HARY 26.08.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Może tytuł nie za dobry ale treść wyjaśni wszystko. Chcę zabudować skos, w Majstrze z grudnia 2002 do takiej zabudowy posłużono się plastikowymi elementami niwelującymi o bezstopniowej regulacji. Jest to element którego jedną stronę przykręca się do skosu, póżniej ustawia się na drugiej części pion. Do tej drugiej części przykręca się od spodu górne prowadnice szynowe a od czoła listwy maskujące. Jest to proste i genialne ale niestety nikt nie prowadzi sprzedaży tego elementu. Pytałam wszędzie, z gazetą w ręku. Może ktoś z forumowiczów mi pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 15.09.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 napisz do redakcji gdzie mozna kupic takie cudenko a potem wstaw na forum sam sie skusze bo jak mniemam chcesz zrobic zabudowe do garderoby lub szafki pod skosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HARY 18.09.2006 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Z tym właśnie jest problem. E-mail podany w gazecie jest nieaktualny a telefonu też nie zauważyłam. Komandor odpowiedział mi że, że skos likwiduje się za pomocą cokołu sufitowego odpowiedniego do skosu. Niestety pracownicy w punktach sprzedaży Komandora nie mieli o czymś takim pojęcia (pytałam w kilku miejscach). Ze względu na brak czasu poradzę sobie chyba zwykłymi kątownikami (odpowiednio je odginając). Jeśli masz czas to możesz drążyć temat dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts