Arsis 27.08.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam Jakiego rodzaju tarczy powinno się używać przy docinaniu dachówki ceramicznej boszką? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seweryn_swierk 28.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ja używałem tarczy tzw. diamentowej i szlo jak z platka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsis 13.09.2006 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Poszło jak po maśle zwykłą tarczą do betonu. Trochę bałem się o odbryskiwanie ceramiki ale nic złego się nie działo ... dzięki Seweryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 14.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Tarcza diamentowa tnie szybciej i nie zmienia swojej srednicy .Do ciecia karpiowki mozna tez uzyc Bibermax-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts