ciku 27.08.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Z czego rynny wybraliście? Jakie kupić? Czy ewentualnie gdzieś mozna poczytać o właściwościach rynien z poszczególnych materialów? Myśleliśmy o kolorze. Jakieś sugestie? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magg 28.08.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja mam rynny Celfastu Bryza w kolorze ceglanym bo taka pasowała idealnie do mojego dachu Roben miedziany. Jest to rynna PCV, w sumie na rynku od kilku lat, ale mają dobre ceny i dają gwarancje (10lat ).Najbardziej obawiałam sie płowienia, ale wisiała całe nasze piękne lato w pełnym słońcu i nic sie nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinka 28.08.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja mam bršzowe rynny Kanion od 2 lat. Nie jest to długi okres ale jak do tej pory bez najmniejszego zarzutu, pomimo niekorzystnych warunkó w postaci: południowej wystawy słonecznej, masy spadajšcych lici z kasztana oraz jesiona (nie miały ochronnych siatek), wytrzymały także zsuwajšce się lawiny wielkich niegów ostatniej zimy z całkiem sporych połaci dachowych, które nie były zabezpieczone płotkami niegowymi.Ale ale - temat z rynnami już był przerabiany, poszukaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts