Gacusiowa 26.08.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 jestem wściekła, zmieniam zewnętrzny filtr i nic do niczego nie pasuje... za małao części, części niekompatybilne z moim akwa, zaraz się wścieknę!! ... i pewnie mi zaraz przejdzie, ale chwilowo muszę pary upuścić wrrrrrrrrr a nie mogę tego rzucić w cholerę i wyjść bo rybki pływają już od paru godzin w 1/3 wody w akwa i czekaja kiedy doleję... a ja z jakimiś głupimi plastikami negocjuję... młotka, siekiery, czegokolwiek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gacusiowa 26.08.2006 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 no i przeszło 6 godzin walczyłam z cholerstwem, bo ja się łatwo nie poddaję teraz grzecznie mieli wodę w zbiorniczku dokonałam paru niezbędnych przeróbek w 'designie' rurek żeby się zmieściły, ale myślę, że bez szkody dla wydajności filtra uffff, teraz zaliczę zgon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 no i przeszło 6 godzin walczyłam z cholerstwem, bo ja się łatwo nie poddaję teraz grzecznie mieli wodę w zbiorniczku dokonałam paru niezbędnych przeróbek w 'designie' rurek żeby się zmieściły, ale myślę, że bez szkody dla wydajności filtra uffff, teraz zaliczę zgon... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif jakie masz duże akwarium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gacusiowa 26.08.2006 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 240 litrów, a w nim trofcie niestety nie jest kolorowo - jedna z pompek w filtrze nie działa - napisałam miala do sprzedawcy - teraz się zastanawiam czy takim dobrym pomysłem było kupowanie tego filtra na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts