Watton 27.08.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Czy ktos uzytkuje z was forumowicze taki kociolek http://www.vaillant.pl/product.php?folder_default_tree=10002-10325-10357&folder_default_netfolderID=10446&folder_where_from=default&product_default_id=2739 ? Prawie zdecydowalismy sie na niego, ale szukam jeszcze opinii uzytkownikow a nie tylko sprzedawcow bede wdzieczna za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaropow4 28.08.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ja też kupiłem ten piecyk z zasobnikiem 115 l, ale montowany bedzie w tym tygodniu, wiec narazie nic dobrego onim nie moge powiedziec , a ile zapłaciłes za całoścz ciekawości pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Watton 28.08.2006 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 hmm. chodzi o to, ze ja planuje kupic sam kociol....bez zasobnika - bede miala do ogrzania 114 m2....myslisz ze ten zasobnik jest konieczny??? narazie mam oferte na sam kociol 2900 zl. Jestes w stanie mi powiedziec o ile tak naprawde wzrosnie ta suma jak bede instalowala ten kociol? Chodzi mi o elementy dodatkowe, ktore okaza sie niezbedne: jakies przylacza, rury kominowe, montaz itp.... Mozna spytac na jakiej firmy grzejniki sie decydujesz? Bo ja spac nie moge wlasnie przez brak mojej decyzji co do grzejnikow pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaropow4 29.08.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 za piec z zasobnikiem oryginalnym vailanta i całym osprzętem + grzejniki alumniowe serir 82 elememty zapłaciłem 8700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek R 29.08.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ja używam aquaPLUS VUI , jeszcze nim nie grzeje więc nie wiem jak zużycie gazu dom prawie 190m2 , co do ciepłej wody mogą wejść 3 osoby jedna po drugiej pod prysznic i leci gorąca , otwarcie poboru w innym miejscu np kuchnia nic nie pwowduje , zresztą po co komu w kuchni ciepłą woda , gary myje Zosia tzn . zmywarka żadnych strat ciepłej wody pod prysznicem , co do wanny nie wiem nie wypowiem się bo ostatnio w niej siedziałem może z 10 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts