Taki sobie gośc 31.03.2003 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 mam pytanie czy ocieplic dach pokryty papą w domku szeregowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taki sobie gośc 01.04.2003 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 dzieki wszystkim za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 Nie za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 nie ocieplić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2003 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 nie ocieplić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.04.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2003 każdy dach należy docieplić, to czy jest to szeregówka z dachem krytym papą nie ma tu nic do rzeczy.Musisz podawać więcej informacji i bardziej konkretne pytania wówczas latwiej jest udzielić konkretnej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Taki sobie gośc 02.04.2003 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2003 sorry miało byc czym a nie czy ) dach jest prosty lekki spad w obie strony jest pokryty papą a pod nia nie wiem co jest i chcaiłem się zapytac czym i jak go ocieplic albo czy znacie jakąś dobra firme z okolic katowic sprawdzona nie fuszerke co robi takie remonty na zewnątrz i wewnątrz instalacje wodne i CO, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts