Staszek budowniczy 26.08.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam wszystkich . To jest mój 1 post choć od 3 miesięcy jestem czytaczem forum. Podjąłem decyzję o budowie domu i jestem już w etapie papierologii stosowanej . Mam nadzieję że tak jak WY zakończę swoją drogę ( po około 2 latach ) sukcesem Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 26.08.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Powodzenia! Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 26.08.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam wszystkich . To jest mój 1 post choć od 3 miesięcy jestem czytaczem forum. Podjąłem decyzję o budowie domu i jestem już w etapie papierologii stosowanej . Mam nadzieję że tak jak WY zakończę swoją drogę ( po około 2 latach ) sukcesem Staszek trzeba wierzyc i wykonac 1 wbicie łopatą... później to już leci.... mimo wielu zakrętów powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.08.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam wszystkich nieśmiało :oops:bo to również jest mój pierwszy post choć czytam was od dawna. Również jestem na etapie "zbierania makulatury". Mamy nadzieję rozpocząć w pryszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witam serdecznie. My też (ja i małż) czytliśmy forum od chyba maja , a zaczęłam pisać niedawno . Też jesteśmy na etapie załatwiania papierków (działkę kupiliśmy wczoraj ). Zapraszam na topik zaczynających budowę w 2007roku.....pozdrawiam , Dagmara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 26.08.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Powodzenia w realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 26.08.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 No wlasnie,najwazniejszy jest pierwszy krok,a potem to juz pojdzie samo czasami lepiej,czasami gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 26.08.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witajcie. I nie przerażajcie się. Najgorszy jest pierwszy rok - potem się przyzwyczaicie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rufio 27.08.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witaj Staszku. Z mego doswiadczenia podpowiem ze najciezej jest sie przebrac na budowie w ciuchy robocze (najczesciej sie nie chce). Ale jak juz sie przebiezesz to potem to juz luzik i robota sama iidzie do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts