysiu:) Też czekam na wiosnę i ciepełka już nie mogę się doczekać Co do Sławka to my nawet nie orientowaliśmy się ile biorą inni. Po prostu wiedzieliśmy, ze on jest najlepszy i nie chcemy nikogo innego. Koleś ma dobry sprzęt, zna się na robocie - to jego praca. U nas już tyle rzeczy było spieprzonych, że branie kolejnego pseudofachowca nie wchodziło w grę. Zrobisz jak uważasz, najważniejsze, żeby Tobie pasowało i żebyś była zadowolona. Trzymam kciuki za łazienkę Cieplutko pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 03.03.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kasiu, Twój domek stał się niezwykle przytulny od razu gdy tam zamieszkaliście - teraz tylko zdobywa ostatnie szlify przytulności Czy mogłabym mieć prośbę do Ciebie? Masz takie grube dreniane słupy na tarasie, czy mogłabyś pokazać z bliska jak wygląda ta metalowa podpora, która zapewnia dystans od podłoża? Nasi "genialni" budowniczowie postawili nasze słupy tarasowe bezpośrednio na cemencie i musimy to koniecznie poprawić Jeszcze chciałam dopytać jaką masz grubość parapetów marmurowych - zamówiłam 3 cm i teraz się martwię czy nie bedą za cienkie... I ostatnie pytanie ufff - ile kosztował twój piękny blat granitowy z obróbką i montażem i jaka ma grubość. Czy sąsiad który to robił jest kamieniarzem i znał się również na blatach? Hej Reniu Dzieci poszły spać, więc pstryknęłam kilka fotek http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/9/3/0/43211359_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/7/3/0/43211360_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/0/9/0/43211361_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/3/0/7/43211362_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/6/4/0/43211363_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/2/3/6/43211364_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/2/9/1/43211365_d.jpg W zalanej betonem stopie jest taki metalowy teownik czy jak tam to się zwie. Do tej "łapy" wsadzali dopiero słup. Grubość parapetów i blatu 3cm http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/p/8/0/0/43211366_d.jpg Łączna cena za blat z montażem i wycięciami pod płytę i zlew to 3300zł Blatu jest około 2,7m2 Wybraliśmy mojego sąsiada kamieniarza, bo studio, w którym zamawialiśmy kuchnię krzyknęło sobie za taki blat ponad 5000zł Sąsiad jest kamieniarzem, robi blaty, kominki, schody, wszytko.... Pozdróweczki Reniu, jakby co to pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 03.03.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A więc Kasiu mam mały "orzech do zgryzienia" z tymi łazienkami.Wiem ,że dobra robota ma kosztować, ale wszyscy mi mówią ,że to zbyt wieleco Sławek sobie zażyczył. Musze to przemyslec i dać mu odpowiedź.Jjak do tej pory miałam szczęście do wykonawców i myślę ,że tak bedzie dalejz wykończeniówką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.03.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Gratuluję.odbioru . Dobrze,że Renka podjęła sprawę słupów,teraz wiem,jak to powinno wyglądać . Dzięki Kasiu skarbnico wiedzy dla inwestorów budujących metodą gospodarczą,podobno.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 04.03.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Kasiu jesteś kochana nie spodziewałam się tak szybkiej odpowiedzi, bo wiem jak jesteś zajęta, więc tym bardziej dziekuję Parapet super wygląda u Ciebie, więc jestem spokojniejsza. A z tym tarasem u nas to porażka - aby zrobić tak jak u Ciebie to teraz trzeba podcinać słup i skuwać fundament, aby obsadzić taką metalową stopę... niestety zaczynam podejrzewać, że inwestor który oświadcza, że jego budowa przebiega bezbłędnie po prostu nie wie co ma spieprzone Wszyscy zaliczyliśmy mniejsze lub większe "wtopy" Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.03.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Hej Kasiu Jejku co za wstyd Moja budowlana mentorka dom odebrała, a ja to przegapiłam? Co za niedopatrzenie. Ale naprawiam je czym prędzej i z całego serca całej krecikowej rodzince: gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://images33.fotosik.pl/426/5e5aa41618ec5906med.jpg pozdrawiam ciepło M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts