Moruski 27.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Czesc Chcemy wybudować bliźniaka w Jablonnej, ale potrzebujemy chętnych do wspólnej budowy. Pozdrawiamy Karolina i Marcin [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.08.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 o kurde ja bym sie wachał poważnie czy ze znajomymi od lat 20tu w cos takiego wchodzic a tu szukanie w ciemno ... hmmmm odważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.08.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 nieraz lepiej z nieznajomymi niż znajomymi od 20 lat po co psuć znajomości tym bardziej tak długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 27.08.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 izat krążysz za mną jak cień nieukrywam że jednym z przeciw znajomym byłoby właśnie to że szkoda ich stracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 27.08.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 asz Ty pamiętliwy jesteś :D:D:D ale jacy zgodni jesteśmy jeśli chodzi o budowlankę i znajomych, to ja nawet budować wolę z obcymi w sensie ekip np zawsze to jakoś można się lepiej dogadać nie wiem jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts