Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Vaillant Atmo max VUW Plus - czy ktoś użytkuje?

Watton

Recommended Posts

Czy ktos uzytkuje z was forumowicze taki kociolek http://www.vaillant.pl/product.php?folder_default_tree=10002-10325-10357&folder_default_netfolderID=10446&folder_where_from=default&product_default_id=2739 ?

Prawie zdecydowalismy sie na niego, ale szukam jeszcze opinii uzytkownikow a nie tylko sprzedawcow :lol:

bede wdzieczna za rady :D

hmm. chodzi o to, ze ja planuje kupic sam kociol....bez zasobnika - bede miala do ogrzania 114 m2....myslisz ze ten zasobnik jest konieczny??? narazie mam oferte na sam kociol 2900 zl.

Jestes w stanie mi powiedziec o ile tak naprawde wzrosnie ta suma jak bede instalowala ten kociol? Chodzi mi o elementy dodatkowe, ktore okaza sie niezbedne: jakies przylacza, rury kominowe, montaz itp....

Mozna spytac na jakiej firmy grzejniki sie decydujesz? Bo ja spac nie moge wlasnie przez brak mojej decyzji co do grzejnikow :-?

pozdrawiam :D

Ja używam aquaPLUS VUI , jeszcze nim nie grzeje więc nie wiem jak zużycie gazu dom prawie 190m2 , co do ciepłej wody mogą wejść 3 osoby jedna po drugiej pod prysznic i leci gorąca , otwarcie poboru w innym miejscu np kuchnia nic nie pwowduje , zresztą po co komu w kuchni ciepłą woda , gary myje Zosia tzn . zmywarka 8) żadnych strat ciepłej wody pod prysznicem , co do wanny nie wiem nie wypowiem się bo ostatnio w niej siedziałem może z 10 lat temu :lol: